vic Ιούνιος 16, 2011 #801 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Apple Used “Extreme And Mean” Math To Design iCloud’s Icon | Cult of MacΏρες ώρες τη θαυμάζω πολύ αυτή την εταιρειά και την επιμονή της στην τελειότητα (εντός και εκτός εισαγωγικών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Ιούνιος 16, 2011 #802 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Greece: Who Wants the Worst Job in Europe? - The Source - WSJ Ο άνθρωπος σκοτώνεται στη δουλειά και εμείς δεν το εκτιμάμε καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 16, 2011 #803 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Εγώ το πήρα απόφαση πλέον...Δεν μπορούμε να τους κατηγορούμε που είναι στον κόσμο τους...Σοβαρά. Σκεφτείτε το λίγο, λογικό δεν είναι; Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν δουλέψει και ιδρώσει ποτέ στη ζωή τους, λογικό δεν είναι να έχουν παράπονα από το επάγγελμα τους (=βουλευτές/υπουργοί κλπ); Δεν είναι φυσιολογικό να κρίνουν με τελείως διαφορετικά κριτήρια; Άμα ηξερε τι εστί να δουλεύει για ένα χιλιάρικο το μήνα και να έχει παιδιά να θρέψει, δάνεια κλπ τότε θα είχε άλλη γνώμη και θα ήταν κυριολεκτικά υπουργός (υπό το έργο). Και εγώ και όλοι μας αμα ζούσαμε dolce vita μια ζωή, το πετραδάκι θα μας φαινόταν βράχος...Αλλά μάθανε όλοι στη μασαμπούκα και ζητάνε και τα ρέστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 16, 2011 #804 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Με βάση το άρθρο πιο πάνω για τον Παπακωνσταντινου, λέω στον πατέρα μου "εντάξει τουλάχιστον ο Παπακωνσταντινου έχει διδακτορικό στα οικονομικά" και μου λέει, "σκέψου τι θα γινόταν άμα δεν είχε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 16, 2011 #805 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Αντίστροφη μέτρηση για ανασχηματισμόΣτη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός είπε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία μεγάλη προσπάθεια για τη διαπραγμάτευση του χρέους, χωρίς να κάνει περαιτέρω διευκρινήσεις. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί η τονισμένη φράση. Γιατί μου φαίνεται ότι θα δούμε το κλασσικό παραμυθάκι πάλι και θα πάει ως εξής: διαπραγμάτευση-->αναδιάρθρωση-->μνημόνιο 534 ή χρεωκοπία-->κατάσταση όπως η χτεσινή με άγνωστα αποτελέσματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 16, 2011 #806 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός είπε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία μεγάλη προσπάθεια για *******************, χωρίς να κάνει περαιτέρω διευκρινήσεις. fixed.Νομίζω πως ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει στα ******** χωρίς να αλλάζει το νόημα της φράσης για τον ΓΑΠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 17, 2011 #807 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 BBC News - Greece's front-line riot dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 18, 2011 Author #808 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 tromaktiko: Αποζημίωση μαμούθ για τροχαίο εξαιτίας διαφημιστικής πινακίδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούνιος 19, 2011 #809 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Κάτω από τα αστέρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 20, 2011 #810 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Μεσημεριανές διακοπές ρεύματος εξετάζει η ΔΕΗ | Άρθρα | Ελευθεροτυπίαάλλο ένα καλοκαίρι θα υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης. Αει σιχτίρ πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 20, 2011 #811 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Τελευταίο αντίο στην "Κυρά των Μαρασίων" (Video) | Otherside.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 20, 2011 #812 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Cosmo.gr - Σκοτώθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών του Jackass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 21, 2011 #813 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Cosmo.gr - Σκοτώθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών του JackassKαι γω αυτην την ειδηση εγραφα στο blog μου ... κριμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2011 #814 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 ΔΕΗ Α.Ε. - Προγραμματισμένες ΔιακοπέςΑς το έχουμε υπόψην για να μην υπάρχουν απρόοπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 21, 2011 #815 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 in.gr - Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 21, 2011 #816 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 ΔΕΗ Α.Ε. - Προγραμματισμένες ΔιακοπέςΑς το έχουμε υπόψην για να μην υπάρχουν απρόοπτα.Αυτές δεν είναι λόγω της απεργίας αλλά λόγω έργων συντήρησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 21, 2011 Author #817 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Σκηνές Φαρ Ουέστ στο αεροδρόμιο της Τανάγρας - ΕλλάδαΠρώτο ΘΕΜΑ online : Στήνουν το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια - Πολιτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 21, 2011 #818 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Πάνε και οι αποδειξείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 21, 2011 #819 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 (edited) Πρώτο ΘΕΜΑ online : Σκηνές Φαρ Ουέστ στο αεροδρόμιο της Τανάγρας - Ελλάδα Με μια θερμική κάμερα σε ελικόπτερο και το στόρυ τελείωνε.... τη χωρα μου Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 21, 2011 από astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 22, 2011 #820 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 ΔΕΗ: Οι περικοπές ρεύματος αναλυτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts