Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Μακάρι, τι να σου πω...

Ετοιμασου μονο για ΠΟΛΥ χειροτερα πριν την ξαστερια.

Εγω ηδη σκεφτομαι χωραφακι με ζαρζαβατικα και κοτες/κουνελια μπας και δεν λιμοκτονήσει η οικογενεια ;)

Μακάρι, τι να σου πω...

καλα μη στροβομουτσουνιαζεις κιολας....δεν θα ξεκινησει απο αυριο :p

Τα F4 είναι ακίνητοι στόχοι σε αερομαχία με F-16. Θυμάμαι σε ντοκιμαντέρ ότι όταν το F-16 εξεταζόταν αν θα ήταν το επόμενο μαχητικό των ΗΠΑ (1972?) το είχαν βάλει να αερομαχήσει με F4 (ή F5 - δεν θυμάμαι) και κυριολεκτικά ο πιλότος του F-16 έκανε πλάκα με τον άλλον του F4 (ή F5). Για F-16 vs Eurofighter δεν ξέρω. Ίσως αυτό να αποδεικνύει απλά ότι καλώς επιμένουμε στο να μην αγοράζουμε Eurofighters.*

* Αν και από ότι βλέπω υπάρχει και άλλος λόγος να μην αγοράσουμε ποτέ.

Πέρα από αυτό βέβαια...(F-16 vs F4E) τέτοιες ειδήσεις σε συνδυασμό με τέτοιες τις δημοσιεύουν, απλά για....εφυσηχασμό να το πω; Δεν μου έρχεται άλλη λέξη. Μας φροντίζουν οι Αμερικάνοι δηλαδή. Για δες!

Επίσης μην έχετε αυταπάτες ότι "δουλεύει" η αξιοκρατία σε αυτό το επίπεδο λόγω κινδύνου. Δυστυχώς αυτά που βγαίνουν προς τα έξω αποτελούν την εξαίρεση.

και εμεις χαλια ειμαστε... αποχη των εκτακτων. την τεταρτη, ξεκινανε και οι μονιμοι για συμπαρασταση...

απο σεπτεμβρη τα δυσκολα..

μας δουλεύουνε?

ποιος θα φάει το τυράκι οτι αυτή η βαλίτσα δε θα υποκλέπτει τα ''ελεύθερα λογοκρισίας'' δεδομένα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.