xdoc Απρίλιος 30, 2011 #481 Απρίλιος 30, 2011 H TomTom πούλησε τα δεδομένα των χρηστών στην αστυνομία!
Lakisss Μάϊος 2, 2011 Author #483 Μάϊος 2, 2011 Osama bin Laden is dead, Obama says - CNN.comOsama bin Laden killed in Pakistan - Americas - Al Jazeera English
raven_g20 Μάϊος 2, 2011 #484 Μάϊος 2, 2011 Χμμμ....προσωπικά το γεγονός οτι πέθανε ή πως ή ΠΟΤΕ δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...αυτό που με απασχολεί είναι το γιατί τώρα...κάτι θα παιχτεί αυτές τις ημέρες...:triniti:
sol1d Μάϊος 2, 2011 #485 Μάϊος 2, 2011 Και έτσι οι συζητήσεις για το πού γεννήθηκε ο Ομπάμα, χάνουν πια τη σημασία τους....
Snips Μάϊος 2, 2011 #487 Μάϊος 2, 2011 Τϊποτα δεν θα παιχτεί..Δεν τον χρειάζονται πια. Οικονομοντεχνικά: Καιρός να φεύγουν κάποιες δυνάμεις από Αφγανιστάν.Ουσιαστικά: Η "διεθνής τρομοκρατία" και η καινούργια "νομοθεσία" περιορισμού των ελευθεριών, τυπική η μη, έχει παγιωθεί.Με τις νέες εστίες έντασης στον χώρο της Μ.ανατολής, ο obama περνούσε πια σε δεύτερο ενδιαφέρον. Να τον αφήσουν να "περιπλενιέται" στο βάθος των αιώνων χωρίς να τον βρουν και καλά, (λες και δεν ξέρανε) θα έβλαπτε κι άλλο το prestige της υπερδύναμης.
Snips Μάϊος 2, 2011 #488 Μάϊος 2, 2011 Βράβευσαν τον αντικαπνιστή Γ. Παπανδρέου - NEWS247Αυτό το είδατε; χαχααααααααα :hang3: Έμαθα ότι θα δώσουν και στην Τζούλια βραβείο όταν θα κόψει τις pipes...
billpeppas Μάϊος 2, 2011 #489 Μάϊος 2, 2011 ROFLMAO Snips! Με αυτά τώρα με τον λακάμα τον Λάντεν δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνουνε τελικά. Οι πολεμοχαρείς επίσημοι και μη τρομοκράτες λογικά θα πάνε σε φάση εκδίκησης τώρα 99%... κάποιος να τους βάλει μυαλό δεν παίζει δυστυχώς. Αυτή η πολεμοχάρεια τους από πού στο Δία προέρχεται... άλλη όρεξη δεν έχουνε ?
astrolabos Μάϊος 2, 2011 #490 Μάϊος 2, 2011 Τελικά φτιαχτές οι φωτογραφίες. Παραθέτω λινκ το οποίο είναι NSFW, NSFL και περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο. ΜΗΝ τo ανοίξετε αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο ή είστε κάτω των 15. http://i.imgur.com/UpEy6.jpgEdit: PhotoBlog - Web's bin Laden 'death photo' (just the photo) is a fake; U.S. weighing release of 'really graphic' picture of raid
Lakisss Μάϊος 2, 2011 Author #492 Μάϊος 2, 2011 ''Η κυρία Γαλανού έδωσε μία ''διάλεξη'' για τα ερωτικά φετίχ μπροστά σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο από φοιτητές.'' Σε τέτοια είναι πρώτοι....
Hydra Μάϊος 2, 2011 #493 Μάϊος 2, 2011 Μα εισαι καλα; Τι νομπελιστες και πρασινα αλογα...!!!!Αυτη ειναι παιδεια. Μα να μην πω για το φετιχ μου,πως γουσταρω να με κατουραει η γκομενα και μετα να την αλοιφω με κετσαπ και να γλειφουμε ο ενας τον αλλον;
darien Μάϊος 2, 2011 #494 Μάϊος 2, 2011 lol, στη σχολή μου έγινε αυτό αλλά δεν πήρα χαμπάρι και το έμαθα πολύ αργότερα
jesus Μάϊος 2, 2011 #496 Μάϊος 2, 2011 Μα εισαι καλα; Τι νομπελιστες και πρασινα αλογα...!!!!Αυτη ειναι παιδεια. Μα να μην πω για το φετιχ μου,πως γουσταρω να με κατουραει η γκομενα και μετα να την αλοιφω με κετσαπ και να γλειφουμε ο ενας τον αλλον;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jEWx1LHEWAc]YouTube - Mr Slave says Jesus Christ[/ame]
Hydra Μάϊος 3, 2011 #498 Μάϊος 3, 2011 Απο τους λιγους ηθοποιους με ψυχη και αγαπη για το εργο τους.Κριμα οντως.Εν μεσω κρισης μαλλον η απωλεια ολων αυτων των σπουδαιων ανθρωπων που μας αφησαν φετος πρεπει να αρχισει να μας προβληματιζει που βαδιζουμε....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=deMj3J2g9NQ&feature=player_embedded]YouTube - 20 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ[/ame]
fotme Μάϊος 3, 2011 #499 Μάϊος 3, 2011 το οτι φευγει ενας ανθρωπος δεν συσχετιζεται με την κριση. Ανθρωποι σαν το Βεγγο δεν καταλαβαιναν απο κριση (μονος του επιδοτουσε τις τανιες του).Μεγαλος, καλο ταξιδι καλε μου ανθρωπε..
Hydra Μάϊος 3, 2011 #500 Μάϊος 3, 2011 Aλλο θελω να πω.Εν μεσω κρισης (γενικοτερης,οχι οικονομικης μονο),να δουμε λιγο τι καναν αυτοι οι ανθρωποι,τι ειχαμε,τι μας αφησαν και τι οφειλουμε να κανουμε αναλογα εμεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.