Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Χμμμ....προσωπικά το γεγονός οτι πέθανε ή πως ή ΠΟΤΕ δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...αυτό που με απασχολεί είναι το γιατί τώρα...κάτι θα παιχτεί αυτές τις ημέρες...:triniti:

Και έτσι οι συζητήσεις για το πού γεννήθηκε ο Ομπάμα, χάνουν πια τη σημασία τους....

Τϊποτα δεν θα παιχτεί..

Δεν τον χρειάζονται πια.

Οικονομοντεχνικά: Καιρός να φεύγουν κάποιες δυνάμεις από Αφγανιστάν.

Ουσιαστικά: Η "διεθνής τρομοκρατία" και η καινούργια "νομοθεσία" περιορισμού των ελευθεριών, τυπική η μη, έχει παγιωθεί.

Με τις νέες εστίες έντασης στον χώρο της Μ.ανατολής, ο obama περνούσε πια σε δεύτερο ενδιαφέρον. Να τον αφήσουν να "περιπλενιέται" στο βάθος των αιώνων χωρίς να τον βρουν και καλά, (λες και δεν ξέρανε) θα έβλαπτε κι άλλο το prestige της υπερδύναμης.

ROFLMAO Snips! :D

Με αυτά τώρα με τον λακάμα τον Λάντεν δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνουνε τελικά.

Οι πολεμοχαρείς επίσημοι και μη τρομοκράτες λογικά θα πάνε σε φάση εκδίκησης τώρα 99%... κάποιος να τους βάλει μυαλό δεν παίζει δυστυχώς.

Αυτή η πολεμοχάρεια τους από πού στο Δία προέρχεται... άλλη όρεξη δεν έχουνε ?

Τελικά φτιαχτές οι φωτογραφίες. Παραθέτω λινκ το οποίο είναι NSFW, NSFL και περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο. ΜΗΝ τo ανοίξετε αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο ή είστε κάτω των 15.

http://i.imgur.com/UpEy6.jpg

Edit: PhotoBlog - Web's bin Laden 'death photo' (just the photo) is a fake; U.S. weighing release of 'really graphic' picture of raid

''Η κυρία Γαλανού έδωσε μία ''διάλεξη'' για τα ερωτικά φετίχ μπροστά σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο από φοιτητές.''

Σε τέτοια είναι πρώτοι....:p

Μα εισαι καλα;

Τι νομπελιστες και πρασινα αλογα...!!!!

Αυτη ειναι παιδεια.

Μα να μην πω για το φετιχ μου,πως γουσταρω να με κατουραει η γκομενα και μετα να την αλοιφω με κετσαπ και να γλειφουμε ο ενας τον αλλον;

lol, στη σχολή μου έγινε αυτό αλλά δεν πήρα χαμπάρι και το έμαθα πολύ αργότερα :(

Μα εισαι καλα;

Τι νομπελιστες και πρασινα αλογα...!!!!

Αυτη ειναι παιδεια.

Μα να μην πω για το φετιχ μου,πως γουσταρω να με κατουραει η γκομενα και μετα να την αλοιφω με κετσαπ και να γλειφουμε ο ενας τον αλλον;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jEWx1LHEWAc]YouTube - Mr Slave says Jesus Christ[/ame]

Πέθανε ο Θανάσης Βέγγος από ότι είπαν το πρωί. Κρίμα. :hm:

Απο τους λιγους ηθοποιους με ψυχη και αγαπη για το εργο τους.

Κριμα οντως.

Εν μεσω κρισης μαλλον η απωλεια ολων αυτων των σπουδαιων ανθρωπων που μας αφησαν φετος πρεπει να αρχισει να μας προβληματιζει που βαδιζουμε....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=deMj3J2g9NQ&feature=player_embedded]YouTube - 20 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ[/ame]

το οτι φευγει ενας ανθρωπος δεν συσχετιζεται με την κριση. Ανθρωποι σαν το Βεγγο δεν καταλαβαιναν απο κριση (μονος του επιδοτουσε τις τανιες του).

Μεγαλος, καλο ταξιδι καλε μου ανθρωπε..

Aλλο θελω να πω.Εν μεσω κρισης (γενικοτερης,οχι οικονομικης μονο),να δουμε λιγο τι καναν αυτοι οι ανθρωποι,τι ειχαμε,τι μας αφησαν και τι οφειλουμε να κανουμε αναλογα εμεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.