2cpu Απρίλιος 22, 2011 #461 Απρίλιος 22, 2011 Cosmo.gr - UFO πάνω από τους Αγίους Τόπους (vid)πιθανό κολπάκι με φωτισμό ή ολογράμματα? who knows:triniti:το εν λογω βιντεο σηκωθηκε πολυ πριν , απλα καποιοι το βρηκανε και ειπανε να το πεταξουν τωραπαλι.
Snips Απρίλιος 24, 2011 #462 Απρίλιος 24, 2011 Ερώτηση κρίσεως: Γιατί δεν αντιδράτε οι Αθηναίοι να πάτε έξω από το Δημαρχείο και τον ραδιοφωνικό σταθμό; Όλοι οι ψηφοφόροι του δεν συμφωνούν με αυτήν την πράξη τι περιμένουν; Απλά είναι τα πράγματα αλλά ούτε ΠΑΜΕ ούτε ΣΠΙΘΕΣ ούτε κανείς "έχει όρεξη" να αντιδράσει για αυτά τα "ασήμαντα" πράγματα. Και γω εδώ και χρόνια δεν λέω χριστός ανέστη, αλλά για δικούς μου και μόνο λόγους και δεν έχω πρόβλημα με όσους το λένε ή μου το εύχονται τον ίδιο. Δεν θα μαλώσω με την γυναίκα μου, το σόι μου και τους φίλους μου επειδή έχω άλλη άποψη. Αλλά καταλαβαίνετε πολύ καλά τι και που στοχεύουν όλοι αυτοί οι κύριοι. Όπως ανέβηκαν εκει πάνω σε μία νύχτα, έτσι εύκολα μπορούν να πέσουν. Κολλάμε όμως στο ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση...
Snips Απρίλιος 24, 2011 #463 Απρίλιος 24, 2011 Δικαίωση Μαθηματικού επειδή ο εργοδότης του μείωσε το ωράριο του και τις αποδοχές του χωρίς τη συγκατάθεσή του! Τι καλά θα ήταν να αποτελούσε τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.
colt3003 Απρίλιος 25, 2011 #464 Απρίλιος 25, 2011 Αγωγή εναντίον του Δημοσίου για τις ζημιές του Δεκέμβρη | Έντυπη Έκδοση | Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπίαςσαν να τους λέει πως την επόμενη φορά να κόψουν το σβέρκο τους για την προστασία του μαγαζιού τους...
Snips Απρίλιος 26, 2011 #466 Απρίλιος 26, 2011 Εντολή κατάχωσης του Βωμού - NEWS247E, και πολύ άντεξαν τα καθίκια...Και πάνω που λέγαμε για τα "καλά" της δικαιοσύνης στην Ελλάδα....Ω! Χρήμα Θεέ μου....
Hydra Απρίλιος 26, 2011 #467 Απρίλιος 26, 2011 Δεν απεμεινε ντροπη σ'αυτη τη χωρα.Περιμενε κανεις κατι αλλο απο τους εθνικους προδοτες;
HotPeanut Απρίλιος 27, 2011 #468 Απρίλιος 27, 2011 No money.. no SETISETI forced to shutter its Allen Telescope Array - Science
sol1d Απρίλιος 27, 2011 #469 Απρίλιος 27, 2011 in.gr - Aναθεώρηση του Σένγκεν και ενίσχυση της Frontex ζητούν Σαρκοζί και Μπερλουσκόνιόπερ έστι μεθερμηνευόμενον -> υπογράφω τη συνθήκη του Σενγκεν και την αναστέλλω τη "μεταρρυθμίζω" όταν δεν με συμφέρει για να αντιμετωπιστούν έκτακτες περιπτώσεις.Υπόψιν ότι αυτή η "σύγκλιση απόψεων" προέκυψε μετά από την απειλή δήλωση του Μπερλουσκούνι ότι θα δώσει προσωρινές άδειες παραμονής στου μετανάστες από την Β. Αφρική ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Ακολούθησε δήλωση της Γαλλίας ότι ίσως θα επανεξετάσει κάποιους όρους της συνθήκης Σενγκεν και οδηγηθήκαμε στη σύγκλιση απόψεων μετά από τη συνάντησή τους στη Ρώμη...Που θα πάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Κάντε μια πρόβλεψη....
ARMAGEDDON Απρίλιος 27, 2011 #470 Απρίλιος 27, 2011 Μέγα ΣΟΚ: Χάκερ «γονάτισαν» το παγκόσμιο Δίκτυο της SONY:-Ohttp://tech.in.gr/news/article/?aid=1231105464
Hydra Απρίλιος 28, 2011 #471 Απρίλιος 28, 2011 Υπέρ της κατάχωσης του Βωμού των 12 Θεών στο Θησείο αποφάσισε το Πρωτοδικείοby admin on April 27, 2011 · No Comments Μπραβο.Αξιοι!Περηφανοι!!
leoangel Απρίλιος 28, 2011 #472 Απρίλιος 28, 2011 Ποσα χαλια δηλαδη παραπανω μπορει να εχει ενας ανθρωπος?Ειμαστε και στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας ρε π@@στη.Κατω κατω επρεπε να ειμαστε να δω θα καναμε τετοιες μακακιες.tromaktiko: Video Σοκ : Πέταξε σκύλο από την ταράτσα και ο φίλος του τραβούσε βίντεο
sotiris Απρίλιος 28, 2011 #473 Απρίλιος 28, 2011 Εντολή κατάχωσης του Βωμού - NEWS247E, και πολύ άντεξαν τα καθίκια...Και πάνω που λέγαμε για τα "καλά" της δικαιοσύνης στην Ελλάδα....Ω! Χρήμα Θεέ μου....Έχει αποκοπεί η Αθήνα στα 2 εδώ και 6+++ μήνες για τις εργασίες "ανακαίνισης" του ηλεκτρικού. Το Αττική - Μοναστηράκι δεν έχει δουλέψει ακόμα.Δηλαδή τι περίμενες να βρουν στο Θησείο? Όλη η Αθήνα πέριξ της Ακρόπολης έχει αρχαία. Να φύγουμε να μείνουν τα αρχαία?Η καταστροφή έγινε με τη χάραξη του ηλεκτρικού (όταν έγινε αυτή πριν 100+ χρόνια). Προφανώς όσο σκάβουν (γιατί σκάβουν λίγο για τις ράγες) βρίσκουν κι άλλα.Και θα βρίσκουν.
greekfragma Απρίλιος 28, 2011 #474 Απρίλιος 28, 2011 έπρεπε να γίνουν αντάρτες οι συμπολίτες μας για 5μήνες και να δείξουν οτι τα συμφέροντα των λίγων εις βάρος των πολλών δε περνάνε πάντα για να βρεθούμε εδώ:Cosmo.gr - Στροφή κυβέρνησης για το ΧΥΤΑ Κερατέας
Hydra Απρίλιος 28, 2011 #475 Απρίλιος 28, 2011 Ας ελπισουμε να γινει κατι τετοιο σε πιο μεγαλο βαθμο.Κατι απο μεριας ολων των Ελληνων που να αφορα ολους και ολα ,που μας φεραν εδω.
DJD Απρίλιος 29, 2011 #476 Απρίλιος 29, 2011 Βράβευσαν τον αντικαπνιστή Γ. Παπανδρέου - NEWS247 Αυτό το είδατε; χαχααααααααα :hang3:
billpeppas Απρίλιος 29, 2011 #477 Απρίλιος 29, 2011 Βράβευσαν τον αντικαπνιστή Γ. Παπανδρέου - NEWS247Αυτό το είδατε; χαχααααααααα :hang3: Τι να πει κανείς... άξιος! Έχει χύσει τόνους υδρώτα κυνηγώντας τους παράνομους καπνιστές από καφετέρια σε καφετέρια...
Lakisss Απρίλιος 29, 2011 Author #478 Απρίλιος 29, 2011 NewsIt.gr: Έχασε τη μάχη ο 7χρονος Χρήστος που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα το βράδυ της ΑνάστασηςNewsIt.gr: Τι άλλο θα σκεφτούν για να μαζέψουν χρήματα
sotiris Απρίλιος 29, 2011 #479 Απρίλιος 29, 2011 Η ηλιθιότητα με τις φωτοβολίδες δεν έχει όριο.Να σαπίσει στη φυλακή για παραδειγματισμό πρέπει ο 26άχρονος, να συλληφθεί και να φάει 10 - 20 χρόνια και αυτός που του την πούλησε.Και μετά θα δούμε τι θα παίξει με το εμπόριο της φωτοβολίδας.
colt3003 Απρίλιος 29, 2011 #480 Απρίλιος 29, 2011 Η ηλιθιότητα με τις φωτοβολίδες δεν έχει όριο.Να σαπίσει στη φυλακή για παραδειγματισμό πρέπει ο 26άχρονος, να συλληφθεί και να φάει 10 - 20 χρόνια και αυτός που του την πούλησε.Και μετά θα δούμε τι θα παίξει με το εμπόριο της φωτοβολίδας.οι ναυτικές φωτοβολίδες αποτελούν απαραίτητο σωστικό μέσο για κάθε σκάφος που υπάρχει στη θάλασσα και ως εκ τούτου το εμπόριό τους δεν πρόκειται να επηρεαστεί ούτε κατ ελάχιστον. Οι ηλίθιοι δε, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν σοβαρό ποσοστό του πληθυσμού, και να είναι αήττητοι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.