Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Ερώτηση κρίσεως:

Γιατί δεν αντιδράτε οι Αθηναίοι να πάτε έξω από το Δημαρχείο και τον ραδιοφωνικό σταθμό; Όλοι οι ψηφοφόροι του δεν συμφωνούν με αυτήν την πράξη τι περιμένουν; Απλά είναι τα πράγματα αλλά ούτε ΠΑΜΕ ούτε ΣΠΙΘΕΣ ούτε κανείς "έχει όρεξη" να αντιδράσει για αυτά τα "ασήμαντα" πράγματα. Και γω εδώ και χρόνια δεν λέω χριστός ανέστη, αλλά για δικούς μου και μόνο λόγους και δεν έχω πρόβλημα με όσους το λένε ή μου το εύχονται τον ίδιο. Δεν θα μαλώσω με την γυναίκα μου, το σόι μου και τους φίλους μου επειδή έχω άλλη άποψη. Αλλά καταλαβαίνετε πολύ καλά τι και που στοχεύουν όλοι αυτοί οι κύριοι. Όπως ανέβηκαν εκει πάνω σε μία νύχτα, έτσι εύκολα μπορούν να πέσουν. Κολλάμε όμως στο ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση... :nothing:

Δεν απεμεινε ντροπη σ'αυτη τη χωρα.

Περιμενε κανεις κατι αλλο απο τους εθνικους προδοτες;

in.gr - Aναθεώρηση του Σένγκεν και ενίσχυση της Frontex ζητούν Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι

όπερ έστι μεθερμηνευόμενον -> υπογράφω τη συνθήκη του Σενγκεν και την αναστέλλω τη "μεταρρυθμίζω" όταν δεν με συμφέρει για να αντιμετωπιστούν έκτακτες περιπτώσεις.

Υπόψιν ότι αυτή η "σύγκλιση απόψεων" προέκυψε μετά από την απειλή δήλωση του Μπερλουσκούνι ότι θα δώσει προσωρινές άδειες παραμονής στου μετανάστες από την Β. Αφρική ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Ακολούθησε δήλωση της Γαλλίας ότι ίσως θα επανεξετάσει κάποιους όρους της συνθήκης Σενγκεν και οδηγηθήκαμε στη σύγκλιση απόψεων μετά από τη συνάντησή τους στη Ρώμη...

Που θα πάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Κάντε μια πρόβλεψη....

Ποσα χαλια δηλαδη παραπανω μπορει να εχει ενας ανθρωπος?

Ειμαστε και στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας ρε π@@στη.Κατω κατω επρεπε να ειμαστε να δω θα καναμε τετοιες μακακιες.

tromaktiko: Video Σοκ : Πέταξε σκύλο από την ταράτσα και ο φίλος του τραβούσε βίντεο

Εντολή κατάχωσης του Βωμού - NEWS247

E, και πολύ άντεξαν τα καθίκια...Και πάνω που λέγαμε για τα "καλά" της δικαιοσύνης στην Ελλάδα....

Ω! Χρήμα Θεέ μου....

Έχει αποκοπεί η Αθήνα στα 2 εδώ και 6+++ μήνες για τις εργασίες "ανακαίνισης" του ηλεκτρικού. Το Αττική - Μοναστηράκι δεν έχει δουλέψει ακόμα.

Δηλαδή τι περίμενες να βρουν στο Θησείο? Όλη η Αθήνα πέριξ της Ακρόπολης έχει αρχαία. Να φύγουμε να μείνουν τα αρχαία?

Η καταστροφή έγινε με τη χάραξη του ηλεκτρικού (όταν έγινε αυτή πριν 100+ χρόνια). Προφανώς όσο σκάβουν (γιατί σκάβουν λίγο για τις ράγες) βρίσκουν κι άλλα.

Και θα βρίσκουν.

Ας ελπισουμε να γινει κατι τετοιο σε πιο μεγαλο βαθμο.

Κατι απο μεριας ολων των Ελληνων που να αφορα ολους και ολα ,που μας φεραν εδω.

Η ηλιθιότητα με τις φωτοβολίδες δεν έχει όριο.

Να σαπίσει στη φυλακή για παραδειγματισμό πρέπει ο 26άχρονος, να συλληφθεί και να φάει 10 - 20 χρόνια και αυτός που του την πούλησε.

Και μετά θα δούμε τι θα παίξει με το εμπόριο της φωτοβολίδας.

Η ηλιθιότητα με τις φωτοβολίδες δεν έχει όριο.

Να σαπίσει στη φυλακή για παραδειγματισμό πρέπει ο 26άχρονος, να συλληφθεί και να φάει 10 - 20 χρόνια και αυτός που του την πούλησε.

Και μετά θα δούμε τι θα παίξει με το εμπόριο της φωτοβολίδας.

οι ναυτικές φωτοβολίδες αποτελούν απαραίτητο σωστικό μέσο για κάθε σκάφος που υπάρχει στη θάλασσα και ως εκ τούτου το εμπόριό τους δεν πρόκειται να επηρεαστεί ούτε κατ ελάχιστον. Οι ηλίθιοι δε, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν σοβαρό ποσοστό του πληθυσμού, και να είναι αήττητοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.