Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Και έτσι "έντεχνα" έχουμε την "ανάμιξη" της ευρώπης στα του αραβικού κόσμου. Εν έτοι 2011 ο θρησκευτικός πόλεμος καλά κρατεί.

Και εμείς βέβαια που έχουμε προδώσει τα πάντα και τους πάντες θα συστρατευτούμε με το "καλό" για άλλη μια φορά. Ο κόσμος αυτοκτονεί από τα χρέη και εμείς...τις μαριονέτες.

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει αυτή η χώρα...

Ερώτηση κρίσεως: Πόσοι μετανάστες αραβικής καταγωγής υπάρχουν στην Ελλάδα;

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Δεν εχω τιποτα με τους γκεϊ,αλλα εχουν συνειδηση του τι κανουν οι δικοι μας;

Ωραια!Τωρα θα κατεβουν ως συνηθως οι μισοι Αγγλοι γκεϊ και θα τα κανουν σμπαραλια....

Αργά ανακάλυψε την ομοφυλόφιλη αγορά η Ελλάδα!!

Χρόνια τώρα στοχεύουν εκεί μεγάλες εταιρίες.

Ζευγάρι που δουλεύουν και οι δυο με ισάξιες απολαβές. Χωρίς υποχρεώσεις , απομακρυσμένοι από συγγενείς. Τα τρώνε όλα μέχρι μία.

Passat βλέπω...περικοπές ο Γιώργης!:p

Πλάκα-πλάκα θα βρεθεί κανένας τρελός με καρμπίνα-καλάσνικοφ από κανά παράθυρο καμιά μέρα, και θα ζήσουμε στιγμές Osvalt-JFK-Dallas του 1963...

το χουν σκεφτει πολλοι αυτο,αλλα σκεφτονται οτι πρεπει να φανε και τον παγκαλο μετα,και τα 50αρια sniper κοστιζουν περισσοτερο... :p

Passat βλέπω...περικοπές ο Γιώργης!:p

Πλάκα-πλάκα θα βρεθεί κανένας τρελός με καρμπίνα-καλάσνικοφ από κανά παράθυρο καμιά μέρα, και θα ζήσουμε στιγμές Osvalt-JFK-Dallas του 1963...

Όχι να κάνουμε κι ήρωα τον Γιωργάκη.. Ας σκηνοθετήσουν αυτοκτονία καλύτερα.. με σημείωμα "ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ" :hehe:

Με τις παρούσες συνθήκες, πάντως, ήρωας δε θα γίνει ο Τζέφρυ, αλλά ο όποιος δολοφόνος του.

Το κακό είναι το τι θα επακολουθήσει. Στην Αίγυπτο ο -φίλος και συναγωνιστής του GAP- Μουμπάρακ, μια τέτοια ευκαιρία άδραξε και ανήλθε στην εξουσία

Όχι να κάνουμε κι ήρωα τον Γιωργάκη.. Ας σκηνοθετήσουν αυτοκτονία καλύτερα.. με σημείωμα "ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ" :hehe:

Εγώ μαζί σου είμαι, αλλά το αποκλείεις το γεγονός? Μήν σου πώ λαικό προσκύνημα και βάλε!

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231101162

Σε ποινή φυλάκισης ενάμισι έτους καταδικάστηκε ένας Ρώσος χάκερ, ο οποίος προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Μόσχα εισάγοντας πορνογραφικές ταινίες σε μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα με βίντεο.

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.