Jump to content

Θελει κανεις κάτι από το online store της Corsair?

junior-21-

Recommended Posts

θελω να πάρω 2 πραγματάκια απο την Corsair

η αξία τους είναι 30 US dollars και τα μεταφορικά είναι 40 :hehe:

υπάρχει κανείς άλλος να θέλει κάτι από κει να μοιραστούμε τα μεταφορικά?

https://shop.corsair.com/store/default.aspx

• 2 months later...

θελω να παραγγειλω αυτο. Graphite Series

Αποστολη εχει δυστηχως μονο με ups..Υπαρχει περιπτωση η ups να μου χρεωσει τιποτα δασμους κτλ .??(με την usps δεν ειχα προβληματα στο παρελθον αλλα για την ups δεν ακουω καλα λογια) Εχει αγορασει κανεις τιποτα>?Αν ειναι να περιμενω να το βρω διαθεσιμο σε κανενα ευρωπαικο site.

Αποστολη εχει δυστηχως μονο με ups..

μακρυα.......

κατα 99,9999999% θα κολησει τελωνειο.

μονο αν το συνολικο ποσο (αγορα+μεταφορικα) δεν ξεπερνανε τα 22-25 ευρω περναει ατελως

• 5 months later...

Obsidian Series

Εγω αυτο θελω γιατι το usb3 kit το θεωρω ξεφτιλα να πηγαινει το καλωδιο πισω στα πισινα usb ενω εχει header για usb3 η μητρικη,αλλιως θα ηθελα και το usb.Αλλα αν ειναι μονο 22-25 ευρω τοτε το φαγαμε...

• 2 weeks later...

Πηγα να δοκιμασω να φερω 2-3 κομματια αλλα στο site εχει οριο το 2 κομματια και επισης τα μεταφορικα ειναι 39 ολοκληρα ευρω!Δηλαδη τα παρτς εχουν 17 ευρω και τα μεταφορικα 40!!Εγω πηρα πλαισιο και msystems και μου ειπαν θα με παρουν οταν δουν αν μπορουν να το φερουν και σε τι τιμη και θα ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται...

Πηγαίνετε εδώ, επιλέξτε Europe και χωρίς να βάλετε χώρα, πατήστε Search. Θα σας βγάλει όλα τα καταστήματα στην Ευρώπη που έχουν Corsair και αγοράζουν απευθείας. Τώρα, ποιό θα έχει αυτά που θέλετε και πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά, θέλει ψάξιμο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.