PClord Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2010 Μιας και έβαλα το νέο Need for Speed (είχα την περιέργεια αν θα βγει ο C2D από το case και θα αρχίσει να χορεύει mambo,τσιφτετέλια,κλπ..:dance3:) είπα να κάνω και λίγο O.C. να "σπρώξω" λίγο το σύστημα μπας και τρέξω το game λίγο καλύτερα.. :smoke: Το hardware μου είναι : CPU:Intel C2D E4500 2.2ghz GPU:nVidia 8800GT 512mb gddr3 M\B:Asus P5-LMX RAM:2gb ddr2 800mhz PSU:L&C 600watt Πρέπει να ομολογήσω πως είχα υποτιμήσει το pc μου πάντως.. το game τρέχει μια χαρούλα με ανάλυση 1280x1024,και όλα στα maximum με απενεργοποιημένο το motion-blur! Για την κάρτα γραφικών είχα βρει παλιότερα ένα software με το οποίο ρύθμιζες συχνότητες και την ταχύτητα του fan της GPU,έχω την εντύπωση πως το λένε "Riva-tuner",να ψάξω να το κατεβάσω ή προτείνετε κάτι άλλο? Τώρα ένα software για την CPU τύπου Asrock-tuner πιστεύω πως θα μου αρκούσε,αν υπάρχει κάτι ανάλογο για Asus..:...: thnx εκ' των προτέρων guyz!! :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Δεκέμβριος 25, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 ok παιδιά,δεν πειράζει.. για όσους ενδιαφέρονται πάντως,αυτό είναι το RivaTuner : http://download1us.softpedia.com/dl/1cd61204207488d9d1f62e47b6dfd5bb/4d15e37a/100006867/software/tweak/RivaTuner224c.exe Υποστηρίζει πολλές GPU και σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε τις συχνότητες των clocks και να ρυθμίσετε την ταχύτητα του Fan,όποιος χρειαστεί βοήθεια μπορεί να μου στείλει pm! καλά χριστούγεννα παιδιά και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.