Jump to content

O.C. σε CPU-GPU(Intel&nVidia) μέσω Windows

PClord

Recommended Posts

Μιας και έβαλα το νέο Need for Speed (είχα την περιέργεια αν θα βγει ο C2D από το case και θα αρχίσει να χορεύει mambo,τσιφτετέλια,κλπ..:dance3:) είπα να κάνω και λίγο O.C. να "σπρώξω" λίγο το σύστημα μπας και τρέξω το game λίγο καλύτερα.. :smoke:

Το hardware μου είναι :

CPU:Intel C2D E4500 2.2ghz

GPU:nVidia 8800GT 512mb gddr3

M\B:Asus P5-LMX

RAM:2gb ddr2 800mhz

PSU:L&C 600watt

Πρέπει να ομολογήσω πως είχα υποτιμήσει το pc μου πάντως..

το game τρέχει μια χαρούλα με ανάλυση 1280x1024,και όλα στα maximum με απενεργοποιημένο

το motion-blur!:yu:

Για την κάρτα γραφικών είχα βρει παλιότερα ένα software με το οποίο ρύθμιζες συχνότητες και την ταχύτητα του fan της GPU,έχω την εντύπωση πως το λένε "Riva-tuner",να ψάξω να το κατεβάσω ή προτείνετε κάτι άλλο?:hmm:

Τώρα ένα software για την CPU τύπου Asrock-tuner πιστεύω πως θα μου αρκούσε,αν υπάρχει κάτι ανάλογο για Asus..:...:

thnx εκ' των προτέρων guyz!! :clap::clap::clap:

ok παιδιά,δεν πειράζει.. :)

για όσους ενδιαφέρονται πάντως,αυτό είναι το RivaTuner :

http://download1us.softpedia.com/dl/1cd61204207488d9d1f62e47b6dfd5bb/4d15e37a/100006867/software/tweak/RivaTuner224c.exe

Υποστηρίζει πολλές GPU και σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε τις συχνότητες των clocks και να ρυθμίσετε την ταχύτητα του Fan,όποιος χρειαστεί βοήθεια μπορεί να μου στείλει pm! :)

καλά χριστούγεννα παιδιά και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.