Volrath Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2010 Εμφανίστηκε πχ το παρακάτω εικονίδιο σε ένα post μου. Τι σημαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Πριν κάνεις μια καταχώρηση, αν πας το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο και το αφήσεις για ένα δεύτερο θα σου πει το τι είναι το κάθε ένα !!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Χμ...υπάρχει περίπτωση να μπαίνουν αυτόματα; Δεν θυμάμαι να επέλεξα κανένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Αυτόματα δεν το νομίζω, ίσως πάτησες κανένα κλικ περισσότερο !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Κατα λάθος το πάτησες Volrath. Μου έχει συμβεί και εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 22, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Λοιπόν το επιβεβαίωσα. Μου το έβγαλε στο "quickreply", στο οποίο δε σου δίνεται δυνατότητα να βάλεις τέτοιο icon...Bug?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 στην γρήγορη απάντηση πώς, αφού δεν έχει επιλογή. Μόνο στο κανονικό όπως εγώ τώρα, τόσο καιρό σχεδόν πάντα απαντάω από γρήγορη απάντηση και δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 22, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Θα κάνω μερικά τεστ ποστ να δω τι παίζει. Μπορεί να λαλακίζεται ένα ασύρματο joypad που το έχω σετάρει σαν τηλεκοντρόλ.Οκ βρήκα τι παίζει. Το Νοscript φταίει. Παρόλο που το έχω allow το site, τις διαφημίσεις, googleapis κτλ, κάποιο πρέπει να μου ξεφεύγει, οπότε γίνεται το εξής:Πάνω να κάνω b /b κάτι, αλλα δε μου το αφήνει το noscript. Κάνω allow all, και ξαφνικά, για κάποιο λόγο ΠΑΝΤΑ πάει μετά στο thumbs down. Πρέπει να βρω κάποιο script να μου επιτρέπει ανάλογα τις ιστοσελίδες να κάνει disable τελείως το noscript. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.