serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2010 Καλησπέρα.Στο e-mule, ενώ είμαι συνδεδεμένος σε κάποιον eD2k server ή στον kad, συμβαίνει το εξής παράδοξο:τόσο το λαμπάκι της κάρτας δικτύου όσο και το λαμπάκι στο router (ethernet καλώδιο) αναβοσβήνουν σαν τρελά. Λες και κατεβάζω αρχείο από IDM ή JDownloader.Όσο για ένα πρόγραμμα μετρητή bandwith που έχω εγκατεστημένο (το DU Meter) αυτό δείχνει άλλοτε 0.1KB/s, 0.2KB/s και ξαφνικά ανεβαίνει στα 90KB/s, 110KB/s, 112KB/s, και πάλι 0.1KB/s, 0.2KB/s, μετά από λίγο 100KB/s κ.λπ., κ.λπ. (η γραμμή μου είναι 2Mbit).Αυτό όμως που δε συμβαίνει είναι να κατεβαίνουν αρχεία που έχω στη λίστα.Τί γίνεται; Μπορεί κάποιος να συμβουλέψει/βοηθήσει;Ευχαριστώ!!
greekfragma Δεκέμβριος 22, 2010 #2 Δεκέμβριος 22, 2010 αν και εφόσον τα 2 βελάκια κάτω δεξιά στο εικονίδιο με τη Γη είναι πράσινα......τότε το πρόβλημά σου είναι στη θέση που αποθηκεύεις......είτε είναι φουλ και δεν έχει άλλο χώρο ή η θέση που έχεις δηλώσει έχει κάποιο πρόβλημα συνδεσιμότητας (π.χ. χαλασμένο usb καλώδιο στον εξωτερικό δίσκο)αν τα βελάκια δεν πρασινίζουν τότε παίζει θέμα με το modem router σου (ρύθμιση στις πόρτες κλπ)
serpico75 Δεκέμβριος 22, 2010 Author #3 Δεκέμβριος 22, 2010 Μετά τη σύνδεση σε κάποιο server, τα βελάκια κάτω δεξιά δεν πρασινίζουν. Είναι μονίμως κίτρινα. Κάτι πρέπει να γίνεται με το Nod32 Smart Security που έχω εγκατεστημένο στο pc (Win7).Στο router δεν υπάρχει σίγουρα πρόβλημα. Εκεί έχω δηλωμένες τις πόρτες σωστά (εδώ και κάτι χρόνια). Γιατί, σε άλλο pc με XP που έχω στο δίκτυο, κατεβαίνουν κανονικά και με μεγαλύτερες ταχύτητες τα προγράμματα.Προσπάθησα να βάλω το Nod32 σε advanced mode να δηλώσω τις πόρτες (TCP & UDP) αλλά είναι δύσκολο. Είναι σύνθετο πρόγραμμα. Γίνεται χαμός. Αν δε βαριέται κάποιος, ας βοηθήσει με το setup του Nod.e-mule ports:TCP: 45000UDP: 45008
serpico75 Δεκέμβριος 22, 2010 Author #5 Δεκέμβριος 22, 2010 δεν έκανε κάτιστη λίστα αυτή που μου δείχνεις, υπάρχει το e-muleείτε το έχω τσεκαρισμένο είτε όχι, τώρα δεν κατεβάζει καθόλουούτε καν τα 5K που κατάβαζε χθεςκάτι άλλο πρέπει να είναιμήπως, αν και έχω disabled το firewall των w7, πρέπει παρ' όλ' αυτά να δηλώσω κάπου πόρτες;
serpico75 Δεκέμβριος 22, 2010 Author #6 Δεκέμβριος 22, 2010 τώρα που θυμάμαι, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από χθες που έκανα filtering στο e-muleσταμάτησα-διέγραψα το αρχείο ipfilter.dat (που κάνει το filtering) αλλά το πρόβλημα παραμένει
serpico75 Δεκέμβριος 23, 2010 Author #7 Δεκέμβριος 23, 2010 αν και εφόσον τα 2 βελάκια κάτω δεξιά στο εικονίδιο με τη Γη είναι πράσινα......τότε το πρόβλημά σου είναι στη θέση που αποθηκεύεις......είτε είναι φουλ και δεν έχει άλλο χώρο ή η θέση που έχεις δηλώσει έχει κάποιο πρόβλημα συνδεσιμότητας (π.χ. χαλασμένο usb καλώδιο στον εξωτερικό δίσκο)αν τα βελάκια δεν πρασινίζουν τότε παίζει θέμα με το modem router σου (ρύθμιση στις πόρτες κλπ)Λοιπόν, αυτό που γίνεται είναι το εξής:έπρεπε στο e-mule σε κάθε pc να δηλώσω διαφορετικά ports, τόσο TCP όσο UDP. Άλλες πόρτες στο XP και άλλες στο Win7.Μετά απ' αυτό, να τις κάνω forward στην IP του κάθε pc στο router, για να ελευθερωθούν, και να παίζουν ok.Το έκανα αυτό. Μέχρι εδώ, πάμε καλά.Το πρόβλημα όμως είναι ότι κάτω δεξιά στο εικονίδιο στη Γη, μετά τη σύνδεση, και τα δύο βελάκια (eD2k και Kad) είναι κίτρινα. Πώς θα γίνει να τα πρασινίσω;
Spirosssss Δεκέμβριος 23, 2010 #8 Δεκέμβριος 23, 2010 γενικα το γαιδουρι ειναι της υπομονης.. αμα μουλαρωσει κιολας... αστα να πανε! στην taskbar ειναι με μασκα η γαιδουροκεφαλή ή φαινεται όλη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.