tsakali Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BrpZoByxcAw]YouTube - scratch pad update 3[/ame] Με αφορμή το παραπάνω βίντεο θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο... Έχω στα χέρια μου το όλο κύκλωμα και καταλήγει σε 3 καλώδια τα οποία πρέπει να συνδεθούν σε usb εδώ έχω φάει κώλυμα.... Στο πως θα συνδεθούν και πως θα περάσω την συσκευή στο pc(driver)??? Γνωρίζω πως είναι μανίκι η όλη διαδικασία αλλα ο επιμένων θα νικήσει!!! (με τη βοήθεια σας ε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 23, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Με αφορμή το παραπάνω βίντεο θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο... Έχω στα χέρια μου το όλο κύκλωμα και καταλήγει σε 3 καλώδια τα οποία πρέπει να συνδεθούν σε usb εδώ έχω φάει κώλυμα.... Στο πως θα συνδεθούν και πως θα περάσω την συσκευή στο pc(driver)??? Γνωρίζω πως είναι μανίκι η όλη διαδικασία αλλα ο επιμένων θα νικήσει!!! (με τη βοήθεια σας ε) Καμιά βοήθεια?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τα εξεις: οταν λες οτι θα το "συνδεσω με usb" εννοεις οτι θες να επικοινωνεί με τον υπολογιστη σαν περιφερειακο η να το τροφοδοτείς μονο? τα τρια καλωδια τι ακριβως ειναι? (VCC,GND,OUTPUT,INPUT,etc...) απο το κυκλωμα παιρνεις εξοδο τι? (ψηφιακο σημα/αναλογικο σημα/etc...) αν μπορεις να δωσεις και καποιο σχηματικο για να καταλαβουμε τι εχεις κανει θα ηταν πιο ευκολο επισης ριξε μια ματια στο hlektronika.gr πιθανον να βοηθήσουν περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 24, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τα εξεις:οταν λες οτι θα το "συνδεσω με usb" εννοεις οτι θες να επικοινωνεί με τον υπολογιστη σαν περιφερειακο η να το τροφοδοτείς μονο? τα τρια καλωδια τι ακριβως ειναι? (VCC,GND,OUTPUT,INPUT,etc...) απο το κυκλωμα παιρνεις εξοδο τι? (ψηφιακο σημα/αναλογικο σημα/etc...) αν μπορεις να δωσεις και καποιο σχηματικο για να καταλαβουμε τι εχεις κανει θα ηταν πιο ευκολο επισης ριξε μια ματια στο hlektronika.gr πιθανον να βοηθήσουν περισσοτερο αυτό είναι το κύκλωμα και χρειαζαιτε να συνδεθεί μέσω usb και να στέλνει με λίγα λόγια την κίνηση στο πικάπ του software... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 εννοεις την κινηση του σκληρου δισκου (συμφωνα με τις αναζητήσεις μου στο internet)επισης μπερδεβης την εννοια του softwaresoftware ειναι το προγραμμα (στην περιπτωση σου)που θα διαβαζει τους τετραγωνικους παλμουςριξε μια ματια εδω για μια λυση Arduino Forum - HDDJ:hard drive as scrollwheel/turtable-like inputτωρα για συνδεση μέσω usb προτεινω να ρωτήσεις και στο hlektronika.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.