billis_kou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2010 Παιδες θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως και καποιος απο εσας μπορεσει να με διαφωτησει.Στην αναζητηση μου για ενα μεγαλο δισκο για να τον εχω για ταινιες, μουσικη και γενικα media επεσε το ματι μου σε αυτον αλλα απο κατω λεει "Εκθεσιακο κομματι". Τι μπορει να ειναι αυτο το εκθεσιακο κομματι. Εχει καποιος καποια γνωση επι του θεματος? Μην τον παρω και ειναι τπτ μαπα και πρεπει να τρεχω απο την πρωτη μερα για RMA κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Δεκέμβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Παιδες θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως και καποιος απο εσας μπορεσει να με διαφωτησει.Στην αναζητηση μου για ενα μεγαλο δισκο για να τον εχω για ταινιες, μουσικη και γενικα media επεσε το ματι μου σε αυτον αλλα απο κατω λεει "Εκθεσιακο κομματι". Τι μπορει να ειναι αυτο το εκθεσιακο κομματι. Εχει καποιος καποια γνωση επι του θεματος? Μην τον παρω και ειναι τπτ μαπα και πρεπει να τρεχω απο την πρωτη μερα για RMA κτλ.Mου αρέσει που εχεις αμφιβολίες να τον αγοράσεις........ρώτα πρωτα αν υπάρχει για να μην βασανίζεις το μυαλο σου άδικα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Ακόμα και με έναν καινούριο θα μπορούσες να τρέχεις για RMA από την πρώτη μέρα. Στην θέση σου πάντως, κάτι το "Εκθεσιακό" κάτι το "Recertified", εγώ αν τον αγόραζα θα διατηρούσα και ένα αντίγραφο των περιεχομένων του για κάνα μήνα τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Δεκέμβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Εκθεσιακο κομματι, εννοουν προφανως το κομματι εκεινο που ειχαν σε βιτρινα (στην καλυτερη περιπτωση) στο εν λογω κατάστημα.Νομιζω πως με τις τιμες που εχουν οι σκληροί σήμερα, δεν αξίζει το κόπο να το ρισκάρεις.YΓ: και φυσικα υπαρχει παντα η (σοβαρη) περιπτωση, να πας στο εν λογω κατάστημα και να μην υπάρχει πλέον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 παρε και αλλο ενα σκληρο για να βαζεις σιγα σιγα τα mp3,πορν κλπ που θα βρεις μεσα στο εκθεσιακο προιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 παρε και αλλο ενα σκληρο για να βαζεις σιγα σιγα τα mp3,πορν κλπ που θα βρεις μεσα στο εκθεσιακο προιον.Ή τις τσόντες....:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 21, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Ή τις τσόντες....:dance3: :tomato: παρε και αλλο ενα σκληρο για να βαζεις σιγα σιγα τα mp3,πορν κλπ που θα βρεις μεσα στο εκθεσιακο προιον. :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 21, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Ή τις τσόντες....:dance3: Εεεεεεεεελιωσα ..............:P:P:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Δεκέμβριος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Εγώ στην θέση του δεν θα τον αγόραζα!Ήθελα να ήξερα ποιος γράφει τις περιγραφές προϊόντων στο Πλαίσιο...Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος 1,5TBΤι απεριόριστος ρε στόκε;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 22, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Για κάποιον που δεν έχει μόνιμα ανοικτό κάποιο torrent πρόγραμμα, ο χώρος πρακτικά είναι απεριόριστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 22, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Είναι σαν τα απεριόριστα της κινητής μέχρι 1500 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Δεκέμβριος 22, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Thanks Boys για τις απαντησεις σας. Με βλεπω τελικα να δινω 10-20 ευρο παραπανω και να περνω εναν δισκο κανονικο και οχι "εκθεσιακο κομματι" γιατι στην τελικη θα τον βαλω στο πσ μου και οχι στην εκθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 22, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Εκθεσειακο κομματι = used ... (ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ τουλαχιστον... χαχαχ)Μακρια!!!Κατι παιδια παιρναν δισκους απο Πλαισιο και τους το βαζαν σε κουτακι αντι για τη ζελατινα τους,που υποδηλωνει και την αυθεντικοτητα τους.Σε αλλους ειχαν μεσα εγκατεστημενα windows χαχααμα δε βαριεσαι διαβασε και εδω ... Πολιτική προσφορών Πλαίσιο και πώς μπορούμε να αντιδράσουμε - Insomnia.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Δεκέμβριος 23, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 εγω παντως σε μια προσφορα που ειχε βγαλει ενα 1tb στα 49 ευρω τον ειχε στο περιστερι,πηρα τηλ. τον κρατησα και πηγα απο εκει.οταν ρωτησα τον πωλητη τι σημαινει εκθεσιακο μου λεει τιποτα ειναι στην βιτρινα μαζι με ολους τους αλλους σφραγισμενος ενοειται και με την εγγυηση του 3 χρονια.φυσικα τον αγορασα.μερικες προσφορες ειναι πολυ καλες αρκει να τις πετυχεις..μπορει να φτιαξεις μηχανημα πολυ φθηνα οπως π.χ που θελω να στησω ενα για τον ανηψιο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 23, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Με την προϋπόθεση πως το κομμάτι αυτό (ή άλλα παρόμοια) υπάρχουν ακόμα είναι ευκαιρεία.ΔΗΛΑΔΗ.Κομμάτια που απλά «κάθονται» ΜΕΣΑ σε μια βιτρίνα όπως πολύ συχνά βλέπουμε στο εν λόγο κατάστημα, είναι ευκαιρείες ΑΝ και εφόσον τα βρούμε διαθέσιμα.Κομμάτια που ΤΟΝΙΖΩ απλά βρίσκονται μέσα σε μια γυάλινη προθήκη. (μνήμες, ψύκρες, επεεργαστές, δίσκοι, ανεμιστήρες, εξ. δίσκοι κλπ)ΕΙΝΑΙ διαφορετικά όμως αν έρχονται σε επαφή με κόσμο, όπως π.χ. τα κουτιά, τα φορητά, οι παιχνιδομηχανές κλπ όπου εκεί ΤΟ ΠΟΙΟ πιθανό είναι να έχουν μικρές ή μεγάλες φθορές από διάφορους περίεργους που τα περιεργάστηκαν.Όπως επίσης είναι διαφορετικό αν έχουν γράψει ήδη μερικές χιλιάδες ώρες λειτουργίας παρόλο που είναι στο ράφι. (π.χ. τηλεοράσεις, φορητοί κλπ) Απλά χρειάζεται ψάξιμο επιτόπου στο μαγαζί και όχι ότι βλέπουμε στο ίντερνετ όπου είναι πολύ σπάνιο να το βρούμε διαθέσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.