Jump to content

Turbo-X HD 1000 και Πλαίσιο

mani

Recommended Posts

Παρά το γεγονός ότι δεν βλέπω τηλεόραση είπα να πάρω ένα δέκτη για να βλέπουν στο σπίτι καλύτερα.

Επειδή είχα ένα πιστωτικό πολύ καιρό από το Πλαίσιο λοιπόν πήγα και πήρα χθες τον HD 1000.

Τον συνδέω (με hdmi) και για να μην πολυλογώ τα προβλήματα που είχα μετά από αρκετό ψάξιμο είναι: πιάνει μόνο 8 κανάλια, τα 7 της Digea και ένα με κάτι τελίτσες, καθόλου ραδιοφωνικούς σταθμούς, η ένταση σήματος "παίζει" συνέχεια ανάμεσα σε 30% και 70% και δεν σταθεροποιείται όπως και η ποιότητα σήματος, κολληματάκια στην εικόνα, ο ήχος πιο χαμηλός αρκετά από τα αναλογικά ενώ και τα αναλογικά έπαιζαν χάλια πάνω από το δέκτη.

Αυτά είναι τα βασικά γιατί είχε και κάποια άλλα κολληματάκια.

Σκέφτηκα μήπως έφταιγε η κεραία για κάποια αλλά ο mpeg2 που έχει η τηλεόραση τα πιάνει εύκολα όλα τα κανάλια + τους ραδιοσταθμούς και με καλή εικόνα (εννοείται ότι αυτά της digea έχουν μόνο ήχο).

Τον πήγα σήμερα στο Πλαίσιο για επιστροφή αλλά δεν ήθελα άλλο πιστωτικό αφού δεν με ενδιέφερε να πάρω κάτι άλλο και δεν θέλω να περιμένω μήνες μήπως και βρω κάτι. Έχω διαβάσει διάφορες απόψεις και κάποιοι λένε ότι δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων όπως και ήθελα αλλά από το Πλαίσιο μου το αρνήθηκε ο διευθυντής.

Τελικά συμφωνήσαμε να το αφήσω για έλεγχο και αν έχει πρόβλημα να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Εγώ δεν ήθελα γιατί δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ φοβάμαι ότι θα μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα μιας και τα έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Σε αυτή την περίπτωση τι θα πρέπει να κάνω αφού δεν πρόκειται να κρατήσω προιόν που δεν μου δουλεύει σωστά και εκνευρίζομαι και εύκολα.

Φυσικά αν δουλεύει το θέλω, δεν το γυρίζω για πλάκα.

Έχει κανείς άλλος προβλήματα με αυτό το δέκτη;

δεν εχεις καποιο γνωστο να το δοκιμασεις στο χωρο του η σε καπιοια αλλη περιοχη

για να συγκρινεις να φανταστεις εμενα επιανε στο σαλονι και στο παιδικο χαλια

και μιλαμε 2 μετρα διπλα

Όλο και κάποιος γνωστός υπάρχει, αλλά τι να το κάνω και να δουλεύει σ' αυτόν;

Σημασία έχει γιατί δεν δουλεύει σε μένα και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση.

Δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων, πιστωτικό ή τίποτα απ' όλα;

Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα.

Όλο και κάποιος γνωστός υπάρχει, αλλά τι να το κάνω και να δουλεύει σ' αυτόν;

Σημασία έχει γιατί δεν δουλεύει σε μένα και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση.

Δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων, πιστωτικό ή τίποτα απ' όλα;

Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα.

αν γενικα δουλευει αλλου τοτε το προβλημα το εχεις εσυ

ο νομος ειναι ξεκαθαρος το επιστρεφεις με πληρη συσκευασια και λες οτι δεν εμεινες ευχαριστημενος

εχεις το δικαιωμα η οτι αλλο θελεις ας πουμε μου το εκαναν δωρο και εχω αλλο

χρηματα δεν δικαιουσε μονο πιστωτικο να παρεις οτι θελεις

υγ εγω τουλαχιστον το εχω κανει ειδικα στο plaisio

Ενταξει και το πιστωτικο δεν ειναι κακο πιστευω... ολο και κατι χρειαζομαστε καθε τοσο.

Μια φορα ειχα χρησιμοποιησει ενα, και τη (μικρη) διαφορά μου την έδωσαν σε χρήματα (σα.. ρέστα δλδ :p)

Τελικά αν και μπορούσα να πάρω τα λεφτά πίσω επέλεξα να το αντικαστήσουν. Αποτέλεσμα; Και το άλλο τα ίδια ακριβώς προβλήματα και ξανά πίσω, αυτή τη φορά όμως παίρνοντας τα λεφτά...

Το πιστωτικό είναι παγίδα. Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο από το Πλαίσιο και για να είμαι ειλικρινής ούτε αυτό ήθελα και το πήρα μόνο λόγω πιστωτικού! Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια;

Ειδικά αυτές τις μέρες γιορτών μπορώ να πάρω κάτι άλλο αντί να περιμένω πότε θα μου αρέσει κάτι από το Πλαίσιο.

Και δεν μου τρέχουν και απ' τα μπατζάκια...

ΥΓ. Ακούστε και το άλλο. Την πρώτη φορά που πήγα σήμερα για την αντικατάσταση μου είπαν από το σέρβις ότι τον δοκίμασαν και όντως δεν δούλευε.

Την δεύτερη φορά που πήγα για να γυρίσω και τον άλλο ο διευθυντής (που έλειπε πριν) μου είπε ότι δεν έκαναν έλεγχο στον πρώτο αλλά απλά έτσι τον αντικατέστησαν. :wassat:

Και γιατί ρε @%$#@% δεν τον αντικατέστησες κατευθείαν χθες αλλά μου είπες να τον αφήσω μια μέρα για έλεγχο; :wall:

Πόσο χαζούς μας θεωρούν;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.