Jump to content

Που ειναι οι 939?

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ελεγαν οτι τελη μαρτιου θα εμφανιστουνε, εγω δεν εχω δει κανενα πουθενα, Τι εγινε εχουμε καθυστερηση στη διαθεση τους η τι γινεται τελος παντων?

Καλή ερώτηση... την ίδια απορία έχω και εγώ.... τα chipsets είναι έτοιμα, οι επεξεργαστές λοίπουν..... :(

Οι μικροκαθυστερησεις ειναι γνωστη κακη συνηθεια της amd! Αντε να βγουν επιτελους να χαρουμε καμποσο τα 64Bit!

απλώς η AMD υποσχέθηκε ότι δε θα ξανακάνει paperlaunch. Aυτό σημαίνει ότι όταν θα ανακηνωθούν σε 1 βδομάδα θα είναι και στο Ελλάdα. :woot:

Αρχική απάντηση από Enduracell

απλώς η AMD υποσχέθηκε ότι δε θα ξανακάνει paperlaunch. Aυτό σημαίνει ότι όταν θα ανακηνωθούν σε 1 βδομάδα θα είναι και στο Ελλάdα. :woot:

Αρε εντουρακο το καλο πραγμα ρε αργει να γινει σκεψου τα τυρογαλα , σαματις και τι ....

Αρχική απάντηση από Enduracell

To θεμα ειναι οτι για το πρωτο εξαμηνο οι 939 δεν θα ξεπερασουν τις 50.000

http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2027

μη να ανησυχείς θα φτάσουν για όλους (όσοι θέλουν), αφού τα OEM σίγουρα θα αργήσουν να μπουν στο παιχνίδι. (και μερικά δε θα μπουν και ποτέ, aka Dell :whistling )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.