Jump to content

Ελληνικοί game server

decent

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε όλους,

Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ελληνική εταιρεία που να παρέχει τη δυνατότητα

ενοικίασης game server που βρίσκεται στην Ελλάδά για παιχνίδι όπως π.χ. το Call of Duty 5.

Κάνοντας ένα γρήγορο ψάξιμο δεν μπόρεσα να βρω κάτι

Και δεν θα βρεις... είναι τόσο μικρή, κακή και ακριβή αγορά η ελληνική, που δεν υπάρχει καμία ελπίδα, ειδικά αν δεν έχει dedicated server το παιχνίδι, που να μπορεί να το εγκαταστήσει οποιοσδήποτε...

Παλιότερα ο οποιοσδήποτε μπορούσε να εγκαταστήσει έναν server του παιχνιδιού στον υπολογιστή του, τώρα μυρίστηκαν και εκεί λεφτά και τα έκοψαν και αυτά... Τώρα πια μόνο μέσω παρόχων του εξωτερικού...

Είμαστε καταδικασμένοι στο υψηλό ping και αυτός είναι και ο μόνος τομέας που δεν προβλέπονται μειώσεις, αλλά αυξήσεις...

Αυτό είναι πολύ κρίμα...

Είναι δηλαδή πολύ απαιτητική δουλειά από άποψη τεχογνωσίας να στήσει μία τέτοια επιχείρηση κανείς?

Βασικά πιστεύω ότι όχι μόνο Έλληνες (οι οποίοι από όσο ξέρω κάνουν host στο εξωτερικό) θα μετέφεραν τους game servers τους στην Ελλάδα, αλλά και πολλοί παίκτες από τις γειτονικές χώρες (Νοτιοανατολική Ιταλία, Δυτική Τουρκία, ΠΓΔΜ, Αλβανία, Βουλγαρία, τα υπόλοιπα νότια Βαλκάνια, καθώς ίσως και χώρες της νοτιοανατολικής μεσογείου) θα επιθυμούσαν να είχαν καλύτερα ping και δε θα δίσταζαν με τίποτα να κάνουν host σε ελληνικούς game servers με τιμές ίδιες αυτών των παρόχων του εξωτερικού.

Πραγματικά τώρα δηλαδή εμένα μου έκατσε αυτή σαν δουλειά με μέλλον και ανάπτυξη (γιατί δηλαδή οι ξένοι κι όχι κι εμείς?) ! Έχω το κεφάλαιο αλλά δυστυχώς όχι και τις γνώσεις για να ανοίξω μιά τέτοια επιχείρηση....

Να απευθυνθώ τώρα σε όσους έχουν κοιτάξει τα ping τους σε διαφορετικές χώρες που υπάρχουν πάροχοι και να μου πουν σε ποιά τοποθεσία έχουν βρει το μικρότερο ping

Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα... για να πας ένα pc δικό σου (που θα είναι ο server σου), στημένο, έτοιμο κλπ και να του βάλεις ένα ethernet καλώδιο στο backbone της forthnet και να το ακουμπήσεις στο πάτωμα, θες περίπου 300€/μήνα... με τόσα νοικιάζεις σπίτι (και καλά)...

• 10 months later...

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα και δεν βλέπω να υπάρχουν εξελίξεις στην ελληνική αγορα....

• 1 month later...

φίλε μου μια απο τα ίδια εχω εναν dedicated server medal of honor και θέλω να βρω ενα internet cafe

η μια ελληνική εταιρία host άλλα τίποτα.Έχω στημένο τον server σπιτι μου αλλα δεν εχει και πολυ καλη ανταπόκριση η γραμμή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.