NikMark Δεκέμβριος 22, 2010 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Ρε παίδες... Σε πολλά συγκριτικά που βλέπω... Αυτή η 6870 τόσο καλή είναι όντως; Δηλαδή αρκετά καλύτερη απ΄την 460 GTX ; Δε πάει το χέρι μου σε ATI... Όπως επίσης δε πάει με τίποτα και σε AMD... Πείτε το κόμπλεξ, δε ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 22, 2010 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Google TranslateAν θες μπορεις να δεις και τις υπολοιπες σελιδες με τα game tests oπου και θα δεις οτι σε σχεση με την απλη υλοποιηση της 460 βγαζει σχεδον παντου τα ιδια fps (στις μεγαλες αναλυσεις- δειγμα του οτι η καρτα δεν αντεχει να χρησιμοποιησει την εξτρα μνημη της). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallgox Δεκέμβριος 22, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 thanks Narzul,δικιο εχεις,παω για 1γιγα οποτε...eXtreme Power Supply Calculator ξερει κανεις αν ειναι καλο αυτο το site για να υπολογισω τα watt που θελω? μου βγαζει 660w! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.