Jump to content

Χιονια στην οθονη!!

sixfeetunder

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να με βοηθησετε αν γινεται σχετικα με χιονια που εμφανιζει στην οθονη και συγκεκριμενα στο call of duty 4.Στην επιφανεια εργασιας δεν τα εμφανιζει.Το φορμαρισα το pc και μονο με τους οδηγους και το παιχνιδι ειναι.Τσεκαρα της θερμοκρασιες και ειναι ΟΚ.Το pc ειναι Intel C2D E6600 OC 3.47,Point of View 8800GTS 640Mb.Asus P5KC.DDR3 Corsair 1600

Στην προηγουμενη εγκατασταση ειχα βαλει τους τελευταιους και ειχα πολλα crash,και ενω και ποσους μηνες ημουν με παλιους και δεν ειχα προβλημα.σημερα φορμαρισα και εβαλα τους παλιους παλι τους 178.χχ και παλι τα ιδια.Το λειτουργικο ειναι Windows 7 Ultimate.Μαλλον καρτα μυριζομαι.Προχθες αποχαιρετησα και της μνημες ΟCZ 1600 αν παιζει καποιο ρολο και αυτο

χιόνια στην οθόνη= η κάρτα γραφικών ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα, δεν θα αντέξει πολύ ακόμη (κανα μήνα max) στο λέω υπεύθυνα.

Δοκίμασε να τρέξεις occt gpu bench και furmark και πες τι βλέπεις.

Αν όντως είναι κάρτα μόνο σε δύο περιπτώσεις σώνεται:

1) πέρνα ξανά το bios , μπας και απορυθμίστηκε κάτι

2) στην καλύτερη περίπτωση λόγω παλαιότητας έχουν αρχίσει να ξεκολάνε τα chipakia από το pcb. υπάρχει λύση για αυτό Baking GPU's In The Oven

ρίσκο αλλά αν το κάνεισ σωστα δουλεύει. Βέβαια πρώτα την ξεγράφεις και μετά ρισκάρεις μπας και φτοιάξει!

Παιδια μετα απο εξαντλητικες δοκιμες με full ρυθμισεις στο 3D mark06 η καρτα δεν παρουσιασε προβλημα.Το συγκεκριμενο προβλημα το αντιμετωπιζω στο call of duty 4,και μολις τωρα που πληκτολογο το μυνημα το ξαναπαρουσιασε για 1 φορα εκτος παιχνιδιου!!.

Οταν το παρουσιαζει το προβλημα αυτο στα συμβαντα διαχειρησης αναγραφει αυτο-Το προγραμμα οδηγησης οθονης nvlddmkm σταματησε να ανταποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια.

ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ ανακαλυψα οτι πολλοι χρηστες εχουν το συγκεκριμενο προβλημα και κυριος με καρτες Nvidia και ολες σε windows vista η windows 7.Στα ΧΡ δεν ειχα τετοιο προβλημα για οσο καιρο τα χρησημοποιουσα,και στα windows 7.Ολα ξεκινησαν οταν εβαλα τους τελευταιους οδηγους στη καρτα.Μετα απο απεγκατασταση τους και γυρνωντας στους τελευταιους σταθερους που ειχα το προβλημα επιμενει.Εχω και σε αλλο δισκο τα windows XP οπου και θα χρησημοποιησω σημερα και θα διασταυρωσω αν προκειτε για την καρτα η το λειτουργικο.Ευχαριστω παιδια και περιμενω με αγωνια τυχον εμπειριες που εχετε σχετικα με το θεμα.

ετρεξα φιλε μου και το Furmark και ολα οκ.

με μπερδεύει το πρόβλημά σου, έως τώρα όποτε είχα δει χιόνια ήταν πρόβλημα hardware. δοκίμασε τον άλλο δίσκο και μετά την κάρτα σε άλλο pc.

Ενδιαφεροντα νεα.Ανεβασα την συχνοτητα PCI xpress και προς το παρων σχετικα σταθερος.Παιζοντας εκει που πριν κολλουσε και με alt+contrl+del συνερχοταν τωρα εκει που παει να σκαλωσει σε 2-3 συνερχεται μονος του.για να δουμε.....

Τελικα δεν κρατησε η χαρα μου πολυ.Ξαναφορμαρω στα παντα default και θα περασω μονο τους απαραιτητους οδηγους,του chipset και της καρτας.Αυριο τουλαχιστον ελπιζω να φανει τι φταιει.Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλοι μου.

Ειχα το ίδιο πρόβλημα με σένα φίλε μου πριν λίγα χρόνια, όταν έκανα την μετάβαση από Windows XP σε Windows Vista. Τότε είχα μία GeForce 8600 GT Sparkle η οποία πλέον πέθανε, αλλά για άλλο λόγο :p

Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς πως να λύσεις το πρόβλημά σου. Το πρόβλημά μου ήταν το κράσαρε ο driver, χιόνια δεν θυμάμαι να είδα, ίσως μερικά artifacts αλλά πολύ σπάνια. Σε XP δούλευε μια χαρά, σε Vista τίποτα. Αυτό που έκανα ήταν να αφαιρέσω manually το PhysX, μόλις το έκανα αυτό δεν μου ξανακράσαρε και έπαιζε μια χαρά.

Αν θες, δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι :) Καλή τύχη man.

Καλησπερα παιδια τελικα αφου το ξαναφορμαρισα και με μονο τους βασικους οδηγους δεν εχω αλλα προβληματα αλλα τεινω και εγω στο οτι πλεον καποιο απο μεταξυ cpu-mobo-gpu ξεψυχαει (πιστευω gpu).Πλεον μετα απο χρονια Overclocking σταθερα η cpu στα 3,6-3,8 δουλευει πλεον μαμα.Απο δω και περα σκοπευω να τον ανεβαζω fsb κατα 10 την ημερα για να ερχεται γλυκα.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και θα σας ενημερωσω τελικα ποιο θα παει στον παραδεισo του hardware οπου το μονο chip που υπαρχει εκει ειναι το τσιπ τσιπ τιτιβισμα.

Καλημερα και καλη χρονια παιδια.Το πισι το γυρισα στα default και δουλευει προς το παρον μια χαρα.Πιστευω και εγω τελικα οπως προανεφερε ο φιλος πριν οτι το Physx προκαλουσε το προβλημα που,τωρα αν ειναι κατι μεταξυ hardware θα δειξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.