PigouinoS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2004 καταρχήν δεν ξέρω που αλλού να κάνω το post.. Αφορά το DVD-R οπότε είδα DVD-R στο description και είπα να το κάνω εδώ, συγνώμη αν έκανα λάθος..Στο ζητούμενο τώρα. Καθώς κάνω rip μία ταινία στο PC με το DVD Decryptor ενώ μεταφέρει όλα τα άλλα αρχεία κανονικά ένα (συγκεκριμένα το VTS_01_3.VOB) την ώρα που το μεταφέρει (extract δηλαδη) μου βγάζει error : I/O Error! device [1:1:0]_NEC DVD+-RW ND-1300A 1.A0 (F ScsiStatus: 0x02 Interpretation: Check Condition CDB: 28 00 00 1D EE F0 00 00 01 00 Interpretation: Read(10) - Sector: 1961712 Sense Area: F0 0003 00 1D EE F0 0A 00 00 00 00 11 00 00 00 00 00 Interpretation: Unrecovered Read Error Συνήθως αυτό οφείλεται στο ότι το DVD έχει γρατζουνισμένη ή σκονισμένη επιφάνια.. Είμαι σίγουρος πως δεν φταίει αυτό.. Το δισκάκι είνια ολοκαίνουριο και δεν είναι ούτε σκονισμένο ούτε γρατζουνισμένο.. ’λλοστε το αρχείο αυτο παίζει άψογα με π.χ. PowerDVD και είναι ένα μέρος της ταινίας..ούτε κολλάει ούτε τίποτα... Τι μπορώ να κάνω? Τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Έχεις δοκιμάσει να το rippάρεις με άλλο πρόγραμα? ( π.χ. DVD Ripper , κλπ... )Έχεις εγκατεστημένους τους Adaptec ASPI Drivers? ( προτιμάται η έκδοση 4.72A ) ?Δοκίμασες να rippάρεις κάποιο άλλο δισκάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Απρίλιος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 το 2 δεν έχω κάνει μόνο θα το κάνω και θα σας πώ τι γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Απρίλιος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 και ASPI έβαλα 4.7.1.2 αλλα τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Απρίλιος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Φιλε μου το εχω παθει και εγω αρκετες φορες ...και το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι κατι παιζει σε συνδιασμο με το δισκακι /προγραμα οτι και να εχω προσπαθησει στο δισκακι που μου το εκανε δεν μπορεσα να το αποφυγω....εκτος αν πατουσα ignore.......δεν εχω μπορεσει να δωσω λογικη εξηγηση εκτος του οτι ειναι ενα υπερbug του Decrypter ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Δοκιμασε το smartripper ή κανα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Απρίλιος 18, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2004 μα δεν είναι πρόβλημα του dvd decrypter.. και με το dvd shrink που αρχικά πήγα να το κάνω ίδιο error έβγαζε.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2004 Then , sorry...Your drive cant rip this disc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 19, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2004 Εγω επαθα κατι παρομιο προχτες με το ΤΕΑC αλλα μονο σε ενα εργο (ΤΑΧΙ 3) και το εκανε με οποιο διποτε προγραμμα (decrypter,smartripper kai me to dvdxcopy) kai panta sto idio vob.Μηπος ειναι κανα νεο protection ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2004 Όχι , δεν είναι νέο protection.Έχουν ripάρει πολλοί αυτή την ταινία.Αλλά ούτως ή άλλως αν έβγαινε νέο protection , αυτό θα συζητιότανε στα διάφορα digital media forums ( www.digital-digest.com , κτλ )Μερικές φορές μπορεί το drive να μην μπορεί να rippάρει κάποιο δισκάκι.Αα , last second idea!Δοκίμασες να αφήσεις την ταινία να παίξει ( στο PowerDVD π.χ. ) για 15 λεπτά , και έπειτα να την ripάρεις με το SmartRipper ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 19, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Spartiatis [Σήμερα, στις 23:56] Εγω επαθα κατι παρομιο προχτες με το ΤΕΑC αλλα μονο σε ενα εργο (ΤΑΧΙ 3) και το εκανε με οποιο διποτε προγραμμα (decrypter,smartripper kai me to dvdxcopy) kai panta sto idio vob.Μηπος ειναι κανα νεο protection ??? Ξεχασα να πω οτι δοκιμασα να κανω και copy/paste απο dvd se hdd sta VOB 2 kai 3 kai sto 3 κολαγε...Αν θελεις δοκιμασε κατι μη τυχον ειναι κατι αλλο που τρεχει και σου κανει κανα timeout..μπες msconfig.exe apo to run... και κανε disable all apo to startup αλλα προσεχε να εχεις σημειωσει καπου αυτα που ετρεχαν για να τα ξανα ανοιξεις μετα απο τη δοκιμη.Το ανω το διαbασα στο doom9 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 00:05] Όχι , δεν είναι νέο protection. Έχουν ripάρει πολλοί αυτή την ταινία. Αλλά ούτως ή άλλως αν έβγαινε νέο protection , αυτό θα συζητιότανε στα διάφορα digital media forums ( www.digital-digest.com , κτλ ) Μερικές φορές μπορεί το drive να μην μπορεί να rippάρει κάποιο δισκάκι. Αα , last second idea! Δοκίμασες να αφήσεις την ταινία να παίξει ( στο PowerDVD π.χ. ) για 15 λεπτά , και έπειτα να την ripάρεις με το SmartRipper ? Ti διαλο εχω ριπαρει τα παντα και κωλισε στο ΤΑΧΙ ?? too late ... το πηγα πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Απρίλιος 20, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Spartiati και εγώ στο TAXI 3 την έπαθα στο 3ο VOB.....:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 20, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Το δισκάκι περιοχής 2 δοκιμάσατε να ripάρετε , έτσι?Θα το πάρω και εγω , να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Απρίλιος 20, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 ναι περιοχή 2 είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 20, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Ok , roger & out.Νέα σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 20, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Και γω στο Ταxi 3 το ιδιο προβλημα ειχα αλλα στο τελευταιο Vob που ηταν περιπου 200 ΜΒ.Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται καθως εχει μονο τους τιτλους τελους.Μπορεις να κανεις copy&paste γιατι δεν εχει macrovision προστασια την οποια παρακαμπτουν οι rippers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 20, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Παίξατε καθόλου με τις ρυθμίσεις του SmartRipper?Δοκιμάσατε να κάνετε partial rip την ταινία? ( rip ανά κομμάτια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Απρίλιος 21, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2004 kallileo εννοείς πως macrovision δεν έχει καθόλου το DVD?Δηλαδή με ένα copy paste είσαι OK ή εννοεις πως το last vob είναι "καθαρό"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 21, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2004 DVD χωρίς Macrovision ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.