sebastian Δεκέμβριος 20, 2010 #21 Δεκέμβριος 20, 2010 Γιατί δεν την πήγες πίσω; Ειχα την ταβλα μου να σεταρω τις καρτες μου και θα τρεχω πισω για αλλαγες! Αφού δουλεύουν εχει καλώς
Afterdream Δεκέμβριος 20, 2010 Author #22 Δεκέμβριος 20, 2010 μιλάμε έχω μπερδευτεί τελείως. 1) Το να είναι σφαργισμένες σημαίνει όλη η κουτά να έχει κάποιο είδος ζελατίνας και να είναι "αεροστεγής" κλειστή ή απλά το σακουλάκι με την κάρτα?2) Το πιστωτικό τι είναι και πως το ζητάμε? Δηλαδή τους ζητάω πιστωτικό και πέρνω κάτι άλλο, οχι απαρέτητα κάρτα γραφικών, (πχ μελάνια εκτυπωτή) αλλά στα ίδια χρήματα?
csaris Δεκέμβριος 20, 2010 #23 Δεκέμβριος 20, 2010 1) Οχι ολη η κουτα αλλα εκει που ανοιγει απο το πλαι εχει ενα αυτοκολλητο συνηθως. (εκτος και αν ειναι twintech οπου κανεις και το σταυρο σου που εχει και κουτι)! 2) Τους λες οτι δεν τις θελω και συνηθως το δεχονται να παρεις κατι αλλο με 1000ε.
atiman Δεκέμβριος 20, 2010 #24 Δεκέμβριος 20, 2010 Σιγουρα ειμαι τελειως αναρμοδιος να παρω θεση σε κατι τετοιο αλλα θα ηθελα να παραθεσω ενα σχολιο...Ξεκιναμε λοιπον με δυο δεδομενα και δυο πιθανοτητες,,Δεδομενα,1. Κανενα "πλαισιο" του κοσμου δεν εχει προηγουμενα με τον πελατη...2. Στατιστικα ειναι απιθανο οι δυο νεες καρτες να εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα με αυτες που επεστραφηκαν..Πιθανοτητες,1. Δεν σου αλλαξαν τις καρτες και σου εδωσαν τις ιδιες που ειχες..(πολυ τραβηγμενο και δεν το πιστευω, αλλα οχι και απιθανο)2. Δεν μας λες ολη την "αληθεια", (συγνωμη που το λεω χωρις να σε γνωριζω αλλα ακριβως γι αυτο το ονομαζω πιθανοτητα).Οι καρτες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σφραγισμενες, ειναι ομως ευκολο να διαπιστωσεις εαν ειναι δουλεμενες.Καμια καρτα οσο και καλα καθαρισμενη και γυαλισμενη κι αν ειναι στην φτερωτη του ανεμιστηρα κρατα υποχρεωτικα σημαδια σκονης που δεν καθαριζουν καθολου ευκολα, ειναι το μονο σημειο που μπορεις να δεις κατι, ολα τα αλλα δικαιολογουν τα σημαδια που πιθανον να εχουν (ακομη και σε καινουργια).Ζητας ομορφα την αλλη φορα να τις δεις να λειτουργουν μπροστα σου μια μια...
PREDATOR 15 Δεκέμβριος 20, 2010 #25 Δεκέμβριος 20, 2010 Πάντως πάντα χωρίς παρεξήγηση φίλε afterdawn εγώ στην θέση από τις 12:50 που πόσταρες το πρώτο μύνημα μέχρι και τώρα που ακόμα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά θα είχα πάει στο Πλαίσιο 100 φορές, θα είχα πάρει νέες κάρτες στα σίγουρα και θα είχα ποστάρει τη εξέλιξη.
argi Δεκέμβριος 20, 2010 #26 Δεκέμβριος 20, 2010 Φιλε πηρες 4 gtx 480 και χαλασαν ολες!!!Ο ορισμος του γκαντεμι Του sebastian και του csari κερδισαν το Australian Open στο τεννις μεχρι να φτασουν ελλαδα και δουλευαν μια χαρα:hehe: Παντως πολυ περιεργο 4 καρτες χαλασμενες,αντε να βγαλεις ακρη τωρα...
The_Blade Δεκέμβριος 20, 2010 #27 Δεκέμβριος 20, 2010 δεν έγινε και τίποτα ξανά για rma, ζήτα να τις δεις να δουλεύουν μπροστά σου αυτή τη φορά. το προιόν έχει εγγύηση εκ νέου....... αν δεν σε εξυπηρετήσουν γυρίζεις εδώ και κράζεις....... :p:p
Afterdream Δεκέμβριος 21, 2010 Author #28 Δεκέμβριος 21, 2010 πω πω, πολύ σμφισβήτηση στο προσωπό μου παρατηρώ, λογικά λόγο του χαμηλού post count , no hard feelings, λογικό Ένα μικρό update: Οι κάρτες που μου έδωσαν την δεύτερη φορά ήταν άλλες σίγουρα, δεν μου έδωσαν τις ίδιες, 'ισως και εκείνες να είχαν πρόβλημα ποιός ξέρει... Τέλος καλά όλα καλά, ούτε φωνές ούτε τίποτα χρειάστηκαν, τους είπα το πρόβλημα και μου έδωσαν καινούριες πάλι... τις είδα ήταν σφραγισμένες, τις έβαλα και ευτυχώς παίζουν μια χαρά μέχρι στιγμής, verry happy, μόνο την ταλαιπωρία να γλύτωνα και την μικρή φρίκη αυτές τις 2 μέρες και πριν, αλλά οκ, δεν έχω παράπονα απο το πλάισιο, λάθη γίνονται στην τελική !!!
Zenor Δεκέμβριος 21, 2010 #29 Δεκέμβριος 21, 2010 Ε όχι , έπρεπε να φωνάξεις! Γιατί δεν φώναξες; Πλάκα κάνω, καλοδούλευτες οι 480, ανέβασε και κανα benchmark!
ArisG Δεκέμβριος 22, 2010 #30 Δεκέμβριος 22, 2010 Ακόμα έχουν στοκ από 480? Mε λίγη τύχη την επόμενη φορά θα πάρεις GTX570.
Captainjohnnyred Δεκέμβριος 23, 2010 #31 Δεκέμβριος 23, 2010 ενα παλι τετοιο προβλημα ειχε και ο ξαδερφος μου μ' ενα ζαφιρι gtx 580 και του την αντικατεστησαν στο πλαισιο αφου την ελενξαν πρωτα και τελικα πηρε της msi. εσενα τι μαρκα ειναι ? Παντως με της msi που εχω κι΄ εγω το gtx 480 δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.