Jump to content

Χαλασμένες GTX 480 Ηelp =/

Afterdream

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδία,

είχα πάρει πριν κανά 4μηνο 2 gtx480 οι οποίες βγήκαν και οι 2 off .... δεν ξέρω πως... απλά δεν έδειχναν σήμα τπτ...το έχω καρατσεκάρει με μια παλία gtx8800 , όπου με αυτήν το pc ανοίγει κανονικά... Τις γύρισα πίσω στο πλαίσιο και μου τις αντικατέστισαν σήμαρα νωρίτερα με δύο "καινούριες" gtx480 που είχαν.

Και οι 2 είναι off πάλι, και τις είδα μια μια, στο pc μου και στο pc φίλου μου. Με λίγα λόγια είμαι με την gtx8800 αυτή τη στιγμή.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ.... ειλικρινά μου έρχετε και να πάω να τουε δείρω (οκ λέμε τώρα) του κλέφτες του πλάισιο.

Ήμαρτον γιατί με κοροιδεύουν?

είναι κατάσταση DOA? έλεος

1o post νέου μέλους και κράξιμο στο Πλαίσιο.

Τυχαίο?

Δεν νομίζω! :p

δεν ξέρω τι θέλεις να πεις, αλλά για κάτσε εσύ να φας όλη αυτήν την ταλαιπωρία και μετά έλα πές μου. Για το πόσο τυχαίο είναι δεν ξέρω, απλά πήγαινε και περίμενε 30 λεπτά στην ουρά για το service που είναι από εδώ μέχρι το αύριο και να ακους το τι γίνεται από παράπονα επί μισή ώρα και μετά πες μου για τυχαία κτλπ.

Να παώ πάλι και τι να κάνω? να τους κράξω που μου δώσανε ότι να ναι? Sorry αλλά δεν το συνιθίζω να φωνάζω, παρ όλου που θα το θέλα πάρα πολύ....

Νice, ωραία συμπεριφορά προς τους καταναλωτές, να μας δίνουν πάλι πίσω χαλασμένα... Τι να κάνω, θα πάω πάλι ...

Edit: Στην αρχή τις έβαλα όλες μαζί με το bridge μάλιστα και δεν έδειχνε τίποτα, και λέω οκ μπορεί να φταίει psu, αλλά μετά και μια μια που τις δοκιμάσα πάλι τίποτα. Το psu μου είναι αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M1000-RS-A00-AMBA-J3-1000W-Modular-PSU.htm

και το psu του φίλου μου όπου και εκεί τις δοκιμάσαμε μια μια πάλι, είναι ένα άλλο δεν το βρίσκω στο site του plaisio νομίζω είναι ένα sli certified (κατί τέτιο) στα 750 watt tharmal κάτι .

και οι δύο υλοποιήσεις υπολογιστών σε s1366 με i7920 σε stock.

τι ακριβώς να σου πούμε?

ότι έχεις άδικο?

φυσικά και έχεις δίκιο!

εχω φάει κι εγω ταλαιπωρίες αλλα το θέμα είναι ότι με φωνες και σαματα δεν βγαζεις άκρη

θα βρεις τον υπεύθυνο (του καταστήματος), θα του πεις το προβλημα σου και να δεις οτι την αλλη μερα θα είσαι οκ :magic:

Ακριβώς, αυτό που λέει ο από πάνω μου, βρες τον μίλα του, και θα βρεις άκρη και μην έχεις το ύφος αυτού του "μπούλη" που δεν φωνάζει για να κάνεις δουλειά.

Δες σου είπα να πας με τσαμπουκά και να κάνεις χαμό, αλλά τρίξε τους λίγο τα δόντια, τόσα λεφτά έσκασες, δεν μπορείς να κάθεσαι και να τραβάς αυτή την ταλαιπωρία.

Δεν τα έβαλε κανείς μαζί σου πριν, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, και αν ψάξεις στο φορουμ θα δεις ότι υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις. Το παλεύεις μέχρι την τελική.......και τις κάρτες σου ζήτα τες να είναι ΚΛΕΙΣΤΕΣ, όχι τις πλάκας αλλά κανονικά.

Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όπως είπα, δεν είναι στου στύλ μου να φωνάζω παρ όλου που αν μπορύσα θα το έκανα, άλοι μπορούν... που να βλέπατε την προηγούμενη φορά άνετα ήταν 10 άτομα μπορστά μου που όλοι ήταν τελείως εκνευρισμένοι και φώναζαν με όλη τους τη δύναμη...φρίκη, εμένα δεν μου βγαίνει δεν μπορώ, γιατί και αυτοί εκεί εργάζονται αμα πηγαίνει ο κάθε ένας εκει και τους φωνάζει 12 ώρες oκ θα τα πάιξουν και αυτοί.

Πραγματικά αν μπορούσα θα φώναζα, αλλά ποτέ δεν το κάνω και ίσως χάνω λόγο αυτού, ολή την ώρα ευγενικά και έτσι, και τίποτα δεν καταφέρνω έλεος.... Ελλάδα, άμα δεν φωνάξεις δεν γίνεται τίποτα κρίμα. Όλοι που ήταν μπορσ΄τα μου και φώναζαν τους εξυπηρέτισαν εκτός το θύμα που του πλάσαραν τα πεθαμένα... niiice...

Φίλε MOS, τι εννοείς να είναι κλειστές, όχι τις πλάκας αλλά κανονικά? αν είναι να πάω σε λίγο μην είμαι απροετίμαστος, πως θα το καταλάβω αυτό που λές?

Και εμένα μετά από αντικατάσταση μου έδωσαν κάρτα που δεν ήταν σφραγισμένη. Όταν μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος έγινε παραγγελία και την επόμενη μέρα πήγα και πήρα την σφραγισμένη.

Το πλαισιο κανει χοντρες βλακειες για να μην το πω αλλιως...εγω πηρα μια gtx 580 κ μου την ανοιξε μπροστα μου και την ειχανε ξανασφραγισει αλλα δν το προσεξα εκεινη την στιγμη να του φορεσω το σακουλακι τησ καρτας στο κεφαλι..το προσεξα οταν πηγα σπιτι και το αφησα εκει το θεμα...Και θα βαλω και photo απο το cd

Πραγματικά αν μπορούσα θα φώναζα, αλλά ποτέ δεν το κάνω και ίσως χάνω λόγο αυτού, ολή την ώρα ευγενικά και έτσι, και τίποτα δεν καταφέρνω έλεος.... Ελλάδα, άμα δεν φωνάξεις δεν γίνεται τίποτα κρίμα. Όλοι που ήταν μπορστα μου και φώναζαν τους εξυπηρέτισαν εκτός το θύμα που του πλάσαραν τα πεθαμένα... niiice...

Φίλε μου καλέ, απλά να σου πω ότι ακριβώς το ίδιο ήμουν και εγώ πριν από κάτι χρόνια, αλλά δεν έχει πλέον. Κοίτα δεν είναι και το πιο τρομερό πράγμα, όλοι το κάνουν και πιάνει. Έχεις βγει εκεί έξω ποτέ στην ζούγκλα να δει πως έχουν τα πράγματα ;; Το έχεις νιώσει ποτέ ;;; Ο κάθε ένας κοιτάει την πάρτη του και πως να πατήσει στον άλλο για να κάνει το καλύτερο για εκείνον. Εσύ κάντο με απλό τρόπο, δεν σου είπα να μπεις μέσα και να αρχίσεις να πετάς πληκτρολόγια, ποντίκια, κουτιά και βγάζεις machine gun αλλά τρίξε τα δόντια.

Φίλε MOS, τι εννοείς να είναι κλειστές, όχι τις πλάκας αλλά κανονικά? αν είναι να πάω σε λίγο μην είμαι απροετοίμαστος, πως θα το καταλάβω αυτό που λές?

Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ε Σ. Οχι να είναι κλειστές από το πλαίσιο και κάθε πλαίσιο αλλά από την εταιρία. Με λίγα λόγια να μην έχει η συσκευασία παραπάνω από 15 δαχτυλιές !! υπερβάλω το ξέρω. Κατά τα άλλα όπως τα είπα οι φίλοι μου παρακάτω :):)

Εννοει να ειναι σφραγισμενες στο κουτι τους....
Και εμένα μετά από αντικατάσταση μου έδωσαν κάρτα που δεν ήταν σφραγισμένη. Όταν μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος έγινε παραγγελία και την επόμενη μέρα πήγα και πήρα την σφραγισμένη.

ωραία αν κατάλαβα καλά, να έχουν κάποιο είδος ζελατίνας απ' έξω που να τις τυλίγει? πως καταλαβαίνω ότι έχουν βάλει αυτοί (πλαίσιο) δική του ζελατίνα και όχι της εταιρίας?

βασικά με έχετε βάλει σε σκέψεις, γιατί ακόμα και οι πρώτες που πήρα, οι πρώτες πρώτες, δεν είχαν ζελατίνα από έξω, δηλαδή για να καταλάβετε, αν έμπαινε κάποιος μέσα στο μαγαζί απλά μπορούσε να ανοίξει το κουτί και να επερνε το περιεχομενο... μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τότε.

τέλος πάντων, σας ευχαριστώ πολύ για τις άμμεσες απαντήσεις, ελπίζω να μην με κοιτάξουν με μισό μάτι αν τους πω ότι δεν είναι σφραγισμένες αυτές που μου έδωσαν ή αυτές που θα μου δώσουν....αν μου δώσουν =/

Και να σε κοιτάξουν μην μασάς....στο κάτω κάτω δεν πας για να πάρεις πιστωτικό επειδή τις έκαψες επίτηδες για να πάρεις κάτι καλύτερο, ζητάς τις ίδιες κάρτες τίποτα περισσότερο !!

Θα έχουν μια ταινία ή αυτοκόλλητο της εταιρίας, σαν το warranty void όλων των προϊόντων !!

Eμενα οι δυο 580gtx που πηρα το σακουλάκι ηταν ανοιχτό και επίσης, το backplate της μιας στραβωμένο και μεσα ολο το κουτι σκισμένο και των δυο!

Δεν νομίζω να φταιει το πλαισιο αλλα οι Κινεζοι που τις ετοιμάζουν! 500 ευρω καρτες αγορασα και τις ειχαν πεταξει σαν πορτοκαλια μεσα...

Πρώτη παρτίδα 7 twintech που πάτησαν Ελλαδα, 2 εγώ και 2 ο csaris! Τυχαίο δεν νομίζω ! ....και αυτός τα ιδια χάλια είδε στα κουτιά του!

Πρώτη παρτίδα 7 twintech που πάτησαν Ελλαδα, 2 εγώ και 2 ο csaris! Τυχαίο δεν νομίζω ! ....και αυτός τα ιδια χάλια είδε στα κουτιά του!

Στα κουτια ναι αλλα οι καρτες ηταν παρθενες!:tomato:

Στα κουτια ναι αλλα οι καρτες ηταν παρθενες!:tomato:

Ουτε προστασία στο sli και στο pci expr... κοπανιοντουσαν δεξια αριστερα σε ολο το ταξιδι μεσα στο conteiner....

Στραβό backplate, με τανάλια το ίσιωσα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.