Jerry007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 Ψάχνει αυτές τις μέρες ο πατέρας μου για καινούργια συσκευή, ρίχτε καμιά ιδέα ρε παίδες! Budget 250€ Τι ψάχνει στο κινητό του: Να έχει Wi-Fi Να είναι εύκολη η πλοήγηση στο internet (Καλό λογισμικό / ποιοτική οθόνη / Ίσως πληκτρολόγιο QWERTY) Να είναι touchscreen Να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία του με βαρειά χρήση Μια ποιοτική κάμερα με flash (γύρω στα 5mp νομίζω παίζουν σε τέτοιο price range) Μεγάλη ενσωματομένη μνήμη Από ότι είδα αυτά που ξεχώρισα ήταν τα Xperia X8, X10-mini και X10-mini Pro. Έχετε τίποτα καλύτερο κατα νου; Thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Το μονο που μπορω να σου πω, απο κοντα τα X10 ειναι μαπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 HTC Wildfire ίσως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Touchscreen, wifi, πλοήγηση και μεγάλη ζωή μπαταρίας δεν πάνε μαζί. Επίσης, 250€ σε smartphone σημαίνει συνήθως θυσία στην κάμερα.Δες για κάποιο Android, τα SE Xpreria είναι Fail για μένα όμως. Κοίτα σε HTC Wildfire, LG Optimus One, ή το ZTE Blade που φέρνει η Wind. Δοκίμασε τα όλα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 lg optimus one ... αν μπορείς να περιμένεις μέχρι την τετάρτη, θα μπορώ να σου πω αναλυτικά εντυπώσεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Δεκέμβριος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 ΗTC Wildfire το έχω προσωπικά, και ενώ είναι μια χαρά, η κάμερα του είναι για τα σκουπίδια, είτε σε φωτογραφία είτε σε βίντεο. Κατά τα άλλα καλύπτει τις προδιαγραφές που θέτεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 19, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 N97 mini.τα εχει ολα αυτα που θες ,ξεφευγει λιγο αλλα αν κοιταξεις σε μεταχειρισμενο βρισκεις με οσα διαθετεις πολυ καλα κομματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 19, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Πήγαμε και τα είδαμε όλα σήμερα. Καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε το LG Optimus One καθώς και το Wildfire, που δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι η κάμερα του είναι για τα σκουπίδια, το δοκίμασα και είναι τρομερή! Μάλλον καταλήγουμε στο Optimus One διότι ο πατέρας έχει μαι επιδότηση από ΟΤΕ και το Wildfire δεν το έχει το OTEshop/Γερμανός αλλά είμαστε οκ, εφόσον του άρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheLLonaS Δεκέμβριος 19, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Κρίμα, δεν είδα νωρίτερα το thread να σου προτείνω αυτό που η Wind το έχει στα 166 ευρώ, σύμφωνα με μια μικρή παρουσίαση εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 19, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Δεν το πήρε ακόμα, σήμερα πήγαμε και τα είδαμε Το θέμα είναι ότι την επιδότηση την έχει από την Cosmote και όχι την Wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 19, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 και φέτος η φούστηδες (ΟΤΕ) μειώσανε τις ''επιδοτησεις'':fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 19, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Γνώμη μου είναι πάρε το LG χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι το καλύτερο στην κατηγορία του με σίγουρο το upgrade σε Android 2.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 19, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Τι εννοείς σίγουρο το upgrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 19, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Έχει δεσμευτεί με επίσημη δήλωση η LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Δεκέμβριος 19, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Πήγαμε και τα είδαμε όλα σήμερα. Καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε το LG Optimus One καθώς και το Wildfire, που δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι η κάμερα του είναι για τα σκουπίδια, το δοκίμασα και είναι τρομερή! H σύγκριση που έκανα ήταν με το προηγούμενο μου κινητό, SE P1i. Τώρα αν εσένα σε καλύπτει, εμένα μου περισσεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 19, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Vote for the best non-HTC device of 2010: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9659494 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 20, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Επίσης και το Samsung Wave είναι άπαιχτο για τα λεφτά που ζητάει. Δες το και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas7 Δεκέμβριος 23, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Είμαι και εγώ μεταξύ του optimus one και HTC wildfire.Πήγα να τα δω και τα δύο από κοντά, το LG μου φάνηκε πιο γρήγορο και με σαφώς καλύτερη οθόνη.Από την άλλη το interface του HTC ήταν πιο εντυπωσιακό, η οθόνη παλεύετε αν όμως πλησιάσεις το κινητό πιο κοντά βλέπεις τα pixel Αν μπορεί κάποιος ας δώσει καμια περετερο πληροφορια για αυτά τα δύο Έχω επιδότηση vodafone ξέρει κανείς πότε και αν θα φέρει το optimus one? και κάτι ακόμα, μπορώ να πάρω την επιδότηση της vodafone σε κατάστημα germanos η plaisio? χαζή ερώτηση αλλά να το αποκλείσω και αυτό στα σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.