Spartiatis Απρίλιος 24, 2004 #121 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Ειδατε που και ο καυγας εχει αποτελεσματα?? Αμα δεν το ειχαμε κανει τοσο μεγαλο θεμα δεν θα τα μαθαιναμε αυτα... Τουλαχιστον ειχαμε καλο τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 24, 2004 Author #122 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Ναι οκ πιστεύω ότι ο Στράτος είχε την διάθεση να βοηθήσει. Απλά η έκταση και η ένταση του θέματος έφερε ταχύτερα μια απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Απρίλιος 25, 2004 #123 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Spartiatis [Χθες, στις 23:29] Ειδατε που και ο καυγας εχει αποτελεσματα?? Αμα δεν το ειχαμε κανει τοσο μεγαλο θεμα δεν θα τα μαθαιναμε αυτα... Τουλαχιστον ειχαμε καλο τελος... Νομιζω πως ο καυγας που εγινε εδω, δεν ειχε καμμια σχεση με το θεμα...αυτο που εδωσε τη λυση, ηταν η αναφορα και απο αλλους χρηστες για το ιδιο προβλημα. Και αυτο θα επρεπε να εχει γινει απο την αρχη , παρα να τσακωνεστε σε ξενο αχυρωνα. Συμφωνουμε παντως στο καλο τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 25, 2004 #124 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 Είμαστε σοβαροί ρε παιδιά; Χρήσιμοι οι καυγάδες; Οι καυγάδες είναι χρήσιμοι όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν βρίζω τους αντίχριστους που λένε ότι η Μπελούτσι έχει κάνει ανόρθωση στήθους (ελπίζω να νοιώσετε την εσωτερική ανάγκη να πάτε για ανόρθωση γλουτών λίαν συντόμως παλιο-άντε να μην πω). Μέχρι εκεί. Κοινώς για να σπάμε και λίγη πλάκα. Όταν στη συζήτηση εμπλέκονται χρήματα και πιστέψτε με για πολλούς 120 ευρώ είναι σεβαστό ποσό ακι σκέφτονται αρκετό καιρό να το διαθέσουν, τότε οι τσακωμοί και οι καυγάδες σταματάνε και πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε ενήλικα άτομα, ικανά να αναπτύξουν διάλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 25, 2004 Author #125 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 Μη το παίρνετε έτσι ρε παιδία.Δεν εννοούσα ότι ο καυγάς ανάμεσα στον Σπαρτιάτη και την Grace βοήθησαν τα πράγματα. Αφού για λίγο καιρό νόμιζα ότι θα καταστραφεί θέμα μου καθώς μετατρεπόταν σε παλαίστρα.Το καυγάς βαλτέ το σε εισαγωγικά γιατί δεν ήταν σωστή η υιοθέτηση αυτής της λέξης από εμένα.Απλά δεν έβρισκα με άλλον τρόπο να περιγράψω τον ρυθμό και τον χαρακτήρα των μηνυμάτωνΤέλος πάντων ας μπει ένα τέλος εδώ γιατί στο θέμα έχει δοθεί η λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Απρίλιος 25, 2004 #126 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 εχει αντιπροσωπεια η Tagan στην αθηνα?η μονο σαλονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 25, 2004 #127 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Καλα ρε παιδια εχετε τοσο μεγαλη προδιαθεση για καυγα??? Πλακα εκανα με το σχολιο και αρχισατε τα ιδια ?? το smiley για οσους δεν ξερουν το βαζουμε οταν κοροιδευουμε ....... Τι διαλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 25, 2004 #128 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από whitewolf εχει αντιπροσωπεια η Tagan στην αθηνα?η μονο σαλονικα. Θεωρητικα ειναι η Lion , βεβαια πιστευω οτι και το HAC μπορει να θεωρει εισαγωγεας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Απρίλιος 26, 2004 #129 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 @Spartiatis: Μαλλον εσυ εχεις προδιαθεση για καυγα. Γιατι το smiley το εβαλες σε λαθος προταση.@Vag: Ναι, το HAC εχει επισημη διανομη των TAGAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 26, 2004 #130 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 26, 2004 #131 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos@Vag: Ναι, το HAC εχει επισημη διανομη των TAGAN. Χεχε , Αρα αλλαζω την προταση μου στο : Το χακ ειναι η επισιμη αντιπροσωπεια , βεβαια ισως μπορει να θερωρηθει και η Λιον ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 26, 2004 #132 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 12:56] Χεχε , Αρα αλλαζω την προταση μου στο : Το χακ ειναι η επισιμη αντιπροσωπεια , βεβαια ισως μπορει να θερωρηθει και η Λιον ..... Νομίζω ότι το "επίσιμη αντιπροσωπεία" δεν ταιριάζει στην περίπτωση μας αφού προαπαιτεί και αρκετά άλλα πράγματα ώστε να υφίσταται. Μάλλον αυτό που είπε ο Στράτος είναι το σωστότερο "επίσημος διανομέας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 26, 2004 #133 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Ok ok μην βαρατε ρεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 26, 2004 #134 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Ssh.Ηρεμία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 26, 2004 #135 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Ssh.Ηρεμία. Nα δω ποτε θα κανεις ενα χρησιμο ποστΕκτος αν σε προοριζουν οι αντμιν για μοντ οποτε παω πασο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 26, 2004 #136 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Quote: "Nα δω ποτε θα κανεις ενα χρησιμο ποστ"Αυτό νομίζω πως είναι εντελώς υποκειμενικό.Επίσης χρήσιμα πόστ έχω αρκετά.Βεβαίως αν θέλει κανείς τα βλέπει.Δεν πρόκειται να δημιουργήσω καμία φασαρία , οπότε μην περιμένεις απάντηση σε ότι και να ειπωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.