Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Κορυφαίος συνδυασμός πιθανότητας (ίσως) με σιγουριά (99%) :clap:

Και εγώ επιλογή 1 έιμαι στο metro (steam) αλλά δεν νομίζω να παίzει ρόλο στο bench...

Ρίξε δυο-τρία screenshot στα αντίστοιχα παιχνίδια ρε συ, αν σου είναι εύκολο να δούμε που έχουμε παρεμφερή και που διαφορετικά αποτελέσματα.με 11.4 δεν εισαι?

παιδιά έχει μετρήσει κανείς σας με 6950/6970 crossfire το πόσα watt τραβάει σε furmark/occt gpu test+prime blend? πήρα ένα 1000αρι (coolermaster silent pro gold) τροφοδοτικό και αναρωτιέμαι αν έπρεπε να δώσω 50 παραπάνω να πάω σε 1200.... 205 to πήρα και 255 έβρισκα το 1200αρι.

τα προβλήματα που είχα με το 750αρι -αντεχε prime + occt gpu test αλλά στο occt psu τεστ βαραγε διάλυση- λύθηκαν.

άρα η peak κατανάλωσή μου πρέπει να είναι κοντά στα 750-800 σωστά δεν σκέφτομαι?

Ρίξε δυο-τρία screenshot στα αντίστοιχα παιχνίδια ρε συ, αν σου είναι εύκολο να δούμε που έχουμε παρεμφερή και που διαφορετικά αποτελέσματα.με 11.4 δεν εισαι?

Ξέχασα κάτι σημαντικό...Τον τελευταίο μήνα πρόσθεσα μια ξέμπαρκη nvidia στο 4ο pcie! (πόσο ασήμαντα είναι τα physx για να το ξεχασω...) Η ρημάδα με κόβει σε 16χ/8χ/8χ.Έχε χάρη που βαρίεμε να την ξηλώνω-θα γίνει σύντομα ελπίζω!

ι7920@3.9 cat.11.4 -6970clocks σε 16χ/8χ setup

metro114.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

fc2114.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

off topic

Αυτές για τις οποίες πας λες να κλοκάρουν λόγο της ιδιέταιρης ψύκτρας που έχουν και με νερό να αποδίδουν το ίδιο και καλύτερα?

Συνονοματε απο στιγμης που το μοντελο αυτο ερχεται στα ιδια ρολογια με την reference asus hd6970 ολα εξαρτωνται απο το κομματι.

Υπαρχουν review που την δειχνουν να πηγαινει 1100 core με 1.2v οπως και αλλα να πηγαινει 970 core με 1.35v

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν 4 Display ports (Eyefinity) και ειναι και ποιο κρυες στα μαμα τους 890/1375

παιδιά έχει μετρήσει κανείς σας με 6950/6970 crossfire το πόσα watt τραβάει σε furmark/occt gpu test+prime blend? πήρα ένα 1000αρι (coolermaster silent pro gold) τροφοδοτικό και αναρωτιέμαι αν έπρεπε να δώσω 50 παραπάνω να πάω σε 1200.... 205 to πήρα και 255 έβρισκα το 1200αρι.

τα προβλήματα που είχα με το 750αρι -αντεχε prime + occt gpu test αλλά στο occt psu τεστ βαραγε διάλυση- λύθηκαν.

άρα η peak κατανάλωσή μου πρέπει να είναι κοντά στα 750-800 σωστά δεν σκέφτομαι?

Πολλα μου φαίνονται....

Στο δικό μου σύστημα, με 1 6950 880/1375 και ρεύμα 1.150 MAX εφτανα στα 360 W, σε όλο το συστημα...(μετρημένο με το FAN Controler της Zalman που έχει αντίστοιχο μετρητή...) οποτε πολυ χλωμο να εφτανες καν τα 700....

Η 6970 μου..

Με ΡΟΛΟΓΙΑ

1320/1790!!

techPowerUp GPU-Z Validation nf6k5

Validation... Δεν Crashαρε....!!! Αρκεί να έχω το FAN στα 90-100% :p

http://img18.imageshack.us/i/teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.gif/

Στα 30-60% Crashάρει..!!! :p

Eπιτυχώς αναπαραγωγή HD Video με τέτοια ρολόγια.... :D OUUU STABLE :D

Τέρμα τα πήγα...

Πιο πάνω δεν έχει το MSi AfterBurner... Κρίμα και ήθελα να κάνω κανένα ωραίο Rekor..

θα αγορασω ενα τετοιο UK Advanced WATT Power Energy Voltage Meter Monitor NEW on eBay (end time 11-Apr-11 17:18:44 BST) οποτε θα σου πω λεπτομέρειες.

Άρη με τι τάση???

1.4V :p

Τρελή ψαριά το κομμάτι :p lol

Μου αρέσει που έλεγα με κάποια παιδιά εδώ ότι η κάρτα δεν ανεβαίνει πάνω από 1580MHz...

Πάρτε και ένα Validation με συχνότητες 1073/1502ΜΗz.

http://3dmark.com/3dm11/834068?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F834068%3Fkey%3DtPR3x8EPCZ9DXfhU8ZxsxyALNQayZf

Τι είναι τούτα. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό LOL.

Venom αν είσαι και stable για bench θα μου φύγει η μασέλα :p

Η 580 DCU χτύπησε τα 1600 πυρήνα σε handpicked (σιγουράκι) κάρτες. Εντιποσιάζομαι πραγματικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.