Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

Aπλό... Απλά εκμεταλεύεται στο 100% και τις 2 κάρτες... Αντίθετως με την 1 μόνο...

Μπορεί να είμαι και λάθος δεν ξέρω..

Ρε συ να σε ρωτήσω.. Έχεις custom υδρόψυξη στην 6950 σου..?

Αν ναι πόσο κόστισε και τι διαφορές είδες όσο αφορά τις θερμοκρασίες..?

Btw εμένα ο πυρήνας πάει 1060MHz stable αλλά πολύ θόρυβος βρε παιδί μου... Σαν ελικόπτερο κάνει..

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
zpaf ok με τους drivers καλοί είναι αλλά αυτές οι διαφορές τόσο πολύ στο cf ισχύουν!Με μία κάρτα οι διαφορές είναι πολύ μικρές!Δεν ξέρω γιατί!

Η γνωμη μου ειναι οτι η amd λανσαρε τον καλυτερο της οδηγο (crossfire optimized) με την HD6990 περιμενοντας τον αντιπαλο GTX590.

Τα καρε εχουν ανεβει αρκετα και ο πηχυς ακομη περισσοτερο.

Aπλό... Απλά εκμεταλεύεται στο 100% και τις 2 κάρτες... Αντίθετως με την 1 μόνο...

Μπορεί να είμαι και λάθος δεν ξέρω..

Ρε συ να σε ρωτήσω.. Έχεις custom υδρόψυξη στην 6950 σου..?

Αν ναι πόσο κόστισε και τι διαφορές είδες όσο αφορά τις θερμοκρασίες..?

Btw εμένα ο πυρήνας πάει 1060MHz stable αλλά πολύ θόρυβος βρε παιδί μου... Σαν ελικόπτερο κάνει..

Δλδ τι θες να πεις???Ότι με την μία δεν εκμεταλεύεται 100% την κάρτα???

Ναι custom έχω.

Ρώτα τον συνονόματο...zpaf!!!:p

Το ποόσο κόστισε ειναι σχετικό γιατί έχει σχέη για το πιο από όλα τα εξαρτήματα μιλάς!Αλλά αν λες για το full cover block το μαλλί πήγε κανα 90άρι μόνο του + ότι άλλο περιλαμβάνει η υδρόψυξη.Αλλά γενικά μου έχει κοστίσει...άστο!:)

Από θέμα θορύβου και θερμοκρασιών το αξίζει και με το παραπάνω!Αλλά και κάποιες φορές κερδίζεις και στο overclocking οπότε ένα ακόμα συν!Max δεν ξεπερνάω ότι και να κάνω τους 42C με ώρες benching and gaming και με ambient temp 24C!

Εσύ με τι τεστ λες ότι είσαι full stable στα 1060?Και οι μνήμες πόσο?

Η γνωμη μου ειναι οτι η amd λανσαρε τον καλυτερο της οδηγο (crossfire optimized) με την HD6990 περιμενοντας τον αντιπαλο GTX590.

Τα καρε εχουν ανεβει αρκετα και ο πηχυς ακομη περισσοτερο.

Αυτό ακριβώς πίστευα και εγώ μέχρι που το είδα!

Δλδ ότι οι drivers αυτοί αποδίδουν έτσι και τόσο καλά σε cf επίτιδες και για να χτυπήσουν το άλλο διπύρινο θηρίο,ενώ σε μία κάρτα όχι!

Δλδ τι θες να πεις???Ότι με την μία δεν εκμεταλεύεται 100% την κάρτα???

Ναι custom έχω.

Ρώτα τον συνονόματο...zpaf!!!:p

Το ποόσο κόστισε ειναι σχετικό γιατί έχει σχέη για το πιο από όλα τα εξαρτήματα μιλάς!Αλλά αν λες για το full cover block το μαλλί πήγε κανα 90άρι μόνο του + ότι άλλο περιλαμβάνει η υδρόψυξη.Αλλά γενικά μου έχει κοστίσει...άστο!:)

Από θέμα θορύβου και θερμοκρασιών το αξίζει και με το παραπάνω!Αλλά και κάποιες φορές κερδίζεις και στο overclocking οπότε ένα ακόμα συν!Max δεν ξεπερνάω ότι και να κάνω τους 42C με ώρες benching and gaming και με ambient temp 24C!

Εσύ με τι τεστ λες ότι είσαι full stable στα 1060?Και οι μνήμες πόσο?

42C μόνο..? Πολύ καλά...

3DMark11 λέω.. Δεν δοκίμασα και για πολύ γιατί δεν αξίζει τον κόπο... Δοκιμαστικά όμως πέρασε το τεστ και έβγαλε ωραίο score :p

90ευρώ η υδρόψυξη? Θέλω και εγώ... :p Πως στο καλό βρίσκω τα κομμάτια τώρα, και πως να τα συνδέσω... :...:

42C μόνο..? Πολύ καλά...

3DMark11 λέω.. Δεν δοκίμασα και για πολύ γιατί δεν αξίζει τον κόπο... Δοκιμαστικά όμως πέρασε το τεστ και έβγαλε ωραίο score :p

90ευρώ η υδρόψυξη? Θέλω και εγώ... :p Πως στο καλό βρίσκω τα κομμάτια τώρα, και πως να τα συνδέσω... :...:

90 ευρώ το block.... ΄΄ολα τα άλλα 200 στην καλύτερη άρα 290.

δεν πάιρνεις μια 2η να κατεβάσεις τα ρολόγια και να έχεις και ησυχία και μεγαλύτερες επιδώσεις?

90 ευρώ το block.... ΄΄ολα τα άλλα 200 στην καλύτερη άρα 290.

δεν πάιρνεις μια 2η να κατεβάσεις τα ρολόγια και να έχεις και ησυχία και μεγαλύτερες επιδώσεις?

Πεταμένα λεφτά και πολύ μεγάλη κατανάλωση... Άσε που πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό, δεν νμζω να επαρκούν τα 850Watts για 2 κάρτες... 300Watts x2 = 600 Watt + τον επεξεργαστή βάλε 200Watts , πολύ οριακά...

Καλύτερα να είναι 1 και τέρμα, παρά crossfire... Δεν μου αρέσει το Crossfire γενικώς..

Εντάξει και η 6970 τώρα με υπερκαλύπτει.. Τώρα αυτοί που βάζουν 2x6970 2xGTX580 κάνουν υπερβολές... Η χρησιμοποιούν Eyefinity που δεν μου αρέσει..

και εγώ δεν είμαι υπέρ του eyefinity.

όμως 2*6950 δεν μπορεσα να αντισταθώ, ειδικά στα 500 ευρώ που έχει τώρα.

δεν κολώνει πουθενά...

βέβαια έχω πολύ καλή εμπειρία από το crossfire γενικότερα, ελάχιστα προβλήματα έως μηδενικά από 4850 cf εποχής.

και το 6850 cf ήταν άψογο

Εγώ ξέρω ότι μερικές φορές κάποια games λειτουργούν μόνο στν μια κάρτα και επίσης μερικές φορές υπάρχουν ασυμβατότητες και προβλήματα..

Πέρα και από την διπλάσια κατανάλωση σε idle, γεμίζει και καλώδια το κουτί...

Εγώ θα προτιμούσα την 6990 που είναι 2 σε 1...

42C μόνο..? Πολύ καλά...

Τότε δεν θεωρείται stable αλλά είσαι σε πολύ καλό δρόμο και λογικά τα 1050 τα έχεις.Αλλά και με τι τάση το έβγαλες το 3d mark 11?

90ευρώ η υδρόψυξη?
90 ευρώ το block....

Ακριβώς αυτό.

ολα τα άλλα 200 στην καλύτερη άρα 290.

Όλα τα άλλα το πόσο θα σου βγουν είναι σχετικό ανάλλογα τα φράγκα που θέλει να δώσει ο καθένας.Μπορείς και με 350 να στήσεις υδρόψυξη πολύ καλή αλλά και με 550 επίσης για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Εμένα μου πήγε κανα 600άρι!

Πεταμένα λεφτά και πολύ μεγάλη κατανάλωση... Άσε που πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό, δεν νμζω να επαρκούν τα 850Watts για 2 κάρτες... 300Watts x2 = 600 Watt + τον επεξεργαστή βάλε 200Watts , πολύ οριακά...

Τώρα το αν αξίζει ή όχι είναι υποκειμενικό και για μένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!:)Για πολλούς και διάφορους λόγους!:T:

Το 850άρι φτάνει!Και εγώ 850άρι έχω και έχω παίξει και με crossfire!

Τελικα δεν ειναι ακριβη για ολο τον κοσμο η HD6990 Sapphire Radeon HD 6990, 2x 2048MB GDDR5, DVI, 4x mini DisplayPort, full retail (21193-00-40G) | Geizhals.at Φsterreich

Zpaf το ειπα οτι στη Cebit λεγανε για ανταγωνιστικη τιμη της 6990 (καπου στα 550 ευρω), απλα καποιοι πανε να αρμεξουν στην υγεία των κοροιδων και μην ψαγμενων με το τι παιζει!

1.36V... Με hack στο MSi Afterburner φυσικά..

Αν θες παντως 1100/1500 με 1.2v υπαρχει και αυτη η λυση.

ASUSTeK Computer Inc. - Graphics Cards - ASUS EAH6970 DCII/2DI4S/2GD5

Asus HD6970 Direct CU II Review – the ultimate 6970 ? | KitGuru

Ψηνομαι ασχημα για δυο τετοιες. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.