Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

το metro σε 1090τ 6850 cf. 1920*1080, very high και Μorphological AA 4x Από ccc.

παίζει 46 με 62 στο 95% σε κάτι πολύ χαλαρές σκηνές μέχρι 65 και σε κάτι ζόρικα πιάνει 30αρια αλλά πολύ σπάνια....

παρόλα αυτά είμαι ασχημα ψημένος για 6950 1gb (η γυναίκα θα με :hang3: ) αν οι τιμές είναι σε επίπεδα 6870 σημερινές τιμές

Σα πολύ... ψηλά μας τα λες τα FPS.

Σίγουρα είσαι "max details" και με AA μάλιστα ?

Δεν έχω λόγο να πώ ψέμματα πάντως... Και το ΑΑ δεν το έχω στο 4x δεν μου αρέσει αλλά όλα τα άλλα τα έχω τέρμα τελείως όσο δεν πάνε, γίνονται κάπως έντονα τα γραφικά σε λάμψη αλλά σε σημείο υπερβολικό...

Δεν έπαιξα και πολύ, μπορεί στο 2ο μέρος να μου βγάλει και 15FPS... Αλλά πάρε υπόψην ότι έχω 8GB Ram/ AMD x6 core 1090T 4GHz... + SSD

Ωραίος zpaf, αναμένουμε και εντυπώσεις απο crossfire σε ingame καταστάσεις.

Αφησα ενα μηνα να τσουλισει για να γραψω τις εντυπωσεις μου γενικως αλλα και σε ingame καταστασεις οπως μου ζητησε ο φιλος alexopus.

Το χρονικο ενος κολασμενου setup εχει ως εξης.

18/12 λοιπον παιρνω τις καρτουλες στα χερια μου.

26/12 σκανε τα πρωτα νεα για full flash unlock σε 6970.

11/01 ερχοναι τα τρια Dell u2311 και το eyefinity ειναι up plug n play.

Παροτι πολλες φορες ειχα πει οτι πιστευω στην κληρονομικοτητα, κοινως οτι η μεταβαση της ati στην amd δεν θα αφηνε πισω τις ασθενειες που υπηρχαν απο πλευρας οδηγων τελικα επεσα εξω.

Ειτε με μια οθονη πριν ειτε με τρεις τωρα το crossfire με 6950 ειναι απλα αψογο.

Με τους παρακατω τιτλους παιχνιδιων single/multi και με το vsync στο off μιας και οπως εχω ξαναπει για μενα το input lag δεν το μπορω με τιποτε τα διδυμακια μου (2x6950) ειναι αξιοπρεπεστατα.

Call of Duty Black Ops

Battlefield Bad Company 2

F1 2010

Dirt2

Need for Speed Shift

Υ.Γ Αλεξ αν ερθεις απο εδω να παιξεις BlackOps στα 5760x1080 με 100+ avg fps τοτε θα καταλαβεις την ingame αισθηση. :D

Αφησα ενα μηνα να τσουλισει για να γραψω τις εντυπωσεις μου γενικως αλλα και σε ingame καταστασεις οπως μου ζητησε ο φιλος alexopus.

Το χρονικο ενος κολλασμενου setup εχει ως εξης.

18/12 λοιπον παιρνω τις καρτουλες στα χερια μου.

26/12 σκανε τα πρωτα νεα για full flash unlock σε 6970.

11/01 ερχοναι τα τρια Dell u2311 και το eyefinity ειναι up plug n play.

Παροτι πολλες φορες ειχα πει οτι πιστευω στην κληρονομικοτητα, κοινως οτι η μεταβαση της ati στην amd δεν θα αφηνε πισω τις ασθενειες που υπηρχαν απο πλευρας οδηγων τελικα επεσα εξω.

Ειτε με μια οθονη πριν ειτε με τρεις τωρα το crossfire με 6950 ειναι απλα αψογο.

Με τους παρακατω τιτλους παιχνιδιων single/multi και με το vsync στο off μιας και οπως εχω ξαναπει για μενα το input lag δεν το μπορω με τιποτε τα διδυμακια μου (2x6950) ειναι αξιοπρεπεστατα.

Call of Duty Black Ops

Battlefield Bad Company 2

F1 2010

Dirt2

Need for Speed Shift

Υ.Γ Αλεξ αν ερθεις απο εδω να παιξεις BlackOps στα 5760x1080 με 100+ avg fps τοτε θα καταλαβεις την ingame αισθηση. :D

Ωραιος ζπαφ, στα games που αναφέρεις εκτος black ops έχουν καποιο καιρό που τσουλάνε

και το αναμενόμενο ήταν να μην έχουν τα προβλήματα που είχαν οι 58xx.

Θα δούμε πως θα τα πάνε βγαίνοντας καινούργιοι τιτλοι.

Πραγματικά ζπαφ black ops σε 5760χ1080 δεν με ενθουσιαζει σαν ιδεά ειδικά τα 100+ fps, αν ηταν 200+fps θα το σκεφτόμουν, τουλαχιστον στα online fps χρειάζεσαι μπολικο framerate.

Αντε να ζεστενόμαστε λιγο στο black ops γιατι θελω "κολασμένο" ματσακι :D

Δεν έχω λόγο να πώ ψέμματα πάντως... Και το ΑΑ δεν το έχω στο 4x δεν μου αρέσει αλλά όλα τα άλλα τα έχω τέρμα τελείως όσο δεν πάνε, γίνονται κάπως έντονα τα γραφικά σε λάμψη αλλά σε σημείο υπερβολικό...

Δεν έπαιξα και πολύ, μπορεί στο 2ο μέρος να μου βγάλει και 15FPS... Αλλά πάρε υπόψην ότι έχω 8GB Ram/ AMD x6 core 1090T 4GHz... + SSD

so?

Θες να πείς ότι θα αξιοποιήσεις 6 πυρήνες ή ότι το metro απαιτεί 6?

και εγώ είμαι 4,2g σε 2 πυρήνες

η μήπως ότι σκάσει η ram της vga ή η system ram?

και να έχεις το game στο ssd ναι τι?:p

so?

Θες να πείς ότι θα αξιοποιήσεις 6 πυρήνες ή ότι το metro απαιτεί 6?

και εγώ είμαι 4,2g σε 2 πυρήνες

η μήπως ότι σκάσει η ram της vga ή η system ram?

και να έχεις το game στο ssd ναι τι?:p

Όχι αλλά αν έχεις έναν Ε8400 που έχεις στην υπογραφή σου θα τρώς σίγουρα bottleneck σε μια τέτοια κάρτα...

Μπορεί όντως να έκανα λάθος, αφού παίξω 3-4 ώρες θα σου πώ σίγουρα... :hmm:

Όχι αλλά αν έχεις έναν Ε8400 που έχεις στην υπογραφή σου θα τρώς σίγουρα bottleneck σε μια τέτοια κάρτα...

Μπορεί όντως να έκανα λάθος, αφού παίξω 3-4 ώρες θα σου πώ σίγουρα... :hmm:

στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν κανει τη διαφορα η πλατφορμα ή το cpu.Μονο vga μετραει.

Ελπίζω οι καινούργιες Διπυρηνες να μπορούν να πιάσουν το τωρινό μου Setup!!!και να αξίζει η μετάβαση ώστε 5970+5870= 6990 (απο 2 κάρτες να πάω σε μία)....

Με 10.11 drivers + CAP1

Μη περιμενεις τιποτε καλυτερο απο αυτο εδω.

2x6950 flashαρισμενες σε 6970 και τα ρολογια στα 950/1450.

crysislg.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.