Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Παντως εντελως εμπειρικα και απο οτι εχω δει απο κοσμο εδω μεσα, οι Sapphire κλοκαραν καλυτερα απο αλλες υλοποιησεις. Τωρα μπορει να ηταν καθαρα συμπτωσεις...

παιδιά έχετε ιδέα ποια είναι η sapphire για την ΑΤΙ...?

Οταν θα τους μεινουν στα χερια και θα τρεχουν για RMA τοτε θα το καταλαβουν.

δε νομιζω...πολλοι βαζουν 1500+ στις μνημες και χαιρονται σαν να κερδισαν τους ολυμπιακους αγωνες...αν ηταν θα τους ειχανε μεινει ηδη στον τοπο...αντεχουν το θεμα ειναι για ποσο.?.δε νομιζω, αν ειναι ποιοτικα θα 'ναι αθανατα...

αλλα απο οτι βλεπω, ειναι στο χερι του καθενος, τα ρισκα ειναι ρισκα...που ειναι το κακο...η θα πιασει η οχι...με το πρωτο σφαλμα με τη πρωτη ανωμαλια χαμηλωνουν ρολογια, και ερχονται στα ισια...δεν ειναι τοσο τραγικα...2011 ετος...:rolleyes:

δε νομιζω...πολλοι βαζουν 1500+ στις μνημες και χαιρονται σαν να κερδισαν τους ολυμπιακους αγωνες...αν ηταν θα τους ειχανε μεινει ηδη στον τοπο...αντεχουν το θεμα ειναι για ποσο.?.δε νομιζω, αν ειναι ποιοτικα θα 'ναι αθανατα...

αλλα απο οτι βλεπω, ειναι στο χερι του καθενος, τα ρισκα ειναι ρισκα...που ειναι το κακο...η θα πιασει η οχι...με το πρωτο σφαλμα με τη πρωτη ανωμαλια χαμηλωνουν ρολογια, και ερχονται στα ισια...δεν ειναι τοσο τραγικα...2011 ετος...:rolleyes:

οποτε αν παρουσιασουν κανενα προβλημα οι καρτες απο τον υπεχρονισμο τις πας για rma και λες στον τεχνικο,ξερεις...εκει που επαιζα κατι επαθε η καρτα μου.:rolleyes:

και μετα φταινε οι τεχνικοι που δεν αλλαζουν τις καρτες.

οποτε αν παρουσιασουν κανενα προβλημα οι καρτες απο τον υπεχρονισμο τις πας για rma και λες στον τεχνικο,ξερεις...εκει που επαιζα κατι επαθε η καρτα μου.:rolleyes:

και μετα φταινε οι τεχνικοι που δεν αλλαζουν τις καρτες.

εδω εχω παει 2 φορες μνημη ram για rma...που ειναι πιο δυσκολο, στις καρτες θα κολουσα...βρισκουν και δεν αλλαζουν.

οπως απαντησα καποτε και στον ατιμαν για τις 58χχ, που του φανηκε περιεργη η αλχημεια μου, ετσι και σε ολους...

αν το πρωτο 8 ωρο συνεχους παιχνιδιου σε υψηλες απαιτησεις δεν δεις ουτε γκρι γραμμες, ουτε παγωσει η εικονα, ουτε δεις artifacts, ειναι γεγονος οτι η καρτα θα ειναι αθανατη με το νεο bios...:whip::crazy_pilot::neo::beer::to_pick_ones_nose3:

επειτα εαν με τα ρολογια/συχνοτητα/βολτ καταφερνεις να εχεις την καρτα κατω των 90 βαθμων κελσιου σε 100% usage και idle κατω των 45...θα ειναι λειτουργικη για 10 χρονια τουλαχιστον...αλλα χειμωνα καλοκαιρι, 24h/24h...

Το θέμα ειναι αν κάποιος θέλει να ανοίξει τα shader να μη φλασαρει το bios της 6970 αλλα το μονταρισμένο 6950 για full shader (ή το script τεσπα το ιδιο είναι...)και ας παει 880 το core.

Μα ποιος περίμενε οτι οι δυο αυτές κάρτες είναι το ίδιο και το αυτό...:nothing:

σε λίγο θα βρίζουν την amd επειδή δε πάνε όσο οι 6970?

εδω εχω παει 2 φορες μνημη ram για rma...που ειναι πιο δυσκολο, στις καρτες θα κολουσα...βρισκουν και δεν αλλαζουν.

οπως απαντησα καποτε και στον ατιμαν για τις 58χχ, που του φανηκε περιεργη η αλχημεια μου, ετσι και σε ολους...

αν το πρωτο 8 ωρο συνεχους παιχνιδιου σε υψηλες απαιτησεις δεν δεις ουτε γκρι γραμμες, ουτε παγωσει η εικονα, ουτε δεις artifacts, ειναι γεγονος οτι η καρτα θα ειναι αθανατη με το νεο bios...:whip::crazy_pilot::neo::beer::to_pick_ones_nose3:

επειτα εαν με τα ρολογια/συχνοτητα/βολτ καταφερνεις να εχεις την καρτα κατω των 90 βαθμων κελσιου σε 100% usage και idle κατω των 45...θα ειναι λειτουργικη για 10 χρονια τουλαχιστον...αλλα χειμωνα καλοκαιρι, 24h/24h...

λοιπόν τα δέκα χρονια ειναι υπερβολη.

όμως κατα βάση συμφωνώ μαζί σου, όσες κάρτες μου κάηκαν (και δεν είναι λίγες) δεν ηταν ουτε αυτές που είχα πειράξει ούτε αυτές που είχα clockarei,

προφανώς τυχαίο αλλά όταν περνούν από τα χερια σου 20-25 καρτες και βλέπεις ότι οι πλέον πειραγμένες ηταν και σκυλιά σημαίνει ότι το στρεσάρισμα που κάνουμε τελικά δεν παίζει τόσο ρόλο όσο το πόσο καλό είναι το κομμάτι ή πόσο ατυχο θα είναι (αστάθειες τάσης δεη, κακό τροφοδοτικό κλπ)

αυτές που όντως είχαν πρόβλημα σε εμενα ήταν οι dual pcb, 9800gx2 gtx295 η πρωτη εβγαλε 1 χρονο και κάτι η δευτερη 5 μήνες.

αν είχα 6950 θα την φλασαρα πριν το πρώτο boot....

:OT:χαχα η ΔΕΗ ειναι πιο επικινδυνη...θυμαμαι σε μια διακοπη ρευματος...σε παλιο υπολογιστη μου, καηκε το τροφοδοτικο μαζι και το πολυμπριζο, το UPS, η οθονη, σταματησε να γυριζει το φαν της καρτας γραφικων hd3450, και ο εκτυπωτης τρελαθηκε...βεβαια δεν ηξερα αν μπορουσα να μηνυσω την ΔΕΗ τοτε...:hang3::T:

Σε εμένα μέχρι τώρα δεν έχει τύχει ποτέ να καεί κάρτα-επεξεργαστής-οθόνη, χτύπα ξύλο!

Δόξα το θεό δεν είχα ποτέ ατυχίες με το ρεύμα!

:)

Ξέρετε κανένα site με αποτελέσματα tri-fire με 6970;

Σε εμένα μέχρι τώρα δεν έχει τύχει ποτέ να καεί κάρτα-επεξεργαστής-οθόνη, χτύπα ξύλο!

Δόξα το θεό δεν είχα ποτέ ατυχίες με το ρεύμα!

:)

Ξέρετε κανένα site με αποτελέσματα tri-fire με 6970;

Βρήκα μερικά τεστ για crossfire...

HIS HD 6970 – studiu de scalare in configuratii multi-card | lab501

http://www.hardwareheaven.com/review...ty-vs-sli.html

http://www.kitguru.net/components/gr...50-cfx-review/

Να το συμπληρωσω?

Οταν μετα το RMA παρουν καρτα που ΔΕΝ θα ξεκλειδωνει, ποιον θα βριζουν?

:tomato:

Εγώ πάντως θα πάω για 6970, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Και μπορεί να overvlockαρουν και καλύτερα...

:p

Να το συμπληρωσω?

Οταν μετα το RMA παρουν καρτα που ΔΕΝ θα ξεκλειδωνει, ποιον θα βριζουν?

Και δεν ειναι και πολυ μακρια αυτη η μερα που ΔΕΝ ....

Atiman να σου πω την ποιο safe μεθοδο ;

Τρεχεις κανα 10αρια benchakia ετσι για την ταβλα σου στα τεζα και μετα εισαι 24/7 με το διακοπτακι στην θεση 2.

Μηπως πιστευει κανεις σας οτι παιχνιδια που ειναι unplayable με την 6950/70 στα μαμα τους θα παιχτουν στα τεζα τους ;

Η 6950 εχει πολυ καλο vfm ειτε σε single ειτε σε crossfire δυνατο dx11 και καταπληκτικα minimum's.

Θα μιλαμε για αυτην την καρτουλα και μετα το hardware lock των shaders.

Ένα ωραίο thread από xtremesystems για 6970 trifire...

6970 Trifire benchmarks. - XtremeSystems Forums

Ναι το ειχα ποσταρει εδω μεσα http://www.thelab.gr/1062939503-post36.html

Στο μονο σημειο που θελει προσοχη η νεα σειρα ειναι στην υλοποιηση crossfire/trifire.

Οι καρτουλες τρωνε τρελλο μπουκωμα οταν ειναι κολλητα με αποτελεσμα τις ψηλες θερμοκρασιες.

Ναι το ειχα ποσταρει εδω μεσα http://www.thelab.gr/1062939503-post36.html

Στο μονο σημειο που θελει προσοχη η νεα σειρα ειναι στην υλοποιηση crossfire/trifire.

Οι καρτουλες τρωνε τρελλο μπουκωμα οταν ειναι κολλητα με αποτελεσμα τις ψηλες θερμοκρασιες.

Σας εχω το καλύτερο mobo για τέτοια setup σε χαμηλή τιμουλα...

pc1

2000126502.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Θα το πάρω σύντομα...δεν το βρήκα διαθέσιμο!!! Μετα τα 580gtx μου καρφωτά στα 925mhz....

Σας εχω το καλύτερο mobo για τέτοια setup σε χαμηλή τιμουλα...

pc1

2000126502.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Θα το πάρω σύντομα...δεν το βρήκα διαθέσιμο!!! Μετα τα 580gtx μου καρφωτά στα 925mhz....

Ρε κολλασμενε που την βρηκες αυτην την μητρικη ;

Κοιτα μεχρι δυο καρτουλες υπαρχουν και αλλες ποιο επωνυμες μητρικες.

Αλλα εδω κανεις trifire και ειναι ολες με τον αερα τους αν και σε βλεπω να χανεις power και reset απο mobo. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.