zpaf Δεκέμβριος 30, 2010 Author #341 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Google Translate Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 30, 2010 #342 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Ελπιζω αυριο να ερθει και η 2η καρτα να εχω ασχολια για την πρωτοχρονια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 31, 2010 Author #343 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Rumour: AMD preparing "revision" for HD 6950/6970? by VR-Zone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 31, 2010 #344 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 αμάν....δεν πιστεύω να μιλάνε σοβαρά για το disable στο unlocking του bios:nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godaemon Δεκέμβριος 31, 2010 #345 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Φυσιολογική κίνηση μετά τα ξεκλειδώματα και αναμενόμενη .. γιαυτό... ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 31, 2010 #346 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Εχω κουραστει να φωναζω οτι προεχει η ασφαλεια του ιδιου του προιοντος.Μην πανικοβαλεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 31, 2010 #347 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Καθαρα κινηση "εκφοβισμου" για να γινει το "με πατεις σε μαμω" για να αυξηθούν οι πωλήσεις απο αγχωμένους αταναλωτές που βρισκονται στο διλημμα ¨αναβαθμιση τωρα ή στα 28nm;". Παντως καλο τυράκι. Να δω ποσοι μαμακες αρουραιοι θα τσιμπησουν... Marketing 101 PS @atiman: αμα ηταν να "σκασουν" τα προϊόντα απο το ξεκλείδωμα θα ειχε γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 31, 2010 #348 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Οι Αμερικανοι εχουν νομους και κανονες, προφυλασοντας παντα τον...απο πισω τους.Ακομα και ενα προιον να "σκασει" ειναι αρκετο.Ας σκεφτουμε οτι τεινει εντελως λανθασμενα παγκοσμιως να περασει ως κανονας η ευκολια αναβαθμισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 31, 2010 #349 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Φοβομουνα μηπως η 2η ερθει του χρονου ...αλλα ολα ΟΚ. Αυριο εντυπωσεις.Καλη χρονια να εχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 31, 2010 #350 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Λεει πουθενα η ΑΤΙ οτι "μπορειτε να ξεκλειδώσετε το προϊον"; ΟΧΙ Υποστηριξε καποιος συνεργάτης της ΑΤΙ οτι "παρτε 6950 και καντε την 6970"; ΟΧΙ Το missuse of an item ειναι στην διακριτική ευχέρεια του πελατη. Αν πχ εγω αποφασισω να παρω ενα οπλο και να πυροβολησω το ποδι μου, μπορω να ζητησω αποζημίωση απο την Smith & Wesson; No way Jose! Αν εγω αποφασίσω να παρω εναν 3πυρινο AMD και να τον κάψω προσπαθωντας να τον κανω 4πυρηνο και να τον κλοκαρω στα 8 γκιγαχερτζια, υπάρχει περιπτωσει να με αποζημιώσει η AMD για οτι ζημια παθει το υπόλοιπο συστημα; Dont freaking think so... Ουδεποτε εταιρια hardware δεν υποχρεώθηκε να αποζημιώσει επ' ουδενι τρόπο καταναλωτη που εκανε αποδεδειγμενα κακη χρηση του προϊόντος. Και με το dual bios switch η ΑΤΙ (ναι ΑΤΙ ειναι οχι AMD ) εξασφάλισε τον πισινο της με τα RMA των κανιβαλων overcloker wannabe-δων. Edit: Απλα ΑΝ γινει κατι τετοιο, θα δειτε ενα flood απο RMA για αλλους λογους. "Μην τάξεις του άγιου κερί, και του παιδιού κουλούρι" λεει ο λαος Edit 2: Φλασια: Δεν θα αλλαξεις απο atiman σε amdman τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 31, 2010 #351 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Απο ποτε το διακοπτακι του back flash εξασφαλιζει το προιον απο την καταστροφη?Το rma δεν εχει να κανει με την λανθασμενη η αποτυχημενη προσπαθεια του φλασαρισματος αλλα με τα αποτελεσματα που ενα επιτυχες φλασαρισμα θα μπορουσε να επιφερει στο hardware.Κανεις δεν ειπε οτι το επιτρεπει η AMD, κανεις δεν σου απαγορευει και να το κανεις, δεν μπορεις ομως μετα να απαιτεις rma επειση το προιον τυχαια χαλασε. Προφυλασοντας λοιπον ακριβως αυτο (την μαζικη επιστροφη καρτων) πρεπει να κανουν κατι και να προστατευσουν τον εαυτον τους και τον ανιδεο και απειρο καταναλωτη που θα κανει αυτο που διαβασε και που καποιοι "πονηροι" του υποσχεθηκαν οτι θα λειτουργησει 100% χωρις κανενα προβλημα.Ειναι κατανοητο, και καθε τι αλλο θα μπορουσε να ερμηνευθει με διαφορετικο τροπο απο τον καθενα...Καλη Χρονια σε ολους...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIGJOHN13 Δεκέμβριος 31, 2010 #352 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Φοβομουνα μηπως η 2η ερθει του χρονου ...αλλα ολα ΟΚ.Αυριο εντυπωσεις.Καλη χρονια να εχουμε. Καλοριζικες!!!!!!!!!!!!! :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 31, 2010 #353 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 flashara και εγώ το bios και έχουμε 3dmark 11 +135 marks και 3dmark 06 +159 marks δυστυχώς δεν έκανα test με το vantage πριν το flash για να δω και εκεί διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 1, 2011 Author #354 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 δυστυχώς δεν έκανα test με το vantage πριν το flash για να δω και εκεί διαφορά Βαζεις το διακοπτακι στην θεση 2 bootαρεις και απλα τρεχεις ενα vantage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 1, 2011 #355 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Στο ati overdrive την 2η καρτα συνεχεια μου την δινει με 0 στροφες θερμκρασια.Την εμφανιζει μονο οταν κανω ebable/disable crossfire >Οδηγους εχω τους 10.12. Ειναι bug η feature?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 1, 2011 Author #356 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Στο ati overdrive την 2η καρτα συνεχεια μου την δινει με 0 στροφες θερμκρασια.Την εμφανιζει μονο οταν κανω ebable/disable crossfire >Οδηγους εχω τους 10.12. Ειναι bug η feature?? Μια χαρα ειναι. Δωσε μας καμμια φωτο να παρουμε ματι τα διδυμακια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 1, 2011 #357 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Βαζεις το διακοπτακι στην θεση 2 bootαρεις και απλα τρεχεις ενα vantage. σωστός ο παίχτης όταν ξεβαρεθώ θα το κάνω αν και τις αλλαγές θέλω να τις δώ τώρα στο metro :baby:(αν και δεν πιστεύω να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα εκεί που είχα frame drop πιστεύω θα συνεχίσω να έχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 1, 2011 #358 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Μια χαρα ειναι.Δωσε μας καμμια φωτο να παρουμε ματι τα διδυμακια σου.Δηλαδη δεν επρεπε να φαινεται η θερμοκρασια της δευτερης καρτας?Καινουργιο κολπο ειναι αυτο?Υ.Γ amartolos καλοριζικες η καρτουλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 1, 2011 Author #359 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Δηλαδη δεν επρεπε να φαινεται η θερμοκρασια της δευτερης καρτας?Καινουργιο κολπο ειναι αυτο? Υ.Γ amartolos καλοριζικες η καρτουλες! Απο εδω μπορεις να δεις την κατασταση και στις δυο καρτουλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Ιανουάριος 1, 2011 #360 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2011 Πρέπει να έιναι bug αυτό με την δέυτερη κάρτα.Με το gpuz ανοιχτό και reopen τον CCC ,στρώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.