Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Καθαρα κινηση "εκφοβισμου" για να γινει το "με πατεις σε μαμω" για να αυξηθούν οι πωλήσεις απο αγχωμένους αταναλωτές που βρισκονται στο διλημμα ¨αναβαθμιση τωρα ή στα 28nm;". Παντως καλο τυράκι. Να δω ποσοι μαμακες αρουραιοι θα τσιμπησουν...

Marketing 101

PS @atiman: αμα ηταν να "σκασουν" τα προϊόντα απο το ξεκλείδωμα θα ειχε γινει ;)

Οι Αμερικανοι εχουν νομους και κανονες, προφυλασοντας παντα τον...απο πισω τους.

Ακομα και ενα προιον να "σκασει" ειναι αρκετο.

Ας σκεφτουμε οτι τεινει εντελως λανθασμενα παγκοσμιως να περασει ως κανονας η ευκολια αναβαθμισης.

Λεει πουθενα η ΑΤΙ οτι "μπορειτε να ξεκλειδώσετε το προϊον"; ΟΧΙ

Υποστηριξε καποιος συνεργάτης της ΑΤΙ οτι "παρτε 6950 και καντε την 6970"; ΟΧΙ

Το missuse of an item ειναι στην διακριτική ευχέρεια του πελατη. Αν πχ εγω αποφασισω να παρω ενα οπλο και να πυροβολησω το ποδι μου, μπορω να ζητησω αποζημίωση απο την Smith & Wesson; No way Jose!

Αν εγω αποφασίσω να παρω εναν 3πυρινο AMD και να τον κάψω προσπαθωντας να τον κανω 4πυρηνο και να τον κλοκαρω στα 8 γκιγαχερτζια, υπάρχει περιπτωσει να με αποζημιώσει η AMD για οτι ζημια παθει το υπόλοιπο συστημα; Dont freaking think so...

Ουδεποτε εταιρια hardware δεν υποχρεώθηκε να αποζημιώσει επ' ουδενι τρόπο καταναλωτη που εκανε αποδεδειγμενα κακη χρηση του προϊόντος. Και με το dual bios switch η ΑΤΙ (ναι ΑΤΙ ειναι οχι AMD :hehe:) εξασφάλισε τον πισινο της με τα RMA των κανιβαλων overcloker wannabe-δων.

Edit: Απλα ΑΝ γινει κατι τετοιο, θα δειτε ενα flood απο RMA για αλλους λογους. "Μην τάξεις του άγιου κερί, και του παιδιού κουλούρι" λεει ο λαος :hehe:

Edit 2: Φλασια: Δεν θα αλλαξεις απο atiman σε amdman τωρα; :p

Απο ποτε το διακοπτακι του back flash εξασφαλιζει το προιον απο την καταστροφη?

Το rma δεν εχει να κανει με την λανθασμενη η αποτυχημενη προσπαθεια του φλασαρισματος αλλα με τα αποτελεσματα που ενα επιτυχες φλασαρισμα θα μπορουσε να επιφερει στο hardware.

Κανεις δεν ειπε οτι το επιτρεπει η AMD, κανεις δεν σου απαγορευει και να το κανεις, δεν μπορεις ομως μετα να απαιτεις rma επειση το προιον τυχαια χαλασε.

Προφυλασοντας λοιπον ακριβως αυτο (την μαζικη επιστροφη καρτων) πρεπει να κανουν κατι και να προστατευσουν τον εαυτον τους και τον ανιδεο και απειρο καταναλωτη που θα κανει αυτο που διαβασε και που καποιοι "πονηροι" του υποσχεθηκαν οτι θα λειτουργησει 100% χωρις κανενα προβλημα.

Ειναι κατανοητο, και καθε τι αλλο θα μπορουσε να ερμηνευθει με διαφορετικο τροπο απο τον καθενα...

Καλη Χρονια σε ολους...!!!

Στο ati overdrive την 2η καρτα συνεχεια μου την δινει με 0 στροφες θερμκρασια.Την εμφανιζει μονο οταν κανω ebable/disable crossfire >Οδηγους εχω τους 10.12. Ειναι bug η feature?? 11023361.jpg

Μια χαρα ειναι.

Δωσε μας καμμια φωτο να παρουμε ματι τα διδυμακια σου.

Βαζεις το διακοπτακι στην θεση 2 bootαρεις και απλα τρεχεις ενα vantage.

biosswitchsmall.jpg

σωστός ο παίχτης

όταν ξεβαρεθώ θα το κάνω

αν και τις αλλαγές θέλω να τις δώ τώρα στο metro :baby::shifty:(αν και δεν πιστεύω να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα:p εκεί που είχα frame drop πιστεύω θα συνεχίσω να έχω:whip:)

Μια χαρα ειναι.

Δωσε μας καμμια φωτο να παρουμε ματι τα διδυμακια σου.

Δηλαδη δεν επρεπε να φαινεται η θερμοκρασια της δευτερης καρτας?

Καινουργιο κολπο ειναι αυτο?

Υ.Γ amartolos καλοριζικες η καρτουλες!

Δηλαδη δεν επρεπε να φαινεται η θερμοκρασια της δευτερης καρτας?

Καινουργιο κολπο ειναι αυτο?

Υ.Γ amartolos καλοριζικες η καρτουλες!

Απο εδω μπορεις να δεις την κατασταση και στις δυο καρτουλες.

tempsd.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.