Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Ναι αυτό σκέφτομαι απλώς είναι και το άλλο...ότι όσο περνάει ο καιρός χάνει την αξία της.

υγ: γιατί άλλαξες το obsidian με το haf-x???:wall:

Εντάξει λογικο ειναι να χανει την αξια της. Αν θες σωνει και καλα να αλλάξεις, πηγαινε σε 2χ6950. Εγω προσωπικα περιμενω τις 6990 ή οπως αλλιως θα λεγονται. Η 5970 αντέχει ακομη...

(Οσον αφορα το haf-x....ειπα να ασχοληθω με καινουργιο project) :)

Λες ε?? Να σου πω την αλήθεια δεν έχει κωλώσει πουθενά μέχρι στιγμής η 5970 απλώς βλέπω πολύ φασαρία και ξέρεις..ερεθίστηκα λίγο λολ!!

Περίμενε εσύ, για σένα έρχεται το θηρίο σε λίγο....

Μαντεύεις την δυναμική του φαντάζομαι!

Εντάξει λογικο ειναι να χανει την αξια της. Αν θες σωνει και καλα να αλλάξεις, πηγαινε σε 2χ6950. Εγω προσωπικα περιμενω τις 6990 ή οπως αλλιως θα λεγονται. Η 5970 αντέχει ακομη...

(Οσον αφορα το haf-x....ειπα να ασχοληθω με καινουργιο project) :)

Και εγω. Για να τσιμπήσω την 5970 σου :baby:

Παιζω σε 1680x1050, η 5850 καλα κραταει σε τετοια αναλυση και η επομενη σοβαρη αναβαθμιση σε οθονη/καρτα θα ειναι σε 1 χρονο αφου εχουν βγει τα 28nm. Συνεπως αυτην την ανανεωση εγω την γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου για την ωρα μιας και καλυπτομαι και με 2η 5850 ή μια 5970 ειμαι αρχοντας.

Αυτην την φορα παιζετε μονοι σας μπαλα, εγω σφυραω απο κερκιδα και ριχνω μπουκαλακια με νερο και κανα αναπτηρα :p

Παιζω σε 1680x1050, η 5850 καλα κραταει σε τετοια αναλυση και η επομενη σοβαρη αναβαθμιση σε οθονη/καρτα θα ειναι σε 1 χρονο αφου εχουν βγει τα 28nm. Συνεπως αυτην την ανανεωση εγω την γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου για την ωρα μιας και καλυπτομαι και με 2η 5850 ή μια 5970 ειμαι αρχοντας.

Αυτην την φορα παιζετε μονοι σας μπαλα, εγω σφυραω απο κερκιδα και ριχνω μπουκαλακια με νερο και κανα αναπτηρα :p

Μια χαρα εισαι εσυ...2η 5850 για την αναλυση σου νομιζω ειναι overkill(εκτος αν θες Crysis 2 με τα παντα ολα:whip:)

Για αλλους χτυπαει η καμπανα για αγορα νεας καρτας..που προσπαθουν να παιξουν κ Bbc2 με τα μουσεια σε Full hd :tomato:

λοιπόν ας βάλω και εγώ τη δικιά μου:smoke:

ας το πάρουμε από την αρχή

dscn2120.th.jpg

είναι και το δεύτερο moter στο desktop στο laptop :hehe:

κούτα:triniti:

εντωμεταξύ ουδέν σχόλιο για το πολύμετρο :hehe:απλώς στο γραφείο γίνεται ο χαμός

επειδή φτιάχνω μια κατασκευή οπότε τα βόλεψα όλα όπως όπως:p

dscn2122h.th.jpg

dscn2123uy.th.jpg

dscn2124i.th.jpg

και τα παρελκόμενα:yu:

dscn2126b.th.jpg

και photo από διάφορες γωνίες

dscn2128z.th.jpg

dscn2129s.th.jpg

dscn2130gc.th.jpg

dscn2131n.th.jpg

dscn2132i.th.jpg

dscn2133.th.jpg

dscn2135.th.jpg

installed πάνω στο moter

dscn2136o.th.jpg

και μια παλιά photo από την tv

dscn1150c.th.jpg

και αποτελέσματα

από 3d mark 06

3dmark1.th.jpg

από 3d mark 2011

3dmark11n.th.jpg

σύντομα θα έχουμε και αποτελέσματα από το 3d mark vantage

Εγώ προτείνω να κάνεις re-size τις εικόνες γιατί χαθήκαμε!!!Καλορίζικες!

amartole απο που τις έχεις παραγγείλει?

Δυστηχως οχι απο εδω POWERCOLOR RADEON HD6950

Η βιασυνη τελικα ειναι ασχημο πραγμα. Πιστευω η 6950 σε εναν μηνα θα παιζει στα 270-280.

Περίμενε εσύ, για σένα έρχεται το θηρίο σε λίγο....

Μαντεύεις την δυναμική του φαντάζομαι!

Για αν πω την αλήθεια και εγώ "ερεθίστηκα" λίγο με την όλη κατάσταση εδώ μέσα αλλά λεω να κάνω υπομονή για "double sandwich" εχμμ.... dual card εννοώ!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.