Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

αυτες τις θερμοκρασιες εχω τωρα με 20βαθμους εξω (ειμαι κρητη γιαυτο τοσο ζεστη!:p)

prolimatech ψυκτρα 960/1460. με ανεμιστηρες σε φαν σπιντ για την ησυχια των αυτιων μου!:)

ειχα παρει accelero νομιζω οτι δεν εχουν σχεση μεταξυ τους,αν τις εχει ετοιμοπαραδοτες σε καποιο μαγαζι απλα πηγαινε και δες τις πιασε τις στα χερια σου και θα καταλαβεις τι εννοω..!;)

post-10518-1416075676,6406_thumb.jpg

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Φιλε zpaf, για να επαναφερουμε το θεμα, θα ηθελα αν μπορουσες να μου πεις αν αντιμετωπισες καθολου προβληματα με το cf οσον αφορα το battlefield, δουλευει σωστα;;; τι frames βγαζεις;;; αντιμετωπισες καθολου προβληματα (παρατηρεις shuttering κλπ);;; γιατι ετοιμαζομαι κι εγω για cf και θα ηθελα μια γνωμη για το πως αποδιδει πανω στο συγκεκριμενο παιχνιδι, καθως ηδη μου κανει κολπα (αν και μαλλον δεν ευθυνονται η gpu και οι drivers αλλα το παιχνιδι)....

Φιλε zpaf, για να επαναφερουμε το θεμα, θα ηθελα αν μπορουσες να μου πεις αν αντιμετωπισες καθολου προβληματα με το cf οσον αφορα το battlefield, δουλευει σωστα;;; τι frames βγαζεις;;; αντιμετωπισες καθολου προβληματα (παρατηρεις shuttering κλπ);;; γιατι ετοιμαζομαι κι εγω για cf και θα ηθελα μια γνωμη για το πως αποδιδει πανω στο συγκεκριμενο παιχνιδι, καθως ηδη μου κανει κολπα (αν και μαλλον δεν ευθυνονται η gpu και οι drivers αλλα το παιχνιδι)....

Στην αναλυση που παιζω και με τα settings που παιζω ειμαι ευχαριστημενος.

setmk.jpg

bg33.jpg

Πες μου τι κολπα σου κανει συγκεκριμενα να σου πω και τι φταιει.

edit

Τωρα προσεξα την υπογραφη σου.

RAM: Kingston HyperX 2x2Gb [MENTION=6344]1600[/MENTION]Mhz

Προβλημα στο BF3 τα 4gb ram.

Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit* - Μνήμες - plaisio.gr

Παιδιά, πόσο βγάζει στο unigine heaven 2.5 basic μια 6950@stock και πόσο μια 6970@stock στα 1680χ1050?

6970 stock με 8xAA

8x-6784.jpg

Πες μου τι κολπα σου κανει συγκεκριμενα να σου πω και τι φταιει.

edit

Τωρα προσεξα την υπογραφη σου.

RAM: Kingston HyperX 2x2Gb [MENTION=6344]1600[/MENTION]Mhz

Προβλημα στο BF3 τα 4gb ram.

Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit* - Μνήμες - plaisio.gr

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση...

Η αναλυση που παιζω ειναι 1080p και τα graphics στο auto (που μαλλον ειναι το ιδιο με το high)... μολις λοιπον φορτωσει το round και τα graphics ειναι στο auto κρασαρει εντος δευτερολεπτων, ενω οταν φορτωσω το round με τα graphics στο low και μετα (ingame) τα βαλω στο auto τοτε παιζει μια χαρα.....:wall::wall::wall:

Σπαζοκεφαλιαζω εδω και μηνες, εχω δοκιμασει τα παντα, και τελικα, φορτωσα 64bit σε ενα spare drive που ειχα και εκει παιζει μια χαρα..... Ξερεις καμια πατεντα για να γλιτωσω την αλλαγη windows;;;

Αν παίζεις πάνω σε 32bit δεν εκμεταλεύεσαι ούτε τα 4GB της ραμ οπότε έχεις θέμα. Βάλε 64bit και καλό θα ήταν να ξοδέψεις ένα 45αρι και να πάρεις τα 8GB που σου λινκάρει ο zpaf.

Επίσης από ότι έχω δει το CF με 1GB μνήμης στις κάρτες δεν θα σε βοηθήσει. Γιατί; Γιατί κάνοντας CF, αυτόματα ανεβαίνει ο πήχης των γραφικών/settings που προσδοκείς... οπότε βάζοντας τα settings στο ultra + ΑΑ + ΑF τα textures θέλουν πάνω από 1GB. Αποτέλεσμα να δεις τρελά framedrops επειδή σε περιορίζει η μνήμη. Υπάρχει ωραίο review που δείχνει ότι με όλα τα settings maxed out μια 580 (1,5GB) έχει καλύτερα average frames από 560Ti SLi (1GB) , αλλά δεν θυμάμαι που το διάβαζα.

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION], ποιοι drivers είναι πιο smooth για ΒF3 μέχρι στιγμής;

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION], ποιοι drivers είναι πιο smooth για ΒF3 μέχρι στιγμής;

Ειμαι με τους τελευταιους 11.12 χωρις cap και ειμαι οκ.

Πολυ σωστη η παρατηρηση σου περι μνημης.

Μεχρι χθες BC2 ριχναμε το AA και η μνημη βουταγε κατω.

Τωρα με το BF3 και το Crysis 2 τα πραγματα εχουνε ξεφυγει.

ναι ρε παιδια, τα γνωριζω ολα αυτα για τη ραμ και τα 64μπιτα αλλα πως γινεται οταν φορτωσω το round με low και μετα το βαλω στο auto να παιζει κανονικα;;;

ναι ρε παιδια, τα γνωριζω ολα αυτα για τη ραμ και τα 64μπιτα αλλα πως γινεται οταν φορτωσω το round με low και μετα το βαλω στο auto να παιζει κανονικα;;;

edit: δηλαδη φιλε denz δεν θα μπορουν δυο 6950 1gb (αφου οι καρτες θα ειναι 2, τοτε δεν αυξανεται και το bandwidth αφου θα ειναι σαν 2x1gb [MENTION=902]Raid[/MENTION]1;) να παιξουν το συγκεκριμενο παιχνιδι στα ultra με 1080p αναλυση;;; ειμαι πολυ καιρο σε αυτο το διλημα, να βαλω αλλη μια η να περιμενω τις καινουριες... παλι μπερδεμενος....:...: απλα βλεπω απο διαφορα reviews οτι περνανε μεχρι και την 580 και λεω οτι συμφερει, με ιδια λεφτα, καλυτερες επιδωσεις... (ψαχνω για benches 6950 1gb cf vs 6950 2gb cf, οποιος εχει δει πουθενα ας ποσταρει)

edit: δηλαδη φιλε denz δεν θα μπορουν δυο 6950 1gb (αφου οι καρτες θα ειναι 2, τοτε δεν διπλασιαζεται και η ραμ;) να παιξουν το συγκεκριμενο παιχνιδι στα ultra με 1080p αναλυση;;; ειμαι πολυ καιρο σε αυτο το διλημα, να βαλω αλλη μια η να περιμενω τις καινουριες... παλι μπερδεμενος....:...: απλα βλεπω απο διαφορα reviews οτι περνανε μεχρι και την 580 και λεω οτι συμφερει, με ιδια λεφτα, καλυτερες επιδωσεις...

Οχι η μνημη σου δεν διπλασιαζεται οταν κανεις crossfire.

Για το ποσο vram καταναλωνει το BF3 ριξε μια ματια εδω Does BF3 need over 1GB of VRAM with settings on Ultra but MSAA set off?

Με τα settings που εχω βαλει εγω ποιο πανω το παιχνιδι χρειαζεται 1.5GB

Στην θεση σου δεν θα επαιρνα 2η καρτα με 1gb.

Ειτε μενεις οπως εισαι κανοντας συμβιβασμους με τα settings των παιχνιδιων ειτε πουλας αυτη που εχεις και πας σε καποια καινουργια.

Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει επανεκκίνηση το παιχνίδι για να φορτώσει τις αλλαγές που έκανες ingame; Πολλά παιχνίδια όταν αλλάζεις κάτι στα γραφικά την ώρα που είσαι μέσα, θέλουν να τα κλείσεις και να τα ξανανοίξεις για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Στο BF3 δεν ξέρω αν ισχύει.

Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει επανεκκίνηση το παιχνίδι για να φορτώσει τις αλλαγές που έκανες ingame; Πολλά παιχνίδια όταν αλλάζεις κάτι στα γραφικά την ώρα που είσαι μέσα, θέλουν να τα κλείσεις και να τα ξανανοίξεις για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Στο BF3 δεν ξέρω αν ισχύει.

δεν νομιζω γιατι βλεπω τα textures και αλλαζουν....

Οχι η μνημη σου δεν διπλασιαζεται οταν κανεις crossfire.

Για το ποσο vram καταναλωνει το BF3 ριξε μια ματια εδω Does BF3 need over 1GB of VRAM with settings on Ultra but MSAA set off?

Με τα settings που εχω βαλει εγω ποιο πανω το παιχνιδι χρειαζεται 1.5GB

Στην θεση σου δεν θα επαιρνα 2η καρτα με 1gb.

Ειτε μενεις οπως εισαι κανοντας συμβιβασμους με τα settings των παιχνιδιων ειτε πουλας αυτη που εχεις και πας σε καποια καινουργια.

φτου, κι ελεγα να παρω την 2gb και δεν την πηρα επειδη θα επαιζα μεχρι 1080p....:wall:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

ρε παιδια να ρωτησω κατι..εγω εχω την 6950 της MSI την Twin forzr 3..και χτυπαει κατι 77-78 βαθμους οταν παιζω bf3 πχ και την ακουω δουλευει σαν ηλεκτρικη σκουπα :X:..ειναι νορμαλ αυτο η να ανυσηχω?ουτε 3 μηνες δεν την εχω...υποψην εδω που μενω εχω αρκετη ζεστη...:help:

77-78C είναι αρκετά καλά...!!

Μετά τους 90C να ανησυχείς...

Λογικά εάν ρυθμίσεις το Fan να λειτουργεί σε λίγοτερες στροφές θα γίνει πιο αθόρυβο, αλλά θα ανεβάσει και άλλο τις θερμοκρασίες.. Βάλε το MSI AfterBurner και ρύθμισε τo..

Μπορείς να βάλεις να κάνει θόρυβο από τις πολλές στροφές όταν θα ξεπερνάει τους 85~86C.

εβαλα afterburner τωρα και παιζω να δω ποσο να το βαλω...οποτε να μην ανυσηχω με 77 αρια...παντως εδινε και απο μονη της οταν επιανε εκει την ακουγα οτι δουλευε πιο δυνατα.παντως πρεπει να φταιει το οτι εχει ζεστη εδω πανω γιατι δεν την θυμαμαι να εχει ξαναδουλεψει τοσο δυνατα.

• 5 months later...

Καλησπέρα ..

εχω μια 6950 υλοποιηση saphire/dirt..

Αξίζει το ξεκλειδωμα..?

Γιατι τα διαπιστωνω σιγα σιγα στιγμιαια frame drop στο bf3 που παιζω..

Βεβαια μπορει να ειναι και λογο cpu..

*S2

Καλησπέρα ..

εχω μια 6950 υλοποιηση saphire/dirt..

Αξίζει το ξεκλειδωμα..?

Γιατι τα διαπιστωνω σιγα σιγα στιγμιαια frame drop στο bf3 που παιζω..

Βεβαια μπορει να ειναι και λογο cpu..

*S2

Η dirt edition εχει ξεκλειδωτα τα shaders της 6970 απο το εργοστασιο. Μολις γυρισεις τον διακοπτη βαζεις τα ρολογια της 6970(880/1375 @1.18) με το sapphire trixx. Οσο για τα frame drops παιζει ρολο ο επεξεργαστης..

Σκεψου οτι ακομα και ο q6600 στα 3.7 που εχω ωρες ωρες κραταει πισω την καρτα..

Sent from my Optimus L5 using Tapatalk.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.