Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

Σε μένα idle είναι στους 37 (ρίχνει τα ρολόγια) και στα παιχνίδια ~66 με κάτι στιγμιαία πετάγματα στους 71 παρακολουθόντας την θερμοκρασία με το afterburner.

Μηπως το κουτί σου δεν έχει καλό airflow??

Όλα είναι σχετικά!

Από το τι θερμοκρασία δωματίου έχεις.Από το τι κουτί και πόσο καλό airflow έχεις.Από το στις πόσες στροφές είναι το ανεμιστηράκι σε idle και σε load.Από το που έχεις το κουτί.Από τους drivers.Από πολλά πράγματα!Πάντως όλα φτιάχνονται σχεδόν και μπορεί να κατέβει λογικά η θεμοκρασία της κάρτας σου.Άμα τα κοιτάξεις αυτά ένα ένα και τα κάνεις καλύτερα!

Εγώ πάντως με την asus είχα 43-45 idle κ τώρα με την sapphire έχω 35c.

Σε full load κ πάλι η sapphire είναι αρκετά πιο δροσερή απ την asus.

Kατι δεν παει καλα με την δικια μου...:wall:

Λοιπον το κουτακι μου ειναι το haf 932.

Η 6950 ειναι η υλοποιηση της sapphire!!

Απο κει και περα ενω κανω browsing τα ρολογια μεταβαλονται συνεχως, μια 550/1375 ,μια 880/1375 και ειναι στους 60 βαθμους και το ανεμιστιρακι 30%...

Τελειως idle χωρις να κανω τπτ η καρτα φρανει τους 48.

Καλα οταν παιζω και παιχνιδια φτανει και τους 87:hang3:

Τι λετε να κανω??

πριν την 6950 ειχα την 5850 και ειχα 32 βαθμους idle και 61 max:getlost:

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Και οι δικες μου κανανε κατι τρελα στην αρχη...η 2η καρτα επιανε 100% load με αποτελεσμα να ανεβαζει θερμοκρασιες και στροφες σε idle κατασταση(το load ξεκινουσε οταν ανοιγα το gpuz στην 2η καρτα) >Τωρα πλεον δεν το κανει..μπορει να φταιγανε οι οδηγοι δεν ξερω....

Εγώ έχω κάνει ενα προφίλ στο afterburner ωστε να μεταβάλει τις στροφές ανάλογα με την θερμοκρασία και έτσι διατηρεί τις θερμοκρασίες που προανέφερα.

Γενικά το μεγιστο στις στροφές είναι κάπου στο 60% με ανεκτά σχετικά επίπεδα θορύβου (αν παίζεις παιχνίδι βέβαια δεν το ακούς).

Kατι δεν παει καλα με την δικια μου...:wall:

Λοιπον το κουτακι μου ειναι το haf 932.

Η 6950 ειναι η υλοποιηση της sapphire!!

Απο κει και περα ενω κανω browsing τα ρολογια μεταβαλονται συνεχως, μια 550/1375 ,μια 880/1375 και ειναι στους 60 βαθμους και το ανεμιστιρακι 30%...

Τελειως idle χωρις να κανω τπτ η καρτα φρανει τους 48.

Καλα οταν παιζω και παιχνιδια φτανει και τους 87:hang3:

Τι λετε να κανω??

πριν την 6950 ειχα την 5850 και ειχα 32 βαθμους idle και 61 max:getlost:

Και οι δικες μου κανανε κατι τρελα στην αρχη...η 2η καρτα επιανε 100% load με αποτελεσμα να ανεβαζει θερμοκρασιες και στροφες σε idle κατασταση(το load ξεκινουσε οταν ανοιγα το gpuz στην 2η καρτα) >Τωρα πλεον δεν το κανει..μπορει να φταιγανε οι οδηγοι δεν ξερω....

Guys το έχω κ εγώ το φαινόμενο αυτό,δέν θυμάμαι άν το είχα με τους 11.2 όμως με τους 11.4 γίνεται καθημερινώς.

Τη μία τα ρολόγια παίζουν 500/1375 με manual fun 30% κ temp 50c όταν είχα ανοίξει 3 καρτέλες στον firefox χωρίς στις 1 απο αυτές να τρέχει κάποιο βίντεο πχ youtube κ.τ.λ

και την άλλη τα ρολόγια στα 880/1375 πάλι σε idle με max temp 65c με την διαφορά οτι κατέβαζε ο downloader.

Είχα ανοίξει κ topic εδώ χωρις να έχω καταλάβει για ποιό λόγο να γίνετε αυτό.

Τι μία έτσι την άλλη αλλίως κ άλλες φορες default με 250/150.

http://www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/radeon_6990_antilles/amd_catalyst_11.4_preview_win7_march22.exe

νεο πραγμα...για ολες τις καρτες αν κρινω απο το .inf

καποιος ας το βαλει και στο θεμα με τους οδηγους ATI, γιατι εκει ειμαι TB... :):innocent:

Εμένα μου έχει τύχει, αλλά σε κάρτες που είχαν κλείσει 2 χρόνια+.

Δεν έδωσα σημασία.

Τωρα αν εσυ θέλεις στείλε ενα e-mail. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Και αν στα στείλουν, τα κολλάς λίγο πριν πουλήσεις τις κάρτες.

Γιατί αν τα βάλεις τωρα, λογικά θα ξεκολήσουν πάλι.

Εμένα μου έχει τύχει, αλλά σε κάρτες που είχαν κλείσει 2 χρόνια+.

Δεν έδωσα σημασία.

Τωρα αν εσυ θέλεις στείλε ενα e-mail. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Και αν στα στείλουν, τα κολλάς λίγο πριν πουλήσεις τις κάρτες.

Γιατί αν τα βάλεις τωρα, λογικά θα ξεκολήσουν πάλι.

ακριβώς για αυτό τα θέλω , θα στείλω mail στην msi και βλέπουμε. με εγγύηση έχω πρόβλημα τώρα?

Μετα απο αναμονη 20 ημερων τα νεα διδυμακια ηρθανε.

Προκειται για δυο γαιδουροκαρτες asus 6970 DirectCU II http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=jX64GujNeYxnA4sd&templete=2

Επαιξα λιγο με το asus smart doctor αλλα μου εκανε κατι νερα και το εβγαλα.

Απο το ccc με τα fanακια στο auto οι καρτουλες πηγανε 950/1450 με μεγιστες θερμοκρασιες τους 70c.

Τα νουμερακια που δινουν σε crossfire οι 69xx γνωστα οποτε δεν ειδα καποια διαφορα.

Εκτος της κολοφαγουρας ο λογος που τις αγορασα ηταν η ησυχια και τα 4 full Dιsplay Ports που διαθετουν.

directcu.jpg

dscn0817r.jpg

dscn0814r.jpg

gpuzy.jpg

Πωωω,τούμπανο η υπόθεση man!Σε ζηλεύω!:p

Απο το ccc με τα fanακια στο auto οι καρτουλες πηγανε 950/1450 με μεγιστες θερμοκρασιες τους 70c.

Αν τα φανάκια τα βάλεις τέρμα(100%),τότε τι θερμοκρασίες έχεις?,πορείς να το τσεκάρεις?Εννοώ full load 950\1450.Α,και με τι τάση?

Καλοριζικες Καλοδουλευτες zpaf!!! Απ οτι βλεπω εχεις κ εσυ ενα θεμα με το βαρος γερνουν λιγακι... :)

Απο θερμοκρασεις αν κ 580 που εχω εγω το ιδιο ειμαστε ακριβως απ οτι βλεπω!!!!

Γομαριαα!!! Δν καταλαβαινουν τπτ!!! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.