Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

sto furmark χτυπάω, 88/92 νορμάλ ετσι? από την άλλη ρε παιδιά εσεις βλέπετε πουθενά microstutter? εγώ παίζω χωρίς vsynk και δεν βλέπω πουθενά. ρωτάω γιατί με τρέλαναν στο άλλο thread με την 570 vs 6950 και λέω μήπως άλλοι έχουν πρόβλημα γιατί εγώ όχι (ούτε με τις 6850, ούτε με τις 4850 είχα)

να και το πρώτο 3dmark 11 me stok 6970 ρολογια

Result

sto furmark χτυπάω, 88/92 νορμάλ ετσι? από την άλλη ρε παιδιά εσεις βλέπετε πουθενά microstutter? εγώ παίζω χωρίς vsynk και δεν βλέπω πουθενά. ρωτάω γιατί με τρέλαναν στο άλλο thread με την 570 vs 6950 και λέω μήπως άλλοι έχουν πρόβλημα γιατί εγώ όχι (ούτε με τις 6850, ούτε με τις 4850 είχα)

να και το πρώτο 3dmark 11 me stok 6970 ρολογια

Result

Xαμηλό είναι... Θα έπρεπε να βγάζεις 10000 περίπου... :nothing:

ναι εσύ είσαι πάνω 200 megahertz έχεις καλύτερες μνήμες και fsb overclock. ενώ εγώ είμαι μόνο με multiplier.

kai e;imai 880/1375

άρα μια χαρά είναι το αποτέλεσμα!

το βράδυ θα ανεβάσω λίγο τα ρολόγια να δοκιμάσω να χτυπίσω το 9κ

Κανε τα εξης.

Μπες bios δωσε ενα load setup defaults και ποσταρε παλι το pc σου.

Κανε και ενα default την 6950 απο το ccc και δωσε μας παλι νουμερα απο το benchmark.

Αν τα νουμερα ειναι πολυ κοντα σε σχεση με το προηγουμενο benchmark τοτε κατι οντως παιζει.

Z τελικά ότι και να κάνω πάλι παρεμφερεί είναι τα αποτελέσματα!

Τι default bios έβαλα,τι default την κάρτα,τι διάφορες τιμές στις ram,τι άλλες συχνότητες σε cpu,τι διαφορετικό PCIE!Ότι και να κάνω πάλι τα ίδια χάλια!

Που μπορεί να οφείλεται???:rant:Θα το σπάσω και άκρη δε μπορώ να βγάλω!:wall:

Ουτε εγω βλεπω τιποτα....Ας τους να λενε.

:T: πάντως εγώ η με ένα η με 2 πυρίνες το ίδιο πράγμα βλέπω μόνο πιο πολλά frame με τους 2.

Εγω το vsync ΠΑΝΤΑ το εχω off.Θελω συνεχως να βλεπω ποσα fps βγαζω πανω αριστερα ειτε ειναι 30 ειτε 60 ειτε 100 ειτε 200.

Το ms υπαρχει σε ΟΛΑ τα multigpus.. Αλλο το να μην υπαρχει αλλο το να μην το βλεπεις ή να μην ξερεις καν τι ειναι.

Ενα απλο παραδειγμα ειναι να βαλεις το F1 με cf/sli μια με vsync on και μια με vsync off.

Το ms υπαρχει σε ΟΛΑ τα multigpus.. Αλλο το να μην υπαρχει αλλο το να μην το βλεπεις ή να μην ξερεις καν τι ειναι.

Ενα απλο παραδειγμα ειναι να βαλεις το F1 με cf/sli μια με vsync on και μια με vsync off.

το έχω δει σε Gtx 295 και σε 4870 χ2. Ξέρω ρε συ τι είναι. απλά πλεον δεν το βλέπω.

Απο την στιγμη που ΔΕΝ το βλεπω....ΔΕΝ με ενδιαφερει αν υπαρχει.ΑΝ το εβλεπα θα καταλαβαινα αν με πειραζε ή οχι.

F1 δεν το εχω καν εγκατηστημενο οποτε...δεν με ενδιαφερουνε οι πειραματισμοι και οι δοκιμες...Το BC2 που αναφερθηκε πιο πανω το εχω αλλα ms δεν ειδα τοτε που το επαιζα αλλα ουτε και οταν προχθες εκανα δοκιμες με off και on για να το εντοπισω.

το έχω δει σε Gtx 295 και σε 4870 χ2. Ξέρω ρε συ τι είναι. απλά πλεον δεν το βλέπω.

Δεν το βλεπεις γιατι εχεις πολυ υψηλα καρε. Ισχυει οτι οταν τα fps σου ειναι καμια 120αρια δεν θα το δεις... αλλα αν παιξεις καποιο βαρυ game καμια 70-80αρια fps σιγουρα θα το δεις.

Απο την στιγμη που ΔΕΝ το βλεπω....ΔΕΝ με ενδιαφερει αν υπαρχει.ΑΝ το εβλεπα θα καταλαβαινα αν με πειραζε ή οχι.

F1 δεν το εχω καν εγκατηστημενο οποτε...δεν με ενδιαφερουνε οι πειραματισμοι και οι δοκιμες...Το BC2 που αναφερθηκε πιο πανω το εχω αλλα ms δεν ειδα τοτε που το επαιζα αλλα ουτε και οταν προχθες εκανα δοκιμες με off και on για να το εντοπισω.

Ουτε εγω βλεπω τιποτα....Ας τους να λενε.
Ε τοτε σιγουρα τα δικα τους εχουνε προβλημα.

Αφου λοιπον ΔΕΝ σε ενδιαφερουν οι πειραματισμοι και ΔΕΝ σε ενδιαφερει να ξερεις τι και πως τοτε μη λες οτι σου κατεβαινει και βγαινουν λαθος συμπερασματα.

Δεν το βλεπεις γιατι εχεις πολυ υψηλα καρε. Ισχυει οτι οταν τα fps σου ειναι καμια 120αρια δεν θα το δεις... αλλα αν παιξεις καποιο βαρυ game καμια 70-80αρια fps σιγουρα θα το δεις.

όταν ωρίμασαν οι driver και είχα 4850 cf (κάνα 4 μηνο αφού έδωσα την 4870χ2 και κάηκε η 295 με την οποία τη είχα αντικαταστήσει) πάλι δεν το παρατηρούσα. είναι καλό θέμα για review αλλά θέλει αρκετούς κριτές γιατί είναι και θέμα ματιού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.