Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

Ναι εφτασε η καινουργια φωτογραφικη μηχανη .. χαχαχαχαχαχαχαχαχα:tomato::tomato::tomato::tomato:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:dance3::wall: λοιπον, ποσα mpixel, optical zoom, παντως τα 4gb εσωτερικη μνημη δεν ειναι ασχημα:hmm:

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

μην τρελαινεστε δεν ειναι ουτε καν διπλα, απλα παρα πολυ κοντα μονο στις 2 6970 και με το ζορι νικαει τις 2 6950...

αλλωστε ειναι κολπακι προωθησης της ΑΜΔ, επειδη οι αλλες χρησιμοποιουν παλαιο οδηγο(11.2), ενω η 6990 τον καταλυστ 11.4 (8.840 vs 8.820)...2 εκδοσεις μπροστα...μην βιαζεστε να κρινετε λοιπον...αν κανει 600 ευρω η 6990, 2 6950 με 500 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη...στις ιδιες συνθηκες οδηγων/συστημα...

Πιστευω η 6990 θα ειναι πιο κατω σε επιδοσεις απο 2χ6970 αρα πιο φθηνη απο 700+ ευρω και λιιιιγο πιο πανω σε επιδοσεις απο 2χ6950 οι οποιες θα ειναι και ελαφρως φθηνοτερες.Κατι αναλογο δεν εγινε και με την σειρα 5χχχ??

Εεεεεετσι.....μετα απο 2 μηνες ...και η τιμη της κατω απο 700 θα ειναι.

AMD's Radeon HD 6990 graphics card - The Tech Report - Page 1

Το Antilles ειναι πραγματικό κτήνος...

Σε κάποια review ειδα και πυρηνα 955mhz σε oc καταστάσεις..

To 590gtx για να εχει τυχη το λιγοτερο 675mhz πρέπει να εχει στους πυρήνες. Οι φημες λενε για 600-625mhz

To 6990 ειναι ωραιο να πας να το κουμπώσεις πανω σε ενα Sandy στα 5,2ghz και να αρχίσεις να τραβας αποτελέσματα..

Το Antilles ειναι πραγματικό κτήνος...

Σε κάποια review ειδα και πυρηνα 955mhz σε oc καταστάσεις..

To 590gtx για να εχει τυχη το λιγοτερο 675mhz πρέπει να εχει στους πυρήνες. Οι φημες λενε για 600-625mhz

To 6990 ειναι ωραιο να πας να το κουμπώσεις πανω σε ενα Sandy στα 5,2ghz και να αρχίσεις να τραβας αποτελέσματα..

ειδαμε οτι το antilles φτανει η και ξεπερναει τα στοκ ρολογια των 2 6970...καλο στοιχειο και του δινει "βραβειο ποιοτητας"...

θα κριθουν πολλα απο το ποσο καλα κλοκαρει και ποσο αντεχει η 590...αν εχει περιθωριο για OC, ξερουμε καλα τι θα δουμε...και ποιος θα ναι ο νικητης... ;) κτηνος μεν η μια, αλλα η αλλη τεινει να ναι δρακοντας δειχνει...:yu:

ειδαμε οτι το antilles φτανει η και ξεπερναει τα στοκ ρολογια των 2 6970...καλο στοιχειο και του δινει "βραβειο ποιοτητας"...

θα κριθουν πολλα απο το ποσο καλα κλοκαρει και ποσο αντεχει η 590...αν εχει περιθωριο για OC, ξερουμε καλα τι θα δουμε...και ποιος θα ναι ο νικητης... ;) κτηνος μεν η μια, αλλα η αλλη τεινει να ναι δρακοντας δειχνει...:yu:

και οι δυο καρτες σε καταστασεις OC ακομα και σε default δινουν ΕΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ γιατι μιλαμε και για ενα pcb ασχετα με τους πυρηνες...

Η 590 gtx θα τραβαει και αυτη καλο oc, σαν την 580gtx...θα πρεπει το pcb της να εχει υλικα οχι για 450watt που ειναι το 6990 αλλα για 500watt και βαλε....

με καταστρέψατε, :p πήγα και τσίμπησα 2 6950 τις ξελόκαρα με τη μία και τώρα παλέυω να δω αν αντέχει το τροφοσοτικο pcp&c 750 watt.

+20% στο tdp από CCC

έχω απορίες δώστε και σώστε:

1) πρώτη προσπάθεια occt psu stress test = blue screen (880/1375) ήταν πρώτο boot μετά από unlock

2)δεύτερη προσπ΄άθεια στο ίδιο (880/1300) σταμάτησαν να δίνουν σήμα στο 2 λεπτο.

3)τώρα τεστάρω με prime95 blend και occt gpu test (880/1300) και αντέχει.

αν το psu είχε πρόβλημα ποιά θα ήταν τα συμπτώματα????

θα βάραγε reset μόνο του?

τελικά ενώ με occt psu stress test τα φτύνει στο διλεπτο με prime95 blend + occt gpu test την παλέυει.

ποιό να εμπιστευτώ?

βρε συ με το τροφοδοτικο που χεις, με τοσα βαττ, γυρνατες στοκ 6950 και εισαι οκ...μην θες πολλα...θελεις αλλα 100 βαττ(850), για να τις τρεξεις ως 6970 και τις 2 ανετα σε ολες τις συνθηκες...με φουλ loading... ;)

από ότι βλέπω όταν βγάλω το +20 % από το ccc είμαι ok όταν το βάζω τότε βαράει δίαλυση, άρα είναι θέμα psu... θα κρατήσω το tdp χαμηλά μέχρι να πάρω το corsair 950. me to 950 θα είμαι οκ παίδες???

σιγουρα...για 2 καρτες, να τις πας στον Θεο μεχρι να διαλυσουν απο το κλοκαρισμα θα πηγαινει ανετοτατα...!!!

AMD Catalyst 11.4 Early Preview Win7 x86/x64 - Guru3D.com Forums

οσοι βιαζονται για τον 11.4, ας κοιτανε εκει μεχρι να ποσταριστει... :p

τα χει ολα μεσα...οτι υπαρχει...αναμονη για λινκ...

update

AMD_Catalyst_11.4_Preview_Win7_March7_asder00@Guru3D.7z

Gamefront

από ότι βλέπω όταν βγάλω το +20 % από το ccc είμαι ok όταν το βάζω τότε βαράει δίαλυση, άρα είναι θέμα psu... θα κρατήσω το tdp χαμηλά μέχρι να πάρω το corsair 950. me to corsair 950 θα είμαι οκ παίδες???

Το corsair 950TX σηκωνει για πλακα 2χ580, και εντελως τυχαια υπαρχει το δικο μου στις αγγελιες!:p

το πρόσεξα, αλλά είδα και αυτό, και κάποια ματσακονιά με το tessellation μου φαίνεται ότι έχει κάνει η AMD (που φαίνεται ΚΑΙ στο AvP), κάνε μια δοκιμή με default τον οδηγό στο unigine και πέρα από το σκορ, παρατήρησε πόσο tessellated είναι οι επιφάνειες.

το πρόσεξα, αλλά είδα και αυτό, και κάποια ματσακονιά με το tessellation μου φαίνεται ότι έχει κάνει η AMD (που φαίνεται ΚΑΙ στο AvP), κάνε μια δοκιμή με default τον οδηγό στο unigine και πέρα από το σκορ, παρατήρησε πόσο tessellated είναι οι επιφάνειες.

Δεν ξερω αν εννοεις το amd optimized αλλα και χωρις αυτο το ιδιο νουμερο παιρνω.

avp1jc.jpg

Φτιαχνομαι παντως (φιλικα παντα) οταν βλεπεις καποια αυξηση/καλυτερευση των οδηγων της ati να την χαρακτηριζεις ετσι. :D

Βρε συ μπας και εισαι κρυφοπρασινος ; :hehe:

ενδιαφέρον.., με ψήνεις να τους δοκιμάσω, (έτρεξες και 3dmark11 να δεις αν επαληθεύονται τα τρελά κέρδη που ανέφεραν στο guru3d?)

Yeap

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.