Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

θα παρακαλούσα πάντως να μείνουμε σχετικά ον-τοπικ και να μην γίνει crysis2 ή crysis2+GTX580 thread :D

Mα δεν βγαίνουμε OffTopic, για το Crysis μιλάμε, και το πως αποδίδουν οι HD69XX σε αυτό... :)

Άλλα είναι OffTopic, όπως ο κάθε άσχετος που γράφει τελείως άκυρα πράγματα.

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Προς ΑRIS20

Αυτό πάνω δεξια τα γράμματα ? τι είναι Man???

Εμένα δεν μου βγάζει τέτοια !!!

Εγω προβλήματα δεν εχω, μια χαρα παιζει....απλα το Α.Ι ωρες ωρες ειναι gtp και γι αυτο λεω εχει bugs...

Ρε παιδες τι κανει το dof και με το που το βγαζω παιρνω 30% πανω ;

Το DOF εχει να κανει με το βαθος, depth of field...

Στο metro 2033 δεν καταλαβαινεις την διαφορα....

Να το εχεις στο OFF

Το DOF εχει να κανει με το βαθος, depth of field...

Στο metro 2033 δεν καταλαβαινεις την διαφορα....

Να το εχεις στο OFF

πως το κλείνουμε το dof? εγώ έχω επιλογή μόνο για συνολικές αλλαγές στο γραφικά high, very high κλπ , και μεμονομένες μόνο για AF και ΑΑ και κατι άλλα αλλά όχι για το DOF, δεν έχω καλή έκδοση?

πως το κλείνουμε το dof? εγώ έχω επιλογή μόνο για συνολικές αλλαγές στο γραφικά high, very high κλπ , και μεμονομένες μόνο για AF και ΑΑ και κατι άλλα αλλά όχι για το DOF, δεν έχω καλή έκδοση?

Θα το βρεις στο directx 11 options.

ρε παιδιά είμαι έτοιμος να πάω σε 6950 cf στο ρπωτο μηχάνημα της υπογραφής, θα την παλέψει το PCP&C 750 μαζί με τον 1090t? κα αν όχι σε τι τροφοδοτικό πρέπει να πάω?

Αν κρίνω από το σύστημα μου,δεν θα έχεις προβλημα .cpu 4,2 ,2x6950 ,αντλία,ssd+4 μηχανικούς δίσκους,+fun,μπιχλιμπίδια,ο σκύλος αντέχει και τον κρατάω μέχρι να ψοφήσει .

ρε παιδιά είμαι έτοιμος να πάω σε 6950 cf στο ρπωτο μηχάνημα της υπογραφής, θα την παλέψει το PCP&C 750 μαζί με τον 1090t? κα αν όχι σε τι τροφοδοτικό πρέπει να πάω?

Eπειδη ειχα βαλει 2χ5870 σε ενα chieftec 750αρι θα σου πω οτι παρολο δεν ειχα προβλημα, το PSU εσκουζε ασχημα και οταν εκλεινα το PC ο ανεμιστηρας του δουλευε μεχρι να κρυωσει!

Δεν θα στο συνιστουσα...

1. Παρε τις 2χ6950 2GB για να τις ξεκλειδωσεις και

2. Τσιμπα το PSU της υπογραφης μου που σηκωνει χαλαρα τις δυο θερμαστρες μου.

Eπειδη ειχα βαλει 2χ5870 σε ενα chieftec 750αρι θα σου πω οτι παρολο δεν ειχα προβλημα, το PSU εσκουζε ασχημα και οταν εκλεινα το PC ο ανεμιστηρας του δουλευε μεχρι να κρυωσει!

Δεν θα στο συνιστουσα...

1. Παρε τις 2χ6950 2GB για να τις ξεκλειδωσεις και

2. Τσιμπα το PSU της υπογραφης μου που σηκωνει χαλαρα τις δυο θερμαστρες μου.

Λοιπον να πω και εγω την εμπειρια μου σε 850 WATT ENERMAX GALAXY

Το 6950 2gb εχει καταλανωση 165 watt με oc αντε να παει 200 watt.

Εγω στο παραπανω 850 watt που ειχα σήκωνε 2χ5970 oπου η καθε μια ειχε 300 watt και 2χ580gtx οc οπου η καθε μια εχει 250 watt ολα αυτα με 4 δισκους πανω, και τον I7 στα 4,2ghz και ποτε δεν εκανε θορυβο το psu μου...

Συμπερασμα: Για 2χ6950 θα εισαι ΟΚ!!!

^ Νικο δωσε μας λιγα στοιχεια παραπανω.

Ειδες διαφορες με του προηγουμενους οδηγους ;

Στην αναλυση αυτη εισαι με ολα τα settings στα τεζα τους ;

Στο run που εκανες το αυτοκινητο το εβλεπες απο εξω η απο μεσα ;

Ευχαριστω.

^ Νικο δωσε μας λιγα στοιχεια παραπανω.

Ειδες διαφορες με του προηγουμενους οδηγους ;

Στην αναλυση αυτη εισαι με ολα τα settings στα τεζα τους ;

Στο run που εκανες το αυτοκινητο το εβλεπες απο εξω η απο μεσα ;

Ευχαριστω.

Με τους προηγούμενους είχα:79.9 και 67.3 με το αμάξι στην από έξω κάμερα και τα ρολόγια τις 6970.

Εδώ είμαι με εργοστασιακά ρολόγια(6950) και κάμερα αυτή που βλέπουμε το καπό μονο.

Βεβαια σήμερα κλοκαρα άλλο λίγο το cpu από 4 σε 4.2 και έσφιξα άλλο λίγο τις ram.

εδω με τον 820

dir.th.png

Uploaded with ImageShack.us

διδυμακια σε δραση :11.2 900-1380

31914670.th.png

Uploaded with ImageShack.us

το ριμάδι το black ops έχει usage 50&% και στις 2 κάρτες ενώ το cpu δεν είναι τερματισμένο , τόσο κακογραμένο είναι? 70-90 frame στη μλκια είναι το αναμενόμενο με 1090t + 6850 cf?

ευτυχώς το πήρα προσφορά γιατί δεν πιάνει μπάζα μπροστά στο bfbc2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.