Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

Βραδάκι; Απογευματινή δουλειά έχεις; Σπαστικό και αυτό με την δουλειά, να μην μπορείς να τρέξεις ένα benchmark!

Θα κουβαλάω το pc μου στη δουλειά για τέτοιες περιπτώσεις, στα κενά να ρίχνω και κανένα round battlefield bad company 2!

:p :p

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Θέλω 6990 ΤΩΡΑΑΑ!!!αν και δεν αποκλείω την GTX595.....,όλα θα εξαρτηθούν απο τις επιδόσεις σε trifire(6990+6970) Vs Tri-Sli (GTX595+580) εκεί να δούμε τι θα παιχτεί!!!:triniti:

Aφου εισαι για 3 καρτες, τσιμπα 3χ580 να τελειωνεις! Οι 3 καρτες θα ειναι ενα 10% πιο γρηγορες απο το σαντουιτς + αλλη μια.

Θέλω 6990 ΤΩΡΑΑΑ!!!αν και δεν αποκλείω την GTX595.....,όλα θα εξαρτηθούν απο τις επιδόσεις σε trifire(6990+6970) Vs Tri-Sli (GTX595+580) εκεί να δούμε τι θα παιχτεί!!!:triniti:

Tri-Sli (GTX595+580) δεν παιζει κατι τετοιο....

παιδια μια ερωτηση σχετικα με τουσ drivers 11.1 εχω.εσβησα τους 10.12 καθαρησα και μετα με το εργαλειο του atiman περναω τουσ 11.1 αλλα στο gpu-z και στο catalist μου λεει πςσ εχω παλι τους 10.12 . ξερει κανεισ να μου πει τι γινεται και τι να κανω?παρτε μια εικονα κ απο το gpu-z

post-18149-1416074969,9072_thumb.gif

Αλλά μόνο που έβαλε 3 κάρτες αυτό σημαίνει πως θέλει 2 πράγματα, Eyefinity, και ψηλό Score στο 3DMark11...

Βλεπω το graphics score στο 3dmark11 στα 9000 στο 1ο μου post με τις δυο 6950 στα μαμα τους και το 16200 τωρα με τις τρεις 6950 στα 950/1450 και συνειδητοποιω οτι ειμαι 80% πανω. :dance3:

Και επειδη μου αρεσει παντα να κοιταω τον λογο fps/euro 16200/930=17.4

Για καθε 1 euro παιρνω 17.4 ποντους στο 3dmark11. Δεν εχω παραπονο. :D

Μακαρι να ισχυε το ιδιο βεβαια και στα αλλα benches/games καθως και σε eyefinity mode.

edit

16/11/10

Οι τιμες των hd58xx πεσανε, στην αγορα εχουμε τις νεες ati hd68xx τις νεες nvidia gtx580 και αναμενουμε τις ati hd69xx

Η ati πρεπει να μας δωσει μετα απο ενα χρονο καρτες με επιδοσεις τουλαχιστον 20% πανω σε σχεση με περσι αλλα με τις τοτε καλες τιμες.

Θα περιμενω να δω αν ενα trifire με hd6950 κοντα στα 1000ευρω μου δωσει αυτην την αποδοση.

Κοιτα..αν οι 69xx ακολουθησουν το multi GPU scaling των 6850-70(που λογικα θα το κανουν, τοτε αν πχ ειναι 20% πανω καρτα προς καρτα, τοτε το Trifire, ισως να αποδιδει και πανω απο 50% σε σχεση με το προηγουμενο setup...

Δηλ....

Αν 6950 20%>5870

τοτε λογικα 3x6950 50% (ισως και παραπανω)> 3x5870

Δεν ξερω αν συμφωνεις με την προβλεψη...αλλα αν σκεφτεις την αντιστοιχη περιπτωση με τις 6870...

Θα δουμε σε λιγο καιρο αλλα να θυμασαι οτι 50% πανω ειναι σα να περιμενεις 60.000 gpu score στο vantage performance και ενα 120αρι στο heaven με ολα τεζα και tesselation normal.

Πιστευει κανεις οτι θα δουμε τετοια νουμερα με τις νεες ati και setup 1000ευρω ;

Ουτε εγω δεν πιστευα τοτε οτι θα εχω τρεις 6950 με κατω απο 1000ευρω και θα παιρνω 115αρι στο heaven :D

Mας σκέφτεσαι εμάς πριν βάλεις TripleCrossfire??

Σκέφτηκες πως θα αντιδράσω εγώ που πήρα μια κάρτα 412Eυρώ, και δεν μπορεί να πάει ούτε τις μνήμες στα 1650ΜHz..?

:wall::wall::wall::wall:

16200 Score..? Πολύ καλό πάντως...Overclocked/unlocked οι 6950..?

Mας σκέφτεσαι εμάς πριν βάλεις TripleCrossfire??

Σκέφτηκες πως θα αντιδράσω εγώ που πήρα μια κάρτα 412Eυρώ, και δεν μπορεί να πάει ούτε τις μνήμες στα 1650ΜHz..?

:wall::wall::wall::wall:

Στα λεει ο GokuSS4 αλλα εσυ δεν τον ακους. :D

Άσε ψιλέ δεν έχει military πυκνωτές τι να την κάνεις εσύ:p
Overclocked/unlocked οι 6950..?

Yeap

edit

Και ενα extreme με τις καρτουλες παλι στα 950/1450

uniginex.jpg

Και temps idle με ambient στους 20c.

tempstrieye.jpg

Απο ενα score σε ενα bench κρινεις ενα setup?

Σε ένα μέρος ναι, το benchmarks είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και είναι από τους ελάχιστους τρόπους να συγκρίνουμε τις κάρτες μας..όταν έχω στο ίδιο τεστ 28fps minimum κάτι δεν πάει καλά και ενδιαφέρομαι να μάθω τι είναι αυτό..:)

Extreme με 3 χ6950=1000 ευρώ με τόσο oc και τo minimum 24.5...είναι απλά τραγικό..

Για να βρεις τι ειναι ποιο τραγικο ομως τρεξε και εσυ ενα normal με τις 2x570 οπως εγω εδω.

Σιγουρα θα βγαλεις συμπερασμα. :D

uniginen.jpg

edit

Αστο εχουμε ετοιμο απο Godaemon

unigine850.jpg

http://www.thelab.gr/1062950075-post88.html

το unigine θα πεθανει απο τις καρτες νεας γενιας...που θα παιζουν το tessellation σαν να ειναι απλο φιλτρακι +16χΑΑ...η τωρινη γενια, απλα το παλευει αξιοπρεπως...τι περιμενατε να δειτε 45 minimum στο extreme...απο τωρα...??? εχει δρομο...μερικοι μηνες ακομα...και μετα...θα λετε κατι αλλο απο unigine υπαρχει...??? :) ειναι το μονο που βαραινει τα γραφικα, πλεον το dx10, dx9, dx11 w/o tess...ειναι γελοια σε βαρος...ακομα και με 32χ φιλτρα...οποτε τι μενει να εστιασουν στις καρτες...το πολυφημισμενο tessellation + ειδικους οδηγους που θα ετοιμαστουν για αυτο το σκοπο συντομα και απο τις δυο εταιριες για το υπαρχον υλικο...υπομονη...:T:

Για να βρεις τι ειναι ποιο τραγικο ομως τρεξε και εσυ ενα normal με τις 2x570 οπως εγω εδω.

Σιγουρα θα βγαλεις συμπερασμα.

Μα φίλε μου μου δείχνεις το normal σαν απάντηση με σκοπό να μου αποδείξεις πως οι κάρτες σου αξίζουν τα λεφτά τους στο κανονικό tessalation? Να συγκρίνουμε τα μήλα με μήλα..με 2 κάρτες vs 3 κάρτες στο extreme έχω +4fps..τι με νοιάζει το total playable normal?

Μονη μας παρηγορια στο unigine το normal

Δικά σου λόγια...:p

Μα φίλε μου μου δείχνεις το normal σαν απάντηση με σκοπό να μου αποδείξεις πως οι κάρτες σου αξίζουν τα λεφτά τους στο κανονικό tessalation? Να συγκρίνουμε τα μήλα με μήλα..με 2 κάρτες vs 3 κάρτες στο extreme έχω +4fps..τι με νοιάζει το total playable normal?

Οχι βρε δεν προσπαθω να σου αποδειξω τιποτε απλα θελω να σκεφτεις γιατι ενω στο extreme tesseletation οι καρτουλες σου ειναι τζαμι στο normal τα min πιανουν πατο.

Εχεις εξηγηση ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.