Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

Μεγαλο το κενο με τις δυο συνονοματε. :D

Εξαλλου στις τρεις 6950 flashαρισμενες η μια ειναι δωρο αν σκεφτεις ποσο ηθελα για τρεις 6970. :hmm:

dscn08081.jpg

έλα ρε συ πλάκα μας κάνεις:p?

έχεις δώσει σχεδόν το 1000αρικο

για ένα 100αρικο διαφορά κάνεις έτσι?

σαν να παίρνεις άλλη μια 6950 είσαι αντί των 70

άντε πάρε άλλες 3 οθόνες τώρα να ολοκληρώσεις τον πύργο ελέγχου:p

άντε να δούμε αν και με την 3η είσαι τυχερός και δεν σου πετάξει artifact με το bios της 70:p

παράπονο θα το έχω να έχεις 3 και να σου παίζουν και εμένα 1 όχι(άντε μην την διώξω να πάει αλλού:p)

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Μεγαλο το κενο με τις δυο συνονοματε. :D

Εξαλλου στις τρεις 6950 flashαρισμενες η μια ειναι δωρο αν σκεφτεις ποσο ηθελα για τρεις 6970. :hmm:

Κάνε και τις 3 Unlock σε 6970, υπερχρόνισε τις 950/1450 (οι περισσότερες από ότι μαθαίνω πάνε.)

και 1000-1450MHz αν έχεις όρεξη και να πειράξεις τάσεις..

Τότε είναι που θα δείς τρελά αποτελέσματα...

Τότε απλά το μηχάνημα θα ΦΥΣΑΕΙ απλά... :)

Φυσάει, αλλά μπορεί να κερδίσει το μέγιστο κάνοντας και το Clockάρισμα... Εδώ που τα λέμε μια κάρτα μόνη της φυσάει... Αλλά μόνο που έβαλε 3 κάρτες αυτό σημαίνει πως θέλει 2 πράγματα, Eyefinity, και ψηλό Score στο 3DMark11...

Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Τι είδα τώρα... Και στο πλαίσιο ηρθε η 6950 1GB:):T:!

Την δοκίμασε κανένας?

Γιατί τώρα δεν φυσάει :p

μπα μαν άσε μάπα είναι

τι να φυσήξει δεν το βλέπεις πως πάει? άντε το πολύ πολύ να φταρνιστεί

άμα δεν σκάσεις στο pc πάνω από 5 χιλιάρικα δεν σέρνει

τώρα τι να σου κάνουν 3Χ6950

άμα ήταν 3Χ6990 τότε θα άρχιζε να παίρνει μια ανάσα

Τι είδα τώρα... Και στο πλαίσιο ηρθε η 6950 1GB:):T:!

Την δοκίμασε κανένας?

Άσε ψιλέ δεν έχει military πυκνωτές τι να την κάνεις εσύ:p

έλα ρε συ πλάκα μας κάνεις:p?

έχεις δώσει σχεδόν το 1000αρικο

για ένα 100αρικο διαφορά κάνεις έτσι?

σαν να παίρνεις άλλη μια 6950 είσαι αντί των 70

άντε πάρε άλλες 3 οθόνες τώρα να ολοκληρώσεις τον πύργο ελέγχου:p

άντε να δούμε αν και με την 3η είσαι τυχερός και δεν σου πετάξει artifact με το bios της 70:p

παράπονο θα το έχω να έχεις 3 και να σου παίζουν και εμένα 1 όχι(άντε μην την διώξω να πάει αλλού:p)

Στο πλαισιο απο οπου αγορασα και τις τρεις καρτουλες η διαφορα αναμεσα σε 6950 και 6970 ειναι 80ευρω.

3x80=240 για αυτο ειπα οτι στις τρεις η μια σου βγαινει περιπου δωρο :D

Τωρα να σου πω οτι και οι τρεις ειναι flashαρισμενες με το bios του atiman και σε οτι εχω δει μεχρι στιγμης δεν πηρα ματι artifacts ; Οχι δεν στο λεω κριμα να πεταξεις την καρτουλα σου :p

Yo my man big Z!Nice job!!!

Τελικά οι θερμοκρασίες που έλεγες...δε σε κράτησαν μακριά από την τρίτη!Για πες θερμοκρασίες αλλά και κανα vantage με τις καρτες overclocked.

Ειναι αληθεια οτι ειχα ψαρωσει πολυ με εκεινο το ποστ στο xtreme αλλα οκ δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα.

vantagef.jpg

:getlost: Έβαλα το FAN στο 100% και ανέβαζα συνέχεια συχνότητα να δώ που θα κολλήσει στο o/c της μνήμης..

overclock2.gif

Bandwidth 204.8GB/s :p... Στα 1606MHz Crashare....

techPowerUp GPU-Z Validation 4gquq

Πως τα καταφερανε και βαλανε καλυτερα chipακια μνημης στην 6950 δεν το καταλαβαινω :D

ramaz.jpg

http://www.thelab.gr/1062946266-post336.html

@zpaf

Εντάξει Z το σκορ πολύ καλό αλλά περίμενα να σου πω την αλήθεια 50000+!:p

@aris20

Αυτά είναι!Έτσι να βλέπω τις κάρτες να τερματίζουν!Με αέρα,έτσι?Που να μπει και νερό τι πανηγύρι έχει να γίνει!:T:

Πως τα καταφερανε και βαλανε καλυτερα chipακια μνημης στην 6950 δεν το καταλαβαινω :D

ramaz.jpg

Δεν είναι απαραίτητο αυτό αλλά μπορεί επειδή την έχει στα 1000+τον πυρήνα εκεί να ζορίσζεται περισσότερο και να πέφτει και το overclocking bandwidth στις μνήμες!Άμα είχε τον πυρήνα πιο κάτω η μνήμη μπορεί να ανέβαινε περισσότερο.Απλά θέλει ψάξιμε και είναι ότι συμφέρει πυρήνα +10 παρά μνήμη +50!

ramaz.jpg

:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Πως γίνεται αυτό....??

Η 6950 αφού έχει 1250MHz Default, πως μπόρεσε να πάει 1650MHz και εμένα με 1375ΜΗz να φτάνει τα 1600MHz...

Κάτι πάει στραβά... Μάλλον θα έχει 2η GPU το δικό μου και θα μετατρέπεται σε διπύρηνη κάρτα. Χωρίς backplate :p

Kαι ο Core στα 1102MHz τραβάει το τέρμα... Δεν πάει παραπάνω..:( Ακόμα και με 1.5V)

Τελικά τι τo θέλει το επιπλέον ρεύμα η 6970...? Αφού το Overclockability είναι ίδιο και μάλλον χειρότερο της 6970..

Στο πλαισιο απο οπου αγορασα και τις τρεις καρτουλες η διαφορα αναμεσα σε 6950 και 6970 ειναι 80ευρω.

3x80=240 για αυτο ειπα οτι στις τρεις η μια σου βγαινει περιπου δωρο :D

Τωρα να σου πω οτι και οι τρεις ειναι flashαρισμενες με το bios του atiman και σε οτι εχω δει μεχρι στιγμης δεν πηρα ματι artifacts ; Οχι δεν στο λεω κριμα να πεταξεις την καρτουλα σου :p

Ειναι αληθεια οτι ειχα ψαρωσει πολυ με εκεινο το ποστ στο xtreme αλλα οκ δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα.

vantagef.jpg

Μόνο P45498; Στο δικό μου trifire έχω P41874. Μήπως δεν αξίζει η αναβάθμιση,να περιμένω την σειρά 7ΧΧΧ;

Εγώ περίμενα να πλησιάζει τα P50Κ!

Τόσο θα βγάζει και το trifire 6990+6970;

Νόμιζα ότι θα ανέβαινε και η επίδοση σε Dx9, Dx10. Εδώ φαίνεται σχεδόν στάσιμη...

Στείλε ένα unigine σε extreme tesselation,αν μπορείς στα 1920*1080 με όλα στο full...

Μην ξεχνας οτι μιλαμε για score στο 3dmark vantage Performance και οχι γενικα.

Το βραδακι που θα μαζευτω απο δουλεια θα τρεξω και ενα unigine extreme.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.