Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

οποτε να μην ανησυχω?γιατι σε σχεση με τα δικα σου κ με αλλων που ανεβαζαν με τισ αντιστοιχεσ ρυθμησεισ για 6950 βλεπω τα δικα μου πολυ πισω....

Οι αλλοι τρεχουνε τον επεξεργαστη στα 4+γιγα και εχουνε και crossfire και κλοκαρισμενες τις καρτες.

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
sorry αλλά πώς γίνεται και σου παίζουν οι 10.12:hmm:;;;

εμένα ούτε καν βρίσκουν την κάρτα.

επιασαν απο την αρχη εμενα.αλλα θπαρχει κ ενα hotfix k θα πιασει.δοκιμασε κ πεσ μου... AMD Catalyst

Οι αλλοι τρεχουνε τον επεξεργαστη στα 4+γιγα και εχουνε και crossfire και κλοκαρισμενες τις καρτες.

εχει σημασια κ το hardware?δεν το ηξερα.νομιζα πωσ μετρα με το unigine k to 3dmark 11 μονο την καρτα.απλα εχω ανεβασει τον i7 920 απο τα 2,66--3,00. εχω 6giga ram sta 1600 64bit windows

τον hotfix έχω προς το παρόν.

@zpaf η sapphire έχει τον 10.12 φταγμένο για 69χχ ή κι αυτός ο hotfix είναι;

εγω παντωσ περασα κανονικα τουσ 10.12 χωρισ προβλημα.απλα διαωασα για αλλη μια περιπτωση που δεν εωλεπε την καρτα κ με το hotfix που ποσταρα επιασε

εχει σημασια κ το hardware?δεν το ηξερα.νομιζα πωσ μετρα με το unigine k to 3dmark 11 μονο την καρτα.απλα εχω ανεβασει τον i7 920 απο τα 2,66--3,00. εχω 6giga ram sta 1600 64bit windows

Αν εχεις καλη ψυκτρα θα τον φτασεις πολυ πιο πανω σχετικα ευκολα.Το hardware παραμετραει.Default ταχυτητες και benches δεν συμβαδιζουνε. :rolleyes:

Αν εχεις καλη ψυκτρα θα τον φτασεις πολυ πιο πανω σχετικα ευκολα.Το hardware παραμετραει.Default ταχυτητες και benches δεν συμβαδιζουνε. :rolleyes:

εχω πολυ καλη ψυχτρα τησ thermalright...απλα νομιζα επειδη δεν ξερω κ δεν ειμαι εμπειροσ οτι μετραει μονο η gpu στο unigine k 3dmark 11.οι ρυθμησεισ μου ειναι στο extreme.τα νουμερα που παιρνω κ ανεβασα ομωσ μου φαινονται πολυ μικρα για 950/1450... δεν ειμαι εμπειροσ να κρινω

Σημαντικο εργαλειο για install unistall το προγραμμα εδω http://www.thelab.gr/1062936150-post159.html απο ατιμαν.

δεν εχω δηλαδη τουσ σωστουσ drivers?μπορεισ να μου στειλεισ σε παρακαλω ποιουσ κ απο που?

δεν εχω δηλαδη τουσ σωστουσ drivers?μπορεισ να μου στειλεισ σε παρακαλω ποιουσ κ απο που?

Τους σωστους εχεις βρε οκ εισαι.

Απλα σε καποιους που δεν παιρναει ο driver απο amd παιρναει απο την sapphire :D

Τους σωστους εχεις βρε οκ εισαι.

Απλα σε καποιους που δεν παιρναει ο driver απο amd παιρναει απο την sapphire :D

ξερω μωρε καμια φορα τι γινεται.ασ φυλαω το κωλο μου να ειμαι σιγουροσ απο πιο εμπειρουσ :p

ερώτηξη , στο bad company 2, με vsync(και <60 fps) μου φάνηκε ότι έχει ενοχλητικό "λόξιγκα" περιοδικά? (στο black ops δεν παρατήρησα αντίστοιχα κάτι τέτοιο), είναι θεματάκι της ΑΤΙ...? ή του "καλογραμμενου" παιχνιδιού? :p. Πριν 3 χρόνια ακριβώς ήταν η προηγούμενη "δοκιμή" μου με ΑΤΙ με 2χ3870 τότε.. τις οποίες τις κράτησα 3 μήνες περίπου... ελπίζω να με πείσει η 6950 ότι αξίζει να ζευγαρωθεί, αλλιώς θα φύγει "νύχτα" από το pc...

υ.γ. είναι πολύ κρύα η ΑΤΙμη, τέτοιες θερμοκρασίες (με 38-39% τον ανεμιστήρα στο bc2 να έχει 62-63 βαθμούς - default ρολογια/τάση) ομολογουμένως δεν τις περίμενα.

ερώτηξη , στο bad company 2, με vsync(και <60 fps) μου φάνηκε ότι έχει ενοχλητικό "λόξιγκα" περιοδικά? (στο black ops δεν παρατήρησα αντίστοιχα κάτι τέτοιο), είναι θεματάκι της ΑΤΙ...? ή του "καλογραμμενου" παιχνιδιού? :p. Πριν 3 χρόνια ακριβώς ήταν η προηγούμενη "δοκιμή" μου με ΑΤΙ με 2χ3870 τότε.. τις οποίες τις κράτησα 3 μήνες περίπου... ελπίζω να με πείσει η 6950 ότι αξίζει να ζευγαρωθεί, αλλιώς θα φύγει "νύχτα" από το pc...

υ.γ. είναι πολύ κρύα η ΑΤΙμη, τέτοιες θερμοκρασίες (με 38-39% τον ανεμιστήρα στο bc2 να έχει 62-63 βαθμούς - default ρολογια/τάση) ομολογουμένως δεν τις περίμενα.

Eαν θες παίξε με το radeon pro ...

http://www.radeonpro.info/en-US/Downloads/

Δοκιμασε και τους 8.801 εμενα μου φαινονται καλυτεροι στα παιχνιδια σε αντιθεση με τα benches :D

Η δικη μου πριν την κανω ζευγαρι εφτανε τους 90 full load.default ρολογια/ταση.Επισης οι στροφες τρεχουνε με βαση την θερμοκρασια πχ στην δικη/δικες μου μου οταν ο ανεμιστηρας πιανει 39% οι καρτες ειναι στο +-90.Οταν εχω 62-63 ο ανεμιστηρας ειναι στο 30%.Δεν μπορω να καταλαβω πως πιανει 39% ο ανεμιστηρας οταν εισαι στους 60c. :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.