Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

@GokuSS4

Αμα δεν βαριεσαι τρεξε ενα vantage

και ενα unigine heaven 2.1 στα defaults, και ενα με extreme tessalation 8xAA και 16χAnisotropy...

Να παρουμε μια εικονα για το τι κανει μια 6950 flash σε 6970, γιατι για 6950cf εχουμε πληρη εικονα :D

@GokuSS4

Αμα δεν βαριεσαι τρεξε ενα vantage

και ενα unigine heaven 2.1 στα defaults, και ενα με extreme tessalation 8xAA και 16χAnisotropy...

Να παρουμε μια εικονα για το τι κανει μια 6950 flash σε 6970, γιατι για 6950cf εχουμε πληρη εικονα :D

είναι στα πλάνα μου

απλώς θέλω πρώτα να δοκημάσω και κάτι άλλο και να δω και κάποια πράγματα στο metro

Πως βλεπεις το load ;

Εγω μολις πριν λιγο επαιξα bfbc2 και οι καρτουλες μου ειναι στο 99% απο msi afterburner.

Μηπως εχεις τον i7-950 στα μαμα του ;

Χαζομαρα ειπα....εβγαινα με alt-tab στην επιφανεια εργασιας ....και παρακολουθουσα activity στο ccc.....μ@@@κια εεεε????:suicide: στο 99% δουλευει τελικα.

το να έχεις 60% load στο bad company όντως δεν είναι καλό

αλλά το να έχεις 99% σε αυτό τότε είναι καταστροφή:p(και πόσο μάλλον σε cf)

bad company δοκίμασε όχι metro:P

Φιλε μου το θεμα ειναι να εχεις hardware που δεν χρειαζεσαι Η μιζερια πολλων πραγματικα δεν παιζεται...πιανεις 200 fps ε τι καρτες ειναι αυτες??τζαμπα λεφτα overkill , πιανεις 20-30fps τι παιχνιδι κακογραμμενο ειναι αυτο , ουστ απο εδω που θελουνε να μας κανουνε να αγορασουμε καινουργιο hardware, ....Γκρινια και μιζερια με τιποτα δεν ειστε ικανοποιημενοι.Τις 6950 τις πηρα για να παιξω τα παιχνιδια που θελω.Αν σε αυτα βγαζουνε 60 fps ωραια , αν βγαζουνε 120 ακομη πιο ωραια αν βγαζουνε 400fps ακομη πιο ωραια.Ομοιως δεν θα παιξω κανενα παιχνιδι που δεν μου αρεσει πχ Metro για να μπαινω και να λεω κοιταξτε τι ωραια το τρεχουνε οι καρτουλες.

Αν πηρες την 6950 για να παιξεις Metro φιλε μου GokuSS4 επειδη η 4850 γονατιζε , bravo και πολυ καλα εκανες..αλλα αν παιζεις metro επειδη εχεις 6950 ...κλαφτα.

Φιλε μου το θεμα ειναι να εχεις hardware που δεν χρειαζεσαι Η μιζερια πολλων πραγματικα δεν παιζεται...πιανεις 200 fps ε τι καρτες ειναι αυτες??τζαμπα λεφτα overkill , πιανεις 20-30fps τι παιχνιδι κακογραμμενο ειναι αυτο , ουστ απο εδω που θελουνε να μας κανουνε να αγορασουμε καινουργιο hardware, ....Γκρινια και μιζερια με τιποτα δεν ειστε ικανοποιημενοι.Τις 6950 τις πηρα για να παιξω τα παιχνιδια που θελω.Αν σε αυτα βγαζουνε 60 fps ωραια , αν βγαζουνε 120 ακομη πιο ωραια αν βγαζουνε 400fps ακομη πιο ωραια.Ομοιως δεν θα παιξω κανενα παιχνιδι που δεν μου αρεσει πχ Metro για να μπαινω και να λεω κοιταξτε τι ωραια το τρεχουνε οι καρτουλες.

Αν πηρες την 6950 για να παιξεις Metro φιλε μου GokuSS4 επειδη η 4850 γονατιζε , bravo και πολυ καλα εκανες..αλλα αν παιζεις metro επειδη εχεις 6950 ...κλαφτα.

φιλαράκι τι λες?

δηλαδή ήθελες cf για να παίξεις bad company τη στιγμή που το έπαιζα full με την 4850?

ε άμα είναι μπορούμε να πάρουμε και 6990 και να παίζουμε pacman

και μη μου πεις ότι το bad company σου γονατίζει to cf

τώρα δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν σου αρέσει το metro? ok

το έχεις παίξει έστω και λίγο ή έχεις βγάλει συμπεράσματα έτσι?

μεγια σου με χαρά σου πάντως δεν είναι ένα τυχαίο game

δεν το είχα αγγίξει καν με την 4850 γιατί ήθελα να το παίξω full και τα λόγια είναι περιττά

όποιος το έχει παίξει ξέρει

φιλαράκι τι λες?

δηλαδή ήθελες cf για να παίξεις bad company τη στιγμή που το έπαιζα full με την 4850?

δεν το είχα αγγίξει καν με την 4850 γιατί ήθελα να το παίξω full και τα λόγια είναι περιττά

Όταν λέμε τρέχει το παιχνίδι full εννοούμε με 0xAA; Γιατί έτσι και εγώ τρέχω Crysis 2 full :hehe:

φιλαράκι τι λες?

Φιλε μου εννοειται οτι οταν πηρα τις 6950 δεν ειχα στο μυαλο μου το bc2-H μαλλον δεν τις πηρα για καποιο συγκεκριμενο παιχνιδι...Απλα οπως αλλαξα cpu και psu αλλαξα και gpu(s).Τωρα ετυχε και το 1ο παιχνδι που παιζουνε ειναι αυτο...ετυχε...

Το metro 2033 δεν μου αρεσει σαν παιχνιδι γιατι το θεωρω ας πουμε κλειστοφοβικο :hehe:.Μου αρεσουνε τα fps που τρεχουνε κυριως σε ανοικτο περιβαλλον πχ half life , far cry, cod series.και οχι αυτα που κυνηγας αντιπαλους νυχτα σε υπονομους με τον φακο στο χερι...αυτος ειναι και ο λογος που παρατησα το fear 2 στην μεση που το aliens vs predator μαφηνει αδιαφορο κτλ..

με 0χΑΑ και με full medium details....:hehe:

καλά νταξ δεν το συνεχίζω γτ βγαίνουμε και εκτός θέματος

αν θες να δεις αν το έπαιζα full ultra low kai me 0xAA se 600X800 σε 7 inches μπορείς να έρθεις να το δούμε

edit επειδή το άλλαξες και εσύ:p

ο καθένας με τα γούστα του:p

τι να πούμε που πριν 2 καλοκαίρια πήγαινα κάθε πρωί στο super market και έπαιρνα 2 πάκους babylino και έπαιζα silent hill:P

τι να κάνουμε και εγώ κλάνω με τα τρομακτικά game αλλά τα παίζω:p

Παίδες ξεκολλήστε ρε!Άλλοι παίρνουν δύο κάρτες για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, άλλοι για πολλά και άλλοι για την ταύλα.Τι να κάνουμε τώρα.Γούστα είναι αυτά!

Το θέμα είναι ότι έγινε μία αγορά και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι "καλοδούλευτες"!

Και εγώ γουστάρω να έχω δύο κάρτες στο σύστημά μου αλλά όχι για ένα game αλλά για να ξέρω ότι δε θα κολλώσω σε κανένα αλλά και για τα benches αλλά και την ταύλα!Έτσι είαι αυτά!:T:

τελικά είχα κάνει την εξυπνάδα και δεν είδα ότι η κάρτα έτρεχε στα 800mhz:whistle2:

anyway τα νέα αποτελέσματα στα 880mhz core clock

στο 06

3dmark06unlocked.th.jpg

και 11

new3dmark11flashed.th.jpg

Tι?? Τόσο λίγο??

Result

Εμένα η 9800GT βγάζει 16157 3DMarks στο 06....

Κάτι παίζει δεν γίνεται τόσο μικρή διαφορά να υπάρχει...

Τώρα θα αγοράσω μια 6970, εσύ 6950 έχεις η 6970...?

Πάντως πολύ χαμηλό Score... Τόσο λίγο βγάζει..?

Tι?? Τόσο λίγο??

Result

Εμένα η 9800GT βγάζει 16157 3DMarks στο 06....

Κάτι παίζει δεν γίνεται τόσο μικρή διαφορά να υπάρχει...

Τώρα θα αγοράσω μια 6970, εσύ 6950 έχεις η 6970...?

Πάντως πολύ χαμηλό Score... Τόσο λίγο βγάζει..?

:hehe::hehe::hehe:

παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής του όμως!

:hehe::hehe::hehe:

παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής του όμως!

xD τραγικό....

4,2GHz Core 2 Duo με μια 6970 αποδίδει σαν μια 9800GT Overclocked? Mε διαφορά λιγότερη από 2000 3Dmarks..?

Αυτό και αν είναι Bottleneck... :hmm:

Εγώ έχω τον AMD Phenom x6 1090T.. Mε μια εμ... 6970... Παλιά λεγόταν 9800GT :D αλλά την βάφτισα με νέο όνομα... :laughing:

xD τραγικό....

4,2GHz Core 2 Duo με μια 6970 αποδίδει σαν μια 9800GT Overclocked? Mε διαφορά λιγότερη από 2000 3Dmarks..?

Αυτό και αν είναι Bottleneck... :hmm:

Εγώ έχω τον AMD Phenom x6 1090T.. Mε μια εμ... 6970... Παλιά λεγόταν 9800GT :D αλλά την βάφτισα με νέο όνομα... :laughing:

Δεν νομιζω να πιστευεις οτι in game θα ειστε εστω και κοντα?:hehe:

Επισης αυτο δεν λεγεται botlenck για να ξερουμε τι λεμε..Kοιτα το SM2.0 score και το HDR/SM3.0 score στα επιμερους σκορ του 3dmark 06, συγκρινετ ο με την 9800 που λες και πες μου τα αποτελεσματα:hehe:...

Το παλικαρι παιρνει χαμηλο σκορ γιατι το 3dmark06 βαθμολογει και τον επεξεργαστη για να βγαλει το συνολικο σκορ(και ελεου 2 πυρηνων παιρνει πολυ χαμηλη βαθμολογια), πραγμα που ουδεμια σχεση εχει με Real gaming αποδοση..Μονο στα παιχνιδια που υποστηριζουν 4cores θα εχει μειωμενη αποδοση, στα αλλα θα ειναι μια χαρα...

Και εν παση περιπτωση, ειναι αστειο και ατοπο, να μετραμε τις επιδοσεις μιας συγχρονης καρτας στο προιστορικο 3dmark06 και σε αναλυσεις που σε ρεαλ gaming δεν θα χρησιμοποιηθουν ποτε...

Yπαρχουν αλλα bench πολυ πιο συγχρονα να δουμε τις δυνατοτητες της καρτας....

Εκτος και αν καποιo δεν τον ενδιαφερει το gaming και δωσει 300 γιουρια για την 6950, για να τρεχει το 3dmark06:hehe:

αυτό ακριβώς που είπανε πάνω και τα παλυκάρια εσύ είσαι 6πύρινος

σε game καμία σχέση:hehe:

θες να κάνουμε test μόνο τις vga?:p

3dmark είναι για του κόλου τα νιάμερα να πάρεις έναν αριθμό για το σύστημα σου γενικά

και η διαφορά στο ξεκλίδωμα ήταν 215 mark στο 06 και 332 mark στο 11 σου λέει κάτι αυτό?

εγώ την διαφορά την είδα στα tests που πηγένανε με περισσότερο frame rate

για τρέξε ένα 3dmark 11:hehe:

που τρέχει την vga:hehe::whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.