Jump to content

HD69xx επιδοσεις και εντυπωσεις.

zpaf

Recommended Posts

Μακάρι να προσγειωθούνε και οι τιμές των 6950/70 :clap:

Στο 90% των παιχνιδιών πιστεύω είναι όπως τα γράφεις απλά όπου 5850 = 6870 πλέον ;)

Αν θελεις μια καρτα και αγοραζεις σημερα 6950...αν μιλαμε για ζευγαρια οι επιλογες ειναι πολλες.

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Η εκτιμηση ειναι να κοστιζει λιγοτερο απο 2Χ6950.

Το κοστος προκειπτει απο την αξια των υλικων κυριως, οποτε σκεψου το ..

Η ατι τιμολογει τα προιντα της με βαση την αποδοση τους και οχι με το κομματι..με την δικη σου λογικη 2 5850 θα επρεπε να κοστιζουνε περισσοτερο απο μια 5970 που ομως δεν κοστιζουνε.

Με βαση τις επιδοσεις στην σειρα 5χχχ

2χ5850 420 ευρω <5970 με 530 ευρω< 5870 των 560 ευρω

H πιο δυνατη υλοποιηση ειναι και η πιο ακριβη.

Το ιδιο και στην σειρα 6χχχ

1 6850 με 190 ευρω<1 6870 με 230 ευρω<1 6950 με 300 ευρω< 1 6970 με 370 ευρω <2χ6870 με 450 ευρω<2χ6950 με 600 ευρω< 2χ6970 με 700 ευρω

κτλ κτλ...

Αυτες προφανως ειναι Ελληνικες τιμες που διαμορφωθηκαν μετα απο ενα χρονο με αλλα κριτηρια.

Η αρχικη τιμη της 5970 ηταν 400 δολλαρια αν θυμαμαι καλα.

Εκτιμησεις κανουμε...ο τροπος τιμολογησης εχει να κανει με τις εποχες που αυτος υπολογιζεται.

Αυτες προφανως ειναι Ελληνικες τιμες που διαμορφωθηκαν μετα απο ενα χρονο με αλλα κριτηρια.

Η αρχικη τιμη της 5970 ηταν 400 δολλαρια αν θυμαμαι καλα.

Εκτιμησεις κανουμε...ο τροπος τιμολογησης εχει να κανει με τις εποχες που αυτος υπολογιζεται.

Δεν εχει σημασια αν μιλαμε για Ελλαδα η εξωτερικο....σε ολες τις χωρις η 6870 κοστιζει λιγοτερο απο μια 6950 η οποιο κοστιζει λιγοτερο απο μια 6970...Αν η 5970 ξεκινησε με 400 δολλαρια τοτε και οι τιμες των 5850 και 5870 ηταν τετοιες ωστε να τοποθετηθουνε αναλογα.

Αν μετα απο 3 μηνες 2χ6970 κοστιζουνε 500 ευρω(λεμε τωρα) τοτε η 6990 θα κοστιζει max 450.θα κοστιζει πιο πανω ΜΟΝΟ αν εχει καλυτερες επιδοσεις και απο τις 2 μαζι.

Σκοπος για μενα ειναι να εκμεταλευτουν οι εταιριες τα 28nm και να δωσουν στην αγορα αξιολογες καρτες οπως εκανε η ati πριν 15 μηνες με την hd5970.

Ισως σημερα που ολοι ακουμε και για την αντιστοιχη διπυρηνη της nvidia ο ανταγωνισμος να ειναι ποιο δυνατος και να δουμε καλα προιοντα και απο τις δυο εταιριες.

Κοντος ψαλμος αλιλουια.

Ωραια μπηκε το trixx.Default ειναι 58C θερμοκρασια.Ειναι οκ?Το ρευμα ειναι 1100 .Μεχρι ποσο να δωσω και τα ρολογια μεχρι ποσο ανεβαινουν? (800/1250-6950)

Πολλοι βαθμοι για idle οι 58c.

Κοιτα λιγο πρωτα πως θα ριξεις τις θερμοκρασιες και μετα δοκιμασε την καρτα στα 900/1450 να δεις αν ειναι σταθερη χωρις να δωσεις παραπανω ρευμα.

Ολα ειναι ενας συμβιβασμος. Αποφασιζεις τι θελεις και τι μπορεις και προχωρας αναλογα.

Τεχνικες λυσεις υπαρχουν και με λιγοτερα χρηματα αλλα δεν μπορεις απο αυτες να περιμενεις το απολυτο που μπορει να απαιτεις.

Οσο μεγαλυτερες ειναι οι απαιτησεις τοσο πιο βαθεια μπαινει το χερι στην τσεπη, ειναι κανονας.

Οπότε τα μεταξωτά β.. πάνε στο hardware που χρησιμοποιεί ο καθένας (π.χ. οθόνη) και όχι στον ίδιο τον καταναλωτή....η γενική ιδέα είναι τι απαιτήσεις έχει ο καθένας μας..

Δεν εχει σημασια αν μιλαμε για Ελλαδα η εξωτερικο....σε ολες τις χωρις η 6870 κοστιζει λιγοτερο απο μια 6950 η οποιο κοστιζει λιγοτερο απο μια 6970...Αν η 5970 ξεκινησε με 400 δολλαρια τοτε και οι τιμες των 5850 και 5870 ηταν τετοιες ωστε να τοποθετηθουνε αναλογα.

amartolos συμφωνώ..αν το πάρεις σε μια χώρα μεμονωμένα πάντα θα ισχύει η σειρά που έβαλες.

Eιναι μεγαλη βλακεια να εχεις καρτες των 800-1000ε επανω και να παιζεις σε ενα μονιτορ 1080ρ των 150ε! Για μενα καλη λυση ειναι το dell του Venisk αλλα με τα χρηματα που κοστιζει πας σε surround και σου μενουν και φραγκα για SSD!

Τα παιχνιδια τα καθαριζουν σαν το αυγο οι καρτες! Με 2χ580 σε 5760χ1080, 9-10 games τα παιζει με καρφωτο 60αρι με vsync. Σε ενα μονιτορ τι να δεις απο τις καρτες, κανεις 10 bench, παιζεις το ιδιο που επαιζες πριν και στο τελος καταντας να κοιτας τις καρτες απο το παραθυρο του κουτιου και να λες ποσο ωραιο ειναι το αυτοκολλητο που εχουν επανω!

Eιναι μεγαλη βλακεια να εχεις καρτες των 800-1000ε επανω και να παιζεις σε ενα μονιτορ 1080ρ των 150ε!

Ακριβώς. δεν έχει κανένα νόημα..

Venisk αλλα με τα χρηματα που κοστιζει πας σε surround και σου μενουν και φραγκα για SSD!

Εμένα όμως δεν μου αρέσουν καθόλου τα κενά στο surround..και η ποιότητα του monitor απο 3 μικρά panel tn είναι τεράστια..:p

Εμένα όμως δεν μου αρέσουν καθόλου τα κενά στο surround..και η ποιότητα του monitor απο 3 μικρά panel tn είναι τεράστια..:p

Και γω τα ιδια ελεγα μεχρι που τα ειδα live στον Sebastian (Αναθεμα τον!) και καταλαβα τι θα πει μονοφθαλμο vs real gaming!:T:

Η διαφορά είναι τεραστία υπέρ του eyefinity-surround. Tο single monitor πέθανε!

Το καλύτερο το έχει κάνει ενα φιλαράκι μου έχει 3χ30aria samsung 3x2560χ1200 (αυτός θέλει την επόμενη γενιά καρτών για να το ευχαριστηθεί απόλυτα)

Τα samsungακια μου εχουν το καλυτερο που μπορεις να βρεις σε pc monitor μαυρο+χρωματα τα εχω set και καλα!

Οσο για το ghosting δεν επηρεάζει καθόλου!

Και γω τα ιδια ελεγα μεχρι που τα ειδα live στον Sebastian (Αναθεμα τον!) και καταλαβα τι θα πει μονοφθαλμο vs real gaming!:T:

Εγω παλι και να καταφερνα να συνηθισω τα κενα αναμεσα στα μονιτορ τρομαζω και μονο στην ιδεα να παιζω online gaming με vsync on.

Το input lag που τρως ειναι τοσο σπαστικο που για μενα κανει το παιχνιδι unplayable.

Δοκιμαστε να παιξεται dirt2,bfbc2,CoD online με vsync on και μετα πειτε μου.

Εγω παλι και να καταφερνα να συνηθισω τα κενα αναμεσα στα μονιτορ τρομαζω και μονο στην ιδεα να παιζω online gaming με vsync on.

Το input lag που τρως ειναι τοσο σπαστικο που για μενα κανει το παιχνιδι unplayable.

Βασικά εαν σε βάλω να παίξεις στο setup μου θα πρέπει να έχω και την σφουγγαρίστρα δίπλα για τα σάλια που θα μαζεύω!!!! :hehe:

Φιλικά στο λέω zpafακο :)

To τι θα πει Warzone στο Bad Company 2 μονο σε εμενα θα το καταλαβεις, οπως το τι θα πει F1, DIRT2, SHIFT ....

Αφου δεν σε πειραζει το stuttering oυτε σε ενα μονιτορ δεν θα σε πειραζει ουτε στα 3. Εγω δεν μπορω να καν το βλεπω και γι αυτο το εχω μονιμα στο force on.

Περισσοτερο θα ανησυχουσα για το ping στο bc2 παρα για το vsync.

Βασικά εαν σε βάλω να παίξεις στο setup μου θα πρέπει να έχω και την σφουγγαρίστρα δίπλα για τα σάλια που θα μαζεύω!!!! :hehe:

Φιλικά στο λέω zpaf!

Ναι φιλε μου και εγω φιλικα μιλαω.

Το πιστευω αυτο που λες αλλα πρεπει να ερθεις και εσυ μια μερα απο εδω να δεις αυτο που σου λεω.

Αφου δεν σε πειραζει το stuttering oυτε σε ενα μονιτορ δεν θα σε πειραζει ουτε στα 3. Εγω δεν μπορω να καν το βλεπω και γι αυτο το εχω μονιμα στο force on.

Περισσοτερο θα ανησυχουσα για το ping στο bc2 παρα για το vsync.

Το εχω πει αρκετες φορες για το vsync on οτι σου μαζευει το tearing και οχι το stuttering.

Αλλα γενικως εχει να κανει με το τι ο καθενας θεωρει ποιο σημαντικο.

Το πιστευω αυτο που λες αλλα πρεπει να ερθεις και εσυ μια μερα απο εδω να δεις αυτο που σου λεω.

...απλα το extended fov δεν το θυσιαζω με τιποτα!

οποιο game δεν παιζει ετσι τρωει recycle bin :) !

Eγω ξανά σαν να βλέπω σε τηλεσκόπιο δεν γυρνάω, vsync ON me 3 x monitor και τελος!!!! :) Ολεεεεε!!!!

Το εχω πει αρκετες φορες για το vsync on οτι σου μαζευει το tearing και οχι το stuttering.

Αλλα γενικως εχει να κανει με το τι ο καθενας θεωρει ποιο σημαντικο.

Mε 2χ580gtx σε πολλα games εχω stuttering περα απο το tearing οπου χωρις VSYNC ON δεν μπορεις να παιξεις! (για ενα MONITOR λεω)

Ν

Αυτο που λες το εχουμε πει απειρες φορες και δεν ισχυει. Οταν τα fps ειναι <60 το vsync τα κανει ολα να ειναι super smooth. Oταν ειναι >60 δεν βοηθαει.

Δες ποσο αηδια ειναι το dirt2 και το F1 χωρις vsync.

EDIT

Αν θες να παιζεις χωρις vsync πας σε 120Hz μονιτορ και καθαριζεις.

Αυτο που λες το εχουμε πει απειρες φορες και δεν ισχυει. Οταν τα fps ειναι <60 το vsync τα κανει ολα να ειναι super smooth. Oταν ειναι >60 δεν βοηθαει.

Δες ποσο αηδια ειναι το dirt2 και το F1 χωρις vsync.

Καλα αυτο που σου λεω τουλαχιστον για το input lag το καταλαβαινεις ;

Εχεις προβλημα με αυτο ή οχι ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.