Jump to content

router access

saradis1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω ξεχάσει τι έχω βάλει user name/password για να μπω στο router μου. υπάρχει κάποιο tool που μπορεί να με βοηθήσει? Δεν θέλω να το γυρίσω σε factory settings γιατι αντε να βάλεις πάλι όλες τις ρυθμίσεις,ports, κλπ. θα ήθελα να το αποφύγω. Απλά θέλω να δω το user name/password. Το router, αν βοηθάει αυτή η πληροφορία, ειναι thomson tg585 v7 (το κλασικό που δίνει η forthnet). Ευχαριστώ.

Μάλλον δεν το γλυτώνεις το reset to factory defaults.

και εγώ δεν το βλέπω. Μα ρε γαμώτο, δεν υπάρχει κανένα tool να κάνει αυτό? Εδώ υπαρχουν tools να κανεις hacking se wireless και δεν υπάρχει αυτό??? περίεργο.

Έτερον εκάτερον, στα ασύρματα παραβιάζεις την ασφάλεια υποκλέπτοντας την κρυπτογραφημένη επικοινωνία και προσπαθώντας να βρεις το κλειδί. Εδώ μόνο με brute force μπορείς να μπεις, αλλά αν έχεις βάλει ισχυρό κωδικό μπορεί να σου πάρει και μήνες. Το μόντεμ από την άλλη θα το είχες ήδη ξαναρυθμίσει από την αρχή τώρα. Και την επόμενη φορά καλό θα είναι να βάζεις κάτι που να θυμάσαι ή να το σημειώνεις σε ένα τετράδιο με κωδικούς. Στην τελική άνθρωποι είμαστε και ξεχνάμε.

Έτερον εκάτερον, στα ασύρματα παραβιάζεις την ασφάλεια υποκλέπτοντας την κρυπτογραφημένη επικοινωνία και προσπαθώντας να βρεις το κλειδί. Εδώ μόνο με brute force μπορείς να μπεις, αλλά αν έχεις βάλει ισχυρό κωδικό μπορεί να σου πάρει και μήνες. Το μόντεμ από την άλλη θα το είχες ήδη ξαναρυθμίσει από την αρχή τώρα. Και την επόμενη φορά καλό θα είναι να βάζεις κάτι που να θυμάσαι ή να το σημειώνεις σε ένα τετράδιο με κωδικούς. Στην τελική άνθρωποι είμαστε και ξεχνάμε.

ναι, δίκιο έχεις. Μπορώ να σου πω όμως οτι είμαι σχεδόν σίγουρος για το password και οτι δεν θυμάμαι το user name (ή εν πάση περιπτώση δεν μου ανοίγει με το user name που έβαλα.) είχα να μπω στο ρουτερ παααρα πολύ καιρό. Αν τουλάχιστον μπορούσα να δω τι user name έχω βάλει, τότε θα ήταν ευκολότερο για μένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.