Jump to content

Volrath

Recommended Posts

Καλό; Για πες γενικές εντυπώσεις! Εγώ παίζω 3-4 ώρες κάθε σ/κ και είμαι ακόμα στο Homicide Desk, 3-4 υπόθεση... :shout:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Μολις το τερματισα!Damn τι τελος ηταν αυτο...:dirol:

Άξιζε δηλαδή;

Γιατί όπως έγραψα και στα steam fora νιώθω ότι κάνω συνεχώς τα ίδια πράγματα:

I've just finished the "traffic" cases and have been promoted. So far, the game is like:

1. Receive a case

2. Drive to one place

3. (optional) side mission with gunfight/chase before arriving

4. Search clues

5. Interrogate someone

6. Repeat steps 2-5 untill 7 occurs then jump to 7.

7. (optional) chase main criminal/gunfight

8. Case solved, go to 1.

Δεν υπάρχει κάποια κεντρική ιστορία, για την οποία θα πρέπει να μαζεύω πχ στοιχεία από κάθε μικρή υπόθεση. Είναι αυτοτελείς ιστορίες, στο ίδιο μοτίβο...

Σαν παιχνιδακι γενικα μου αρεσε πολυ...οσο το προχωρουσα τοσο πιο ενδιαφερον γινοταν..

Αλλα πανω κατω ισχυει και αυτο που λεει ο tragikos.

Δεν προλαβα να κανω ολα τα street crimes ομως..

Best partner χαλαρα ο Bukowski.:T:

• 2 weeks later...
L.A. Noire – New Update Changelog:

-Fix to prevent mouse cursor from turning on when using -str command line to improve performance

-Render state optimizations to improve performance

-Single-threaded renderer option added to game launcher to improve graphics performance on certain setups

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 11 months later...

ρε γμτ για καποιο λογω ειναι unplayable στο pc μου.

οκ εγω διαβασει οτι ειναι caped στα 30fps αλλά ουτέ σε αυτά δεν ειμαι....γυρω στο 20αρι γυροφερνω, δοκιμασα διαφορα που διαβασα τπτ, το παιδευω στο radeon pro τπτ....αναθεμα σε R*

Τοτε που το επαιζα θυμαμαι ειχε βγει ενα fix το οποιο ξεκλειδωνε τα fps( >30 ) νομιζω..για ψαξτο λιγο...βεβαια με radeon pro μην περιμενεις και πολλα αλλα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις..

μα το προβλημα δεν ειναι οτι θελω πανω απο 30 fps, θελω solid 30fps...δοκιμασα αρκετα fix ή tweaks που βρηκα και δεν εγινε τπτ....τωρα καθομαι και το παιζω με 20αρια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.