Jump to content

Volrath

Recommended Posts

Πάντα τα παιχνίδια της rockstar παραπέμπουν στα gta, αλλά νομίζω ότι αυτό έχει τη δυναμική του και θα τα πάει καλά!!:magic:

Mην λες τετοια γιατι βγαζει Max Payne 3 την ανοιξη.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Mην λες τετοια γιατι βγαζει Max Payne 3 την ανοιξη.

χεχ ... ανοιξη του 2015; :D

Aς ερθει το noire με το καλο, να εχει και κανα σοβαρο multi οπως το gtavi και αντε γεια !:fist:

• 3 weeks later...

Available: 11 November 2011

This game will unlock in approximately 7 hours

Το προπαραγγειλε κανενας?

Διαβασα τα ρηβιου και ηταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.

Μπααα....

Επιβεβαιωθηκε οτι ΔΕΝ εχει multiplayer κομματι.

Οποτε ας το δοκιμασουμε πρωτα απο κανενα φιλο και βλεπουμε επειτα για αγορα.

Δωσε λινκ απο ρηβιου :magic:

Το έβαλε κανείς;

Εξεπλάγην ευχάριστα με την πλοκή και το όλο στόρυ. Είναι ένα gta άλλου τύπου νομίζω. Έφαγα ένα 5ωρο μέσα στο σ/κ αλλά σίγουρα θα κάτσω να ασχοληθώ και να το τερματίσω! :T:

Τα γραφικά είναι καλά, χωρίς να είναι κάτι εντυπωσιακό, αλλά χωρίς να είναι και πολύ βαριά! Ξεκινάς σαν αστυνομικός και σου αναθέτουν υποθέσεις που λύνεις βλέποντας στοιχεία και ανακρίνοντας υπόπτους. Υπάρχουν κάποια side missions τύπου, ένας κλέφτης στην τάδε περιοχή, τρέξτε πιάστε τον, που αν θες απαντάς στην κλήση της αστυνομίας. Σιγά σιγά ανεβαίνεις σκαλιά, γίνεσαι detective κ.λπ.. Είναι ωραία η αίσθηση της εποχής που σου δίνει με τα αυτοκίνητα και με το όλο σκηνικό (σπίτια, ρούχα, μουσική). Kάποια τρελά bugs δε βρήκα, απλά κόλλησε 1-2 φορές το pc επειδή αναγκάστηκα να κάνω alt+tab.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DJKSutfGhTg]gameplay[/ame]

Εμενα δεν ξεκιναει καν το παιχνιδι στο συστημα της υπογραφης...

Δεν ξερω τι παιζει..:getlost:

Αρκετά ενδιαφέρον. Είναι μια μίξη adventure (αφού πρέπει να βρεις τα στοιχεία και να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις), και 3rd person shooter. Οι αποστολές ξεκινάν από πολύ απλές, και φτάνουν σε σχετικά δύσκολες (τουλάχιστον για εμένα). Καθώς πηγαίνεις από το ένα μέρος της πόλης στο άλλο, από τον ασύρματο αναφέρουν περιστατικά, κι αν θες απαντάς, και πας για επίλυση (συνήθως καθαρίζω τους δράστες :p) Εμένα μ'αρέσει αρκετά

Στα μείον:

Θέλει 13,5gb χώρο στο δίσκο.

Το σύνηθες, για εμένα, πρόβλημα με τα παιχνίδια της rockstar, που με πιάνει πονοκέφαλος μετά από μία-μιάμιση ώρα παιχνιδιού.

Επίσης, για την κάρτα της υπογραφής (4ετίας δηλαδή :p) έχει βαριά γραφικά.

Ρε παιδια ειμαι λιγο αναπηρος?Γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποτε λενε ψεμματα οι υποπτοι και ποτε οχι?Εδω ελεγα να βαλω trainer για να εχω intuition points αλλα δεν βρηκα κανενα να δουλευει...

Ρε παιδια ειμαι λιγο αναπηρος?Γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποτε λενε ψεμματα οι υποπτοι και ποτε οχι?Εδω ελεγα να βαλω trainer για να εχω intuition points αλλα δεν βρηκα κανενα να δουλευει...

Άσε το trainer κι απλά φρόντισε να ενημερώνεσαι εδώ..

πότε λένε ψέματα και πότε όχι, το βλέπεις από το σημειωματάριο. Αν αυτό που σου λέει έρχεται σε αντίθεση με τα στοιχεία που έχεις συλλέξει, του λες ότι λέει ψέματα, κι όταν σου πει ότι δεν μπορείς να το αποδείξεις, επιλέγεις το κατάλληλο clue.

Το πότε θα βάλεις doubt είναι το πιο ζόρικο.

Ωραιο παιχνιδακι φαινεται...

Στην αρχη εκανε κατι σπασιματα...αλλα εγραψα στο command line του launcher το -str -npd κ δεν το κανει αλλο..

A και γω νομιζα οτι φταιγανε οι drivers που εχω που ειναι ψιλοπαλιοι και το παρατησα μεχρι να ανανεωσω.

Τι ακριβως ειναι αυτα Μπιλυ; Που τα βρηκες;

Εμένα μου κάνει shuttering...διαβασα στα steam forums οτι με τους 285.79 beta σταματάει αυτό,αλλά λέω να περιμένω για νέους driver μέχρι να το συνεχίσω.

Τελικά τους έβαλα και τελος το shuttering.Οντως φοβερο facial animation.

Άποψή μου ταπεινή πως τα αξίζει. Έχουν κάνει δουλίτσα και 25 δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που πωλούνται τόσο!

Όντως πολύ καλό. Απίστευτη ατμόσφαιρα και απίστευτη δουλειά στα πρόσωπα των χαρακτήρων.

Βέβαια σε πιάνει το σύνδρομο GTA που και που να θες να τα σπάσεις όλα, αλλά ελέγχεται προς το παρόν. :p

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.