voudas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2010 πήραμε οθόνες, καλιμπράραμε οθόνες, πήραμε εκτυπωτή, να μη παίξουμε κ με αυτόν? αν κ συνήθως πάω σόλο σε αυτά (για το μόνιτορ έχω ένα spyder3), οι καιροί είναι ζόρικοι... αν ψήνεται κανείς από τη "φωτοπαρέα" για ομαδική, θα έψηνα ένα Spyder3Print SR... κανα 300ρι βγαίνει... οπότε αν μαζευτούμε έστω 5 νομίζω αξίζει... δείτε το, σκεφτείτε το και εδώ είμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Παρών!!! Αντε να μαζευόμαστε! Δεν το εχω ψάξει για το συγκεκριμένο... ειναι καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 ψάχτε το κ εσείς... της eye1 που είδα πάει 900... νομίζω είναι too much, δε θα τυπώνουμε δοκίμια...angel πού τυπώνεις?εγώ "βρήκα" έναν b8850, ήταν να τον δώσω και τελικά τον κράτησα για τη δουλειά, τυπώνει ως A3+ borderless, του έβαλα και κάτι επαναγεμιζόμεντα cartridges με χύμα μελάνια και είμαι κομπλέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Το ι1 ειναι πολυ ακριβό, κανει τα παντα αλλα αποκλείεται να μαζευτούμε τοσοι που να μπορέσουμε να το πάρουμε οικονομικά... Θα ηθελα να εχω προφίλ για τον εκτυπωτή-χαρτιά, οποτε αυτο που προτείνεις θα ειναι σίγουρα καλύτερη λυση απο τα εργοστασιακά προφίλ Εχω ενα Epson R2880 A3+ και τυπώνω με τα original ultrachrome K3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 18, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 υπόψην πιάνω για 2, είναι κ ένας φίλος μου μέσα, άρα είμαστε 3 already:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Ελπίζω να βρεθούν 2-3 ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 αμα μου καλιμπράρετε το μονιτορ και μου χρειάζεται και το ματζαφλάρι αυτο μέσα κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 18, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 έλα τσίμπα το spyder3 μου όποτε θες ρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Έλα να μαζευόμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.