Jump to content

G skill ripjaws 1600

jordanis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα στην κοινότητα . έχω τις παραπάνω μνήμες 4gb και δουλεύουν σε timings 9-9-9-24. θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να αλλάξω τα timingσ.

η μητρική μου είναι gigabyte P55A-UD3R και έχω κάνει overclock τον επεξεργαστή από το software της μητρικής και δουλεύει τώρα στα 3.8 (ι5 750 - 2.66). αυτή τη στιγμή στο bios αν αλλάξω απο auto σε quick ή expert στα settings memory, ξεκλειδώνονται και τα timings.

τι timings μου προτείνεται να βάλω και αν πιστεύεται ότι θα έχω πρόβλημα μετά...

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα timings που σου δίνει ο κατασκευαστής σου να βάλεις.Είναι το καλύτερο.Σε ποια συχνότητα είναι τώρα οι μνήμες?

Μια χαρά είναι έτσι τα timings αν δεν έχει πρόβλημα άστα έτσι εκτος και αν θελεις να της κανεις overclock

σε ευχαριστώ. προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα. υπάρχει κάποιο memtest να κάνω? μπορώ να έχω κανά link?

σε ευχαριστώ. προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα. υπάρχει κάποιο memtest να κάνω? μπορώ να έχω κανά link?

Ναι μπαίνεις εδω κατεβάζεις το iso αρχείο και το γραφείς σε ένα cd και κάνεις boot από αυτό και το αφήνεις καμία 5+ ώρες

τι timings μου προτείνεται να βάλω και αν πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα μετά...

Auto ή αυτά που γράφουν πάνω απο τον κατασκευαστή. Ειναι πολύ καλές οι μνήμες σου φίλε Ιορδάνη.

Δεν θα σε συμβουλευα να κανεις overclock απο τα Windows όμως.....καλυτερα απο το BIOS.

Auto ή αυτά που γράφουν πάνω απο τον κατασκευαστή. Ειναι πολύ καλές οι μνήμες σου φίλε Ιορδάνη.

Δεν θα σε συμβουλευα να κανεις overclock απο τα Windows όμως.....καλυτερα απο το BIOS.

ευχαριστώ Δρ. και όλα τα παιδιά που απάντησαν.

ρισπεκτ :T:

Σε ρώτησα όμως σε ποια συχνότητα τις τρέχεις τώρα εσύ τις μνήμες?

Σε ρώτησα όμως σε ποια συχνότητα τις τρέχεις τώρα εσύ τις μνήμες?

sorry. 16000Mhz είναι τώρα

Σιγα μην ειναι και 160.000 :p Σου ξέφυγε ένα μηδενικό. Πάντως φίλε Ιορδάνη λίγο μας έχει μπερδέψει. Όταν λες τώρα, τι εννοεις ; Εισαι κλοκαρισμένος ή όχι ; Δώσε ένα printscreen από CPUz στις καρτελες CPU και Memory, για να καταλαβουμε σε τι 'κατασταση΄βρίσκεται το μηχανημά σου. Αν εχει Turbo On, βάλε να τρεχεις ενα prime95 πριν δειξεις τα screenshots ;)

Σιγα μην ειναι και 160.000 :p Σου ξέφυγε ένα μηδενικό. Πάντως φίλε Ιορδάνη λίγο μας έχει μπερδέψει. Όταν λες τώρα, τι εννοεις ; Εισαι κλοκαρισμένος ή όχι ; Δώσε ένα printscreen από CPUz στις καρτελες CPU και Memory, για να καταλαβουμε σε τι 'κατασταση΄βρίσκεται το μηχανημά σου. Αν εχει Turbo On, βάλε να τρεχεις ενα prime95 πριν δειξεις τα screenshots ;)

post-17175-1416074794,2961_thumb.jpg

Δεν φαίνεται τίποτα από την φωτογραφία πατά από το πληκτρολόγιο το πλήκτρο PrtScn πάνε μετά στην ζωγραφική και πατά επικόλληση και ανέβασε την :)

Μην κάνεις απανοτά μνμτα αλλά να κάνεις edit στο αρχικό σου.

edit

λεγόμενο "spamάρισμα"

Άσχετο με το thread αλλά μπορείς με το "Εργαλείο Αποκομμάτων" των Win7 να κόψεις ακριβώς το κομμάτι που θέλεις και να το σώσεις. Πολύ πιο βολικό για τις εικόνες από prtscr και κόβε-ράβε στο paint κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.