Jump to content

επιλογή κάρτας γραφικών

koukounis

Recommended Posts

δεν γίνεται μέσω ccc αυτό, πρέπει να κάνεις edit το bios και να flashareis. πρέπει Πάρε τις 6850 της Asus, εγώ μόλις φλάσαρα το bios στις saphire μου. είναι η καλύτερη υλοποίηση .

Ωχ δεν θέλω να μπλέκω πάλι με φλασαρίσματα.Τα ίδια τράβηξα και με τις 3870.Έλεος....Παρεπιπτώντως βρήκα αυτο:

5850 Fan control? - techPowerUp! Forums

Δηλαδή να χρησιμοποιήσω το radeon bios editor ή τον msi afterburner???

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

εγω παλυ φιλε μου προτεινω να βαλεις 25 ευρω παραπανω απο τι δινεις και να παρεις

μια 6870

Connect3D 6870 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

η εαν δεν μπορεις να διαθεσεις αλλα 25 ευρω πανε σε μια 6850 στα 180 ευρω

Sapphire 6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

η δικη μου προταση παντως ειναι να ψαξεις για καμια μεταχειρισμενη 5870 και θα την βρεις στα λεφτα που διαθετεις πιστευω

αυτα απο μενα :)

οσο για την μαρκα που προανεφερες και εχεις αμφιβολεις, απο την ωρα που ειναι reference σχεδιασης το μονο που αλλαζει ειναι η φιρμα και το σχεδιο που εχει πανω της η καρτα...

• 3 weeks later...

Τελικά μετά από δοκιμές πήρα την 6950.Βασικά ήθελα 6870 σε crossfire,μια που είμουνα με 2χ3870.Αλλά δυστυχώς το σύστημα με τέτοιο psu δεν σήκωνε 2χ6870.:wall::wall:Έτσι αντί να βάλω 2 6850 που σκεφτόμουνα είπα να βάλω την 6950 της saphire.Tώρα φαντάζομαι αξίζει να την φλασάρω????

Tώρα φαντάζομαι αξίζει να την φλασάρω????

Εννοείτε!Είναι και ο σημαντικότερος λόγος αν όχι και ο μοναδικός για να πάρεις αυτήν την κάρτα!Αλλιώς απλά πας στην 6950 1gb που δεν ξεκληδώνει και είσαι το ίδιο!Τα 2γίγα ουσιαστικά και περισσότερο είναι για αναλύσεις πάνω από full hd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.