billis_kou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2010 Παιδες αντιμετοπιζω προβλημα. Εχθες το βραδυ κλεινω το pc και την πεφτω για υπνο. Πρωι παω δουλεια, γυρναω το απογευμα και λεω να κατσω στο pc. Τον ανοιγω και μολις μπηκε στα Windows (7), στην δευτερη οθονη που εχω μερικα gadgets αντι για να βλεπω τις πληροφοριες τους εβλεπα τα gadgets σαν μαυρα κουτια.Εκανα ρεσταρτ εκανα restore αλλα τπτ. Καποιος καποια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Δεκέμβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Το είχε παθει και ένας φιλος μου και το είχα ψάξει λιγο.. Οι λύσεις που πρότειναν ήταν δίαφορες αλλά δεν έκαναν για όλους όσους είχαν προβλήματα με τα gadgets.. Αν έχεις απενεργοποιήσει το UAC πιθανώς πρέπει να κανεις κατι τέτοιο για να τα φτιάξειςFix Windows 7 Gadgets And sidebar Not Working Issueαλλιώς παίζει να εγινε αυτό απο κανενα gadget που εβαλες τελευταία και δεν ειναι και πολύ συμβατό οπότε δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όσα gadgets δεν ήταν default και κάνε restart το process sidebar.exe (και μετα τα ξαναπερνάς και βλέπεις ποιο εφταιγε)Αν δεν εχεις κανει κατι απο αυτά δοκίμασε απλα να απενεργοποιήσεις τα gadgets απο τις δυνατότητες των windows και να τα ξανα ενεργοποιήσεις μπάς και νιώσει..good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Δεκέμβριος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Τελικα σημερα το πρωι που τον ανοιξα ξεσκαλωσε μονος του. Thanks for answer anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Δεκέμβριος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 ωραία..!Είχα ένα άγχος ότι μπορεί να μην έβγαζες άκρη γιατί στον φίλο μου ότι και να δόκιμάσαμε δεν άλλαξε κάτι. Με τη διαφορα όμως οτι αυτός δεν μπόρεσε να κανει restore. Δεν στο είπα για να μήν σε απογοητεύσω όμως αφού για αρκετό κόσμο αυτά διόρθωναν το πρόβλημα. Αφού έστρωσε μόνο του μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.