Jump to content

Προβλημα με usb

Guest

Recommended Posts

Για σας, αντιμετοπισα ενα προβλημα χτες, καθως κιτουσα site στο ιντερνετ εσβησε το ποντικι ξαφνικα το οποιο το ειχα σε usb 2.0 θυρα, δοκιμασα να το βαλω σε usb 3.0 θυρα λειτουργουσε, δοκιμασα να το ξαναβαλω στην 2.0 δεν αναβε, το χαναβαζω στο 3.0 και οταν εκανα επανεκινιση τον υπολογιστη μου πεταξε αυτο το μηνυμα.

windows 7 64 bit home oem

***Hardware Malfunction***

call your hardware vendor for support

***The system has halted*** (Hardware malfunction results in system error message)

αυτο δεν εχει γινι απο την αρχη που εφτιαξα το μηχανημα αλλα 4 μηνες μετα τι μπορει να φτεει?

γραφει ενας ξενος σε ενα forum "I solved this problem, by disabling all SSE instruction support, and disabling L2 Cache ECC Error Checking. System's been stable ever since."

τι σημενει αυτο εχω gigabyte ud3r x58a bios last FC που πηγαινω για να το κανω και εγω αυτο αν εινε κατι τετιο.

εμενα κρασαρε το netgear που ειναι για ασυρματο δικτυο μεσω ενος usb stick.

αλλα μπορει το οποιοδηποτε προγραμμα να σου δημιουργει προβλημα.

Σημερα εκανα φορματ σε εναν φιλο και μολις πηγαιναμε να ξεκινησουμε ενα παιχνιδι που του εγκατεστησα,μου πεταγε μπλε οθονη και εκανε επανεκκινηση το pc.

εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση παλι τον driver της καρτα γραφικων και μετα δουλευε αψογα.Δες μηπως οταν ανοιγεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα σου πεταει το σφαλμα.

αλλιως ξεκουμπωσε-κουμπωσε και τις μνημες ραμ. Ειναι συχνο φαινομενο να εχεις προβλημα με τις ραμ.

drivers απο gigabyte ud3r x58a απο το cd που ειχε μεσα τους ειχα περασει δευτερη φορα και ειχαν "χαλασει" εκανα απεγκατασταση και εγκατασαση ξανα και λειτουργει κανονικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.