Jump to content

Eπιλογη καρτας γραφικων ati 6970 η gtx 570

9000+rpm

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply
Απο eshop να υποθεσω Godaemon???Και λεω εγω που πηγαν??

Εγω πηρα Gainward.

Αυτή τη φορά δεν τίμησα την χώρα μας και ψώνισα απέξω.Απο Νewegg και μου τις έφερε ένας δικός μου.Μεγάλη διαφορά τιμής με εδώ....

αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν αγοράζεις προιόντα απ'εξω, την αγωνία που περνάς μέχρι να σου έρθουν στην πόρτα σου και βεβαιωθείς ότι όλα δουλεύουν ρολόι και ιδιαίτερα όταν καταλαβαίνεις ότι εχεις στην τσέπη σου και καμμια 150-200 ευρώ παραπάνω απότι αν θα τα αγόραζες από Ελλαδισταν = WIN WIN WIN Situation!

αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν αγοράζεις προιόντα απ'εξω, την αγωνία που περνάς μέχρι να σου έρθουν στην πόρτα σου και βεβαιωθείς ότι όλα δουλεύουν ρολόι και ιδιαίτερα όταν καταλαβαίνεις ότι εχεις στην τσέπη σου και καμμια 150-200 ευρώ παραπάνω απότι αν θα τα αγόραζες από Ελλαδισταν = WIN WIN WIN Situation!

150-200 ευρω διαφορα??Δηλαδη τι ειναι αυτο που πηρες και ειχε τετοια διαφορα??

Jesus Christ.... μπλα μπλα μπλα , όλο μιλάτε, ουσία καμία, τώρα ειλικρινά.... ποιος θα πάει να πάρει ati... απλά η νέα σειρά είναι μια ιδέα καλύτερη από τις 5ΧΧΧ .... και plz μην ακούω πίπες του στυλ .... σε τι ανάλυση παίζεις, και δήθεν αν πάιζεις σε πάνω από 1080p amd είναι μονόδρομος επείδή έχει ~700mb περισσότερο cheap vid memory....

Ένα σας λέω , αν φτάσει η amd να περνάει σε fps τις 570/580 λόγο περισσότερου vid memory σε game (προφανώς μεγαλύτερης ανάλυσης που λένε ορισμένοι εδώ μέσα), ένα συμαίνει αυτό, ότι αυτό που θα βλέπετε αν είναι playable ελάτε να με χέσετε, δείξτε μου charts που να είναι αντίθετο με αυτό που λέω.

Φίλε , μην πάς και κάνεις την βλακεία και πάρεις ότιδήποτε που να έχει σχέση να κάνει με amd μέχρι να μας πείσει ότι αξίζει, ειλικρινά. Σε ξορκίζω! Ναι πες με nvidia fanboy δεν με νοιάζει, μην πάρεις amd όμως.

Siga re filaraki pou tha pas peis oti bgazoun perissotera fps oi 570 k h 580! Gia thn 580 nai alla h 570 kata 95 % einai katoterh ths 6970!! Gia koita auto to videaki na matheis!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=twM0vtKME7w]YouTube - Radeon HD 6970 vs GeForce GTX 580 Battle For Supremacy 2!![/ame]

K genikos poia etairia einai sthn Korufh!!!

• 1 month later...

Η ΑΤΙ με τα τελευταια drivers καταφερε και βελτιωσε τις επιδοσεις της 6970

Στα τελευταια τεστ με Catalysts 11.1 δειχνει να τα παει καλυτερα απο την GTX 570 στα περισσοτερα παιχνιδια και να ειναι πιο κοντα στην GTX580 απο επιδοσεις

• 2 weeks later...

Λοιπον φιλε μου! Εχω την HD 6970 και σου λεω ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ!! Ειχα την 570 πριν την δωσω για την 6970..οσον αφορα διαφορες με 6950 κ.τ.λ. εχω κανει ενα review για την 6970 αν θελεις pm me:)

Η ΑΤΙ με τα τελευταια drivers καταφερε και βελτιωσε τις επιδοσεις της 6970

Στα τελευταια τεστ με Catalysts 11.1 δειχνει να τα παει καλυτερα απο την GTX 570 στα περισσοτερα παιχνιδια και να ειναι πιο κοντα στην GTX580 απο επιδοσεις

Να σου πω την αληθεια φιλαρακι και χωρις τους νεους drivers παλι καλυτερα τα πηγαινε! Ειναι πολυ δυνατη καρτα καιει απο μακρυα! Τωρα περιμενουμε 6990 να τιναξουμε τα μυαλα μας στον αερα :triniti:

• 3 weeks later...

Γεια σας παιδια!! Για να μην ανοιγω ξεχωριστω θεμα ποια απο τις δυο μου προτεινετε...?

Ειμαι στο παρακατω διλλημα κ δν ξερω ποια απο τις παραπανω δυο να διαλεξω ASUS GTX570 DirectCU II ή MSI GeForce GTX 570 Twin Frozr II ...?

Ξερετε ποια εχει καλυτερο overclocking κ καλυτερες θερμοκρασιες....?

Ειναι κανενα παιδι απο εδω μεσα που τις χρησιμοποιει για να μου πει τη γνωμη του...?

Ευχαριστω πολυ...

Εγω θα ελεγα να παρεις την φθηνοτερη !

Αν θες αποκλειστικα μονο μια απο αυτες τις 2 την Msi θα επαιρνα μαλλον! (εξαρταται απο το ποσο κανουν)

10 - 20 ευρω ειναι η διαφορα το θεμα ειναι ποια ειναι πιο καλη....?

αν κ ειδα κ κατι αλλο τωρα σ αλλο forum κ κολησα λιγακι για 570.... :((((

10 - 20 ευρω ειναι η διαφορα το θεμα ειναι ποια ειναι πιο καλη....?

αν κ ειδα κ κατι αλλο τωρα σ αλλο forum κ κολησα λιγακι για 570.... :((((

Αυτο δεν το ειχα ακουσει :confused:

Τωρα για πια απο τις 2 ειναι καλυτερη δεν ξερω να σου πω..Εγω την msi θα επαιρνα απο τις 2...

Βασικα νομιζω ολες ιδιες ειναι, το μονο που αλλαζει ειναι το αυτοκολλητο:p και καποιες δεν εχουν reference cooler (οπως αυτες που δειχνεις)..

Τωρα δεν ξερω και τι εννοεις με το καλυτερο?

Αν εννοεις overclock για παραδειγμα, ολες τις ιδιες πιθανοτητες εχουν, εξαρταται το καμματι που θα σου τυχει..Το μονο που ξερω ειναι οτι η evga (και νομιζω και η asus) εχουν ξεκλειδωτο bios και σε αφηνει να δωσεις μεγαλυτερη ταση που σημαινει οτι αυτες λογικα θα πανε ψηλοτερα..Αλλα ολες νομιζω μπορεις να τις φλασαρεις με αυτο το Bios οποτε παλι το ιδιο ειναι:p

Υ.Γ Τhe blade 283 ευρω εγω βλεπω τη φθηνοτερη 6950 2gb και 317 ευρω τη φθηνοτερη 570. 34 ευρω ειναι η διαφορα οχι 70-80...

Παντως εναλλακτικα ναι μπορεις να παρεις 6950 να τη ξεκλειδωσεις σε 6970 και θα εχεις περιπου πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις με την 570 και πιο οικονομικα.

ΑΤΙ ειχα 3 χρονια τωρα κ με κουρασε αυτο με τους οδηγους ειμαι κ λιγακι παραξενος κ εγω εβγαζα εβαζα οδηγους κ ειχα συνεχεια προβληματαα...

κ λεω να δοκιμασω κ την Nvidia..

κ απο οτι διαβαζω η 570 μ ενα μικρο πειραγματακι αγγιζει τη 580 σε επιδοσεις οποτε περναει κ την 6950->6970 :T:

Υ.Γ Τhe blade 283 ευρω εγω βλεπω τη φθηνοτερη 6950 2gb και 317 ευρω τη φθηνοτερη 570. 34 ευρω ειναι η διαφορα οχι 70-80...

Παντως εναλλακτικα ναι μπορεις να παρεις 6950 να τη ξεκλειδωσεις σε 6970 και θα εχεις περιπου πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις με την 570 και πιο οικονομικα.

247 ευρώ η 6950 2 gb

Asus Radeon HD 6950 2GB | Skroutz.gr

με 95% πιθανότητα δηλαδή 250 ευρώ η 6970

βασικά εγώ πήρα 2 δεν αντεξα.... ξεκλείδωσαν και οι δύο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.