Jump to content

Ski, Snowboard or Έλκυθρο ?

pastelidis.n.s.

Tι προτιμάτε?  

43 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

λολ

σοβαρα τωρα

οπως σου ειπα και στο μσν , ειναι ανουσιο αυτη η συγκριση που κανεις.

Δεν εχει νοημα..Δεν μπορεις να ζυγιζεις σε 2 χομπυ τα κατα και τα θετικα γιατι μπαινει ο παραγοντας τι κανει κλικ και στον καθεναν...

Χομπυ ειναι , δεν ειναι δουλεια.

ευχαριστηση.Πες σε εναν που παιζει μπασκετ γιατι δε παιζει ποδοσφαιρο.Και τα 2 αθληματα εχουν τοπι και στα 2 αθληματα τρεχουν.

Μονο σκι απο τις πρωτες ταξεις του δημοτικου.Τα τελευταια χρονια ολο στο "τωρα θα οργανωθω να πηγαινω συχνα εχει μεινει η δουλεια".Στυγα is my bitch:dance3:

Το σκι προσφερει μεγαλυτερες ταχυτητες πιο γρηγορους και αποτομους ελιγμους

και γενικοτερα πολυ μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων.

Ο μονος λογος που κανει περισσοτερος κοσμος πλεον snowboard ειναι επειδη εχει περασει η νοοτροπία οτι το σκι ειναι για φλωρους ενω το snowboard για τ'αλανια.

Πειτε σε ενα snowboardera να κανει τετοιους ελλιγμους!Καλο εεεε?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pa2uqzYpNME]YouTube - WENGEN 09/10 MAN SLALOM - WORLD CUP SKI ALPINE[/ame]

Γεια σου φιλε μου :D

Kαλα τα λες δεν εχεις αδικο, να ενας ανθρωπος που καταλαβαινει...

Ειναι αλλη η αισθηση, στο snowboard εισαι πιο ανετος πιο yoooo,

ενω με σκι εισαι συνεχεια στην τσιτα...

θελετε να νιωσετε υπεροχη σε αυτο που κανετε ; σας ενοχλησε κανενας ; δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να περασετε το μηνυμα αυτο οτι το σκι ειναι πιο γαμαουσα ;

Σας ειπε κανεις τπτ ; σας εθιξε κανενας το χομπυ σας ; ασχοληθηκε κανενας snowboardas με το σκι σας ;

βγηκαμε και ειπαμε εμεις οτι ειμαστε τα αλανια και γιο μαν με τα σανιδια μας και τα φαρδια παντελονια ;

Μαλλον τελικα με αυτα που βλεπω , παραπανω αντιπαθεια δημιουργειτε εσεις οι σκιερ παρα εμεις

Ε ναι, έχει γίνει κάπως βαρετό αυτό το μοτίβο, ότι ο σνοουμπορντάς είναι cool, γιο-μανάς ή και "αλήτης" ενώ οι skiers είναι gay ή και γέροι ή και φλώροι...let's get over it...ας αφήσουμε την κριτική για μετά την πρώτη γνωριμία ασχέτως αν χρησιμοποιεί 1 ή 2 σανίδα/σανίδια;)

κάνω ski από 6 χρονών, πηγαίνουμε γύρω στις 5 φορές το χρόνο..

από τότε που ξεκίνησα όλο Καλάβρυτα πάμε με εξαίρεση τρεις φορές που πήγα Παρνασσό.

Εννοείται πως του Παρνασσού είναι έτη μπροστά σε σχέση με των Καλαβρύτων.

Και μια συμβουλή, αν πάτε σε κάποιο για ski/snowboard αν έχετε την δυνατότητα μην πάτε ΣΟΥΚΟΥ είναι χάσιμο χρόνου..ένα σωρό noobάδες που κάθονται μες τη μέση δύσκολων πίστων και χαζεύουν-πραγματικά επικίνδυνο..

αφενος αυτο που λες , αφετερου ειναι κ διπλασια τιμη τα σαβ/κα και διπλασιος κοσμος

Οσο για τον Παρνασσο δε θα το λεγα οτι ειναι ετη μπροστα σε σχεση με καλαβρυτα

Ειναι πιο οργανομενο απλα.Σαν βουνο ειναι πιο ομορφο των καλαβρυτων..

αφενος αυτο που λες , αφετερου ειναι κ διπλασια τιμη τα σαβ/κα και διπλασιος κοσμος

Οσο για τον Παρνασσο δε θα το λεγα οτι ειναι ετη μπροστα σε σχεση με καλαβρυτα

Ειναι πιο οργανομενο απλα.Σαν βουνο ειναι πιο ομορφο των καλαβρυτων..

ε ρε ιασωνα σε οτι αφορα το αθλημα η οργανωση σε νοιαζει.το πιο σημαντικο

Ισασωνας

lol :hehe: :hehe:

ναι σιγουρα

απλως οταν δεν εχουν κοσμο και τα 2 , ειναι εξισου καλα κιολας:)

anyway οπως και να εχει για εμας απο την Αθηνα ειναι ιδια ωρα , ιδια χιλιομετρα.Οποτε το παμε εναλαξ:)

Σκι.!!!!

Αμα ξερεις σκι και πας για snowboard θα το βρεις και αυτο πιο ευκολο,αμα κανεις snowboard και πας για σκι,θα τα βρεις παλουκια. (στην αρχη τουλαχιστον).

Τουμπες ,τουμπες και τουμπες...θα μαθεις στο τελος.

Και 1-2 ωρες μαθημα την πρωτη φορα απο γνωστη/δασκαλο whatever....

[ψωνιο]εγω επειδη ειμαι απο αραχωβα[/ψωνιο] παω πιο συχνα παρνασσο... κανω σκι απο τοτε που με ξερω.. xD

εχω παει στην ισπανια στην siera nevada... μετα απο εκει οπου και να παω ειναι χαλια... και απλα παω για να μου "φυγει" η καψα.. :D

Eγω κανω snowboard τη τελευταια 5ετια και πηγαινω (δυστηχως) μονο στα Χανια Πηλιου , που ειναι μιση ωρα απ το σπιτι μου.

Σκι δοκιμασα προσφατα...μου φανηκε πιο ξεκουραστο και πιο ευκολο.

Ειδικα αυτο το πραγμα που αναγκαζομαι να κανω με το snowboard - να βγαζω τη σανιδα για ανεβω στο λιφτ - που δεν τον κανεις με τα σκι μετραει.

Γενικα ο σκιερ πιστευω οτι κανει περισσοτερη ωρα σκι χωρις να χρειαζεται να μουσκεψει τα οπισθια ή τα χερια του.

Βεβαια ειναι διαφορετικα σαν αισθηση τα 2 αθληματα.

Ο ανθρωπος ειναι συνηθισμενος οταν τρεχει να ειναι ολο το σωμα του γυρισμενο μπροστα.

Αυτη η συνηθεια υπαρχει εκ φυσεως του ανθρωπου - μιας και ολοι οταν τρεχουμε με τα ποδια, το σωμα μας ειναι μπροστα (κανεις δε τρεχει με πλαγια βηματα) και αναπτυχθηκε πιο πολυ με το μηχανοκινητο αθλητισμο ( στις μηχανες και στα αυτοκινητα το σωμα μας ειναι παλι τοποθετιμενο μπροστα).

Εκ φυσεως λοιπον το σκι ειναι πιο ευκολο ακομα και στην αντιληψη του.

Το σανιδι ειναι πιο ζορικο , μιας και ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν ειναι συνηθισμενος στην αντιληψη του τρεξιματος με το σωμα πλαγια , και γι αυτο οσο βελτιωνεσαι το βρισκεις και πιο συναρπαστικο.

Βεβαια γουστα ειναι αυτα , μη με πειτε κομπλεξικο , αλλα τωρα που ειμαι 26 χρονων και αντεχει το σωμα μου , θα συνεχισω με σανιδα.

Οταν γερασω και δεν αντεχω , θα το γυρισω σε σκι.

εντιτ για να πω και μια μεγαλη αληθεια

Αν δεν εκανα αρκετα χρονια καρατε , δε νομιζω να τα καταφερνα στη σανιδα.

Με τη σανιδα γυρνουσα το βραδυ με πολυ πιο ασχημα χτυπηματα απ αυτα που παθαινα στο καρατε.

Το πρωτο χρονο ολο μου το σωμα ειχε γινει μπλε σκουρο.

Αυτα παθαινεις βεβαια οταν μαθαινεις μονος σου χωρις δασκαλο , αλλα με τετοιες τιμες που χρεωνουν , προτιμω να πεθανω στις πιστες μαχωμενος :p

Το πρωτο χρονο ολο μου το σωμα ειχε γινει μπλε σκουρο.

Αυτα παθαινεις βεβαια οταν μαθαινεις μονος σου χωρις δασκαλο , αλλα με τετοιες τιμες που χρεωνουν , προτιμω να πεθανω στις πιστες μαχωμενος :p

+1 ευτυχως εκανα skateboard και καπως ελαχιστοποιησα τις πτωσεις...ηταν και λαθος μεγεθος η σανιδα...αστα...

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

ωραιο το καιμακ, δεν εχω παει, οι γονεις μου πανε..

Θεωρω οτι ο φανατισμος μεταξυ 2 στυλ χιονοδρομιας ειναι μονο για τον χαβαλε.

κ εγω πεικαρω τους σανιδαδες οταν τους δω υπεροπτες αλλα ως εκει.. :D

η νοοτροπια υπηρχε παλια περι φλωριας κ αλανιας, αλλα αυτο γινεται με καθετι στην Ελλαδα..

στο εξωτερικο δεν ειναι ετσι, μαλιστα οι περισσοτεροι κανουν κ απο τα 2 κ μετα οποιο τους αρεσει πιο πολυ.

Στο σκι εχεις γκαζι κ κοφτο ελιγμο, στη σανιδα εχεις ισοροπια κ μια αισθηση ελευθεριας.

Τελος, εκει που κατεβαινουν σανιδαδες/σκιερ του εξωτερικου, εμεις με τα πεδιλα῏ελλαδα, ουτε στα ονειρα μας δεν τα ξερουμε..

Προσωπικα το μονο που με ξενερωνει λιγο στη σανιδα, ειναι το ανοιξε/κλεισε στην δεστρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.